Metalgirl myslim si, ze takato vec si zasluzi aj vlastnu temu. Riesim to este v jednom inom vlakne, ak je to problem, zmazem ten prispevok...
Mozme v buducnosti ocakavat reklamu aj na Android KitKat napriklad, ci Google Nexus 5?
Je jasne, ze reklama je len plus co sa tyka financii, mne to pride ako velmi velky paradox, ze na iphone fore je reklama na Samsung, co je asi najvacsi rival iPhoneu.
Vidim tu vlakna ako Domobrana (jeden za všechny,všichni za iPhone!), mne to jednoducho pride smiesne az smutne.
Ak nie su prostriedky na chod fora, radsej vyzyvajte ludi na prispevok.
Mne osobne nerobi problem prispiet. Dajte mi info kam poslat peniaze, ktore budu realne vyuzite.
Predpokladam, ze je tu viac takych ludi, kedze vela ludi vlastni produkty Apple, ktore niesu najlacnejsie.
@cuting: Nechcem aby to vyzeralo, ze nenavidim nejaku znacku, ani nic podobne. Mozem ale povedat, ze by som jednoznacne nedopustil, aby takato reklama na fore bola. Mozes mi povedat, nech si spravim vlastne forum, bla bla bla, to niesu argumenty. Takisto ako to, ze peniaze nesmrdia, nechcem zachadzat do detailov, ale toto je jeden z mnohych dovodov preco je dnes spolocnost v takych srackach akych je, lebo peniaze nesmrdia.
Myslite si o mne co chcete, je mi to v podstate jedno, mne to proste nepride koser. Takisto ako napr na BWM klubovom fore urcite nebudu mat reklamu Mercedes...