wolf píše:To samozrejme vim a mam ji tam,pote co ji projedu pres program a ma max 30 nebo 40 sekund...u potrouble nokie jen zkopirujes song a je to.ani mi nevadi konvertovani pres programy,stve ne omezeni na delku...
mas pravdu, ze to s temou moc nesuvisi a mas pravdu, ze by technicky nebolo problem, aby si si pri vybere zvoneni mohol tuknut na hocktoru skladbu v iPhone a on by si to uz zariadil, aby sa dostala medzi zvonenia. Sam ale urcite dobre vies, v COM je problem. Nie je to v tom, ze by to bolo tazke urobit ale prave v tom, ze si to nezelaju vlastnici prav na skladby. Ano, prerabanie pesniciek na zvonenia je proti ich zaujmom a myslim si, ze je to sucast toho, aby vobec dovolili aby Apple mal obchod s hudbou a aby sa prilis nevrtali vo fakte, ze tie skladby do neho vobec mozes nejako dostat (lebo by kludne mohli povedat, ze =len= kupovane). takze ak toto vsetko chapes, tak nejaky prevod do m4r ta bude trapit menej resp. o tolko menej, ze v takomto vlakne neoznamis notoricky znamu zalezitost :) ano, viem, je to len tvoj nazor :) ano, vela z nas ho tiez ma :) a teraz si honem co najviac z vas vylozte to, co som napisal uplne inak ako som to napisal :)
K topicu:
iOS7 naozaj objektivne obcas posobi ako menej vyladeny (obcas cosi padne a zda sa mi, ze castejsie) ale zrejme je to prst ukazujuci na malu operacnu pamat. Presne toto robil prvy iPad po upgrade na dve ci tri generacie iOS a urcite o tom vedia aj ludia s iPhonmi. Avsak robi to aj aktualna generacia hardwaru, co je novinka.
Paci sa mi ako vyvojari adoptovali iOS7 - akoby sa im zo vsetkych ludi zapacil uplne najviac. Ono je to konecne vlastne jednoduchsie malovat grafiku aplikacii. Urobit skvele textury je makacka.
Nepaci sa mi este prilis notifikacne centrum = ta jeho trojakost. Mal som radsej jednu roletu.