Zdravím, má někdo tento NAS server? Uvažuji nad koupí tohoto NASu a zajímalo by mě, pokud mám MKV filmy zkonvertovány do MP4 pomocí Avidemux a uloženy na tomto NASu, tak zda jsem schopen napřímo bez prostředníka (MacBook) si přehrát tyto filmy přes AirPlay na iPadu? Díky.
Nevím jestli zrovna přes AirPlay, ale já používám na iPadu nPlayer, který si na Synology (mám 214+) umí sáhnout přes SMB a přehrát cokoliv (MP4, MKV, AVI), bez nutnosti konverze, včetně externích titulků.
It's what you do in the dark that puts you in the light.
Aha, no preferoval jsem AirPlay, protože uvažuji o AppleTV, ale tvoje řešení je taky dobré . Možná dostačující. Ještě počkám jestli se někdo neozve se zkušeností s AirPlay . Každopádně díky .
VideoStation od Synology AirPlay podporuje (vyzkoušeno). Je to velice dobrý Add-on na prohlížení filmů. Umí i fil nahrát do zařízení, pro pozdější off-line zhlédnutí.
MBPR 16" iPhone 11 Pro iPad Pro 11" iPad Mini 2 4G ATV 4K AW4
Ať tedy nezakládám zbytečně nové forum...řešil někdo v Synology premium přístup na servery jako Uloz.to, Sdílej, Hellshare a podobně? Je to nějak aplikovatelné přes to její Download Centrum?