Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
Neprihlasi sa, nema sa ako. Musel by sa priblizit k znamej wifi, pretoze na novu nezada heslo. Malo pravdepodobne. Musela by byt vlozena sim karta bez PIN kodu, pretoze mobil najprv pyta heslo az tak PIN. Este menej pravdepodobne.Ross píše:a mam se rozloucit nebo stale cekat az se prihlasi ...
rony, konkrétne na toto som reagoval. Že tým, že nevypnem FmiP, tak si túto možnosť úplne vylúčim. A preto moja úvaha je, že pokiaľ by sa mi stalo niečo podobné a do nejakého času by sa mi iPhone nevrátil, alebo by ma nikto nekontaktoval, asi by som ho z iCloudu odhlásil. Ale to len nahlas uvažujem, čo by bolo keby. Ja si tiež nemyslím, že je strata času mať to zabezpečené a sám to mám nad rámec toho, čo by stačilo. Len keď čítam ako niekomu ukradli iPhone, uvažujem dopredu, čo by sa asi ešte dalo robiť.rony píše:Teorie o tom, ze vsak IMEI a podobne su len iluzorne.
Ja si práve myslím, že k aktivácií by skôr či neskôr došlo, keby niekto zistil, že služba je vypnutá. Podľa mňa by iPhone raz skončil u niekoho, kto by ho štartol. Samozrejme ak by iPhone nešiel na súčiastky. Ale inú prekážku som si uvedomil. Otázne je kedy a či by ho vôbec polícia podľa IMEI začala hľadať. A keď áno, tak či sa hľadanie trafí do obdobia, keď už bude iPhone aktivovaný (neviem ako prebieha také hľadanie, či je to hneď, či s odstupom času, či je viacnásobné, alebo jednorazové). A práve toto by bolo tebou spomínané myknutie plecom. Len tak by som ho niekomu nechal.rony píše:Tie teorie akoze tym odpojenim "donutis" zlodeja pristroj ozivit a potom ho vypatras, to su uplne nezmyslynic nedosiahnes
resp. nedosiahnes viac.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé