Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
Gekko gecko píše:Jsme na tom asi stejně...nejhezčí pocit je strhávat z černé krabice pannensko vrstvu fólie,efektní vysunutí víka,vyndání iPhone,strhntí ochr. fólie z něj a první zapnutí.Já tedy iPhone 2G asi před rokem měl takže co bude potom jsem samo věděl,jen to rozbalování jsem si konečně zkusil...tenkrát jsem jej kupoval "jetý" za stejný peníze jako dnes stojí u O2 3G verze tedy 12tisíc.
Počáteční nadšenost z ovládání samozřejmě trochu opadla....vše se jednou okouká,to ale neznamená že by mě iPhone nějak omrzel,v žádném případě.
"Dotykový" displej miluji stejně jako snadnost ovládání která vás v pracovním shonu nezdržuje ale naopak pomáhá a drží náladu ( U WinMobile mě bleší fonty a nepřehednost když jsem něco honem potřeboval děsně štvala).Zatím se mi také nstalo že by se iPhone samovolně restartova,nějak drasticky zpomail či mě nechal v nejnevhodnější chvíli na holičkách,vše fngje k naprosté spokojenosti už po rozbalení...WM či Symbian musíte v některých věech trochu pomoci.
iPhone se mi jeví jako jeden z nejlepších smartphonů/komnikátorů co jsem kdy měl,dnes ž to myslím vzhledem k přítomnosti stovek Apps/games lze říci ne?
Je to další platforma do řady WM,Symbian a PalmOS i když ne tak otevřená ale nic podstatného až na výjimky (Absence TomTom je třeba škoda) neschází.
LOSTman píše:A taky se směju jak každej teenager s 3G tam má asi tak 3 free hry. To se potom nedivím, že končí v bazarech. Narozdíl od "ostatních" mobilů iP nemá žádné předinstalované hry.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé