to dodo: praskliny uz maji snad vychytane, ne? jedna se vlastne o zadek iPhone 3G, no a praskliny na bilem se dali v klidu reklamovat - dostal jsi novy kus.
jinak ja osobne jsem zklamany z toho, ze jsem si kupoval 3G, protoze narozdil od 2G, ktery jsem pred tim mel, mi nic zajimaveho neprinesl, rikal jsem si GPS parada a mapy jsou v podstate az ted. takze klobouk dolu tem co pockali na 3Gs, protoze 3G byla pro majitele 2G spise jen skoda penez..
nicmene se mi i presto libi design iPhonu 3Gs az na ten stribrny prouzek, ten uz se mi fakt nelibi, take je treba zhodnotit plno novych fci vydrz baterie a rychlost, brzy se dozvime nejake parametry. kazdopadne iPhone to posouva o neco dal, ale vecne kritiky to samotrejme neumlci..

sem nemohl kdyz jsem si precetl Hulana, cely net mluvi o iPhonu prevazne jako o velke udalosti a o pokroku zpet, jen Hulan sam proti proudu
abych pravdu rekl tak sam postradam jeste ten FM transmiter ten se hodi vzdy, po te iSight - casto skypuju, no a fotacek, doufam, ze to pristi rok bude aspon 5tka s bleskem