Iphone 3g s - zklamani??

vše co vás napadne

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

tak co rikate na novy 3Gs

jsem nadsen, tohle tu jeste nebylo, musim ho mit...
33
17%
zadna slava ale jako fanoseuk apple si ho poridim...
40
20%
hm, mirne vylepsene 3g, zustavam u meho stavajiciho...
84
43%
tohle neni novy iphone ale facelift 3G...
39
20%

Celkem hlasů : 196

jenicekk | úte čer 09, 2009 12:50 pm

Iphone 3g s - zklamani??

tak a je to tady, touzebne ocekavanej model "nejlepsiho" mobilu sveta je tady.
Rozhodne jsem od tak pokrokoveho zarizeni ocekaval vesti rozliseni displeje, nemluve o oled technologi, prisvetlovaci diodku fotaku, kameru pro videohovory ( ano nevyuziju to, ale rad bych ji tam mel kdyz uz ji ma kazdej druhej telefon za "par" korun), neuskodil by mozna trosku jinej design, jinej material zadni casti, ne tak lesklej, mozna avizovany svitici jablicko na zadni strane, rozhodne lepsi a zadatnejsi fotak-vim ze mpx nejsou vsechno, ale v dobe kdyz spickovy telefon muze mit 8mpx ma nase "modla" jen 3 mpx, to je k smichu.
Globalne vzato tohle neni novy iphone, ale mirne vylepseny stary model, ani 3G nebyl v dobe uvedeni novy iphone ale vylepseny stary model. Takze defakto vzato se to vsechno veze v duchu 2 az 3 let staryho zarizeni (iphone 2 G), ktere ma diktovat svetu co a jak, dost me to vsechno zklamalo, ale to nic nemeni ze svuj Iphone doslova miluju a nikdy bych nemenil.

Edit: doplnena anketka
Naposledy upravil jenicekk dne stř čer 10, 2009 2:03 pm, celkově upraveno 2

kendy1991 | úte čer 09, 2009 12:54 pm

Re: Iphone 3g s - zklamani??

souhlasím, pokud by bylo víc novinek tak bych do něj šel, ale takhle zůstanu u 3G... :?

Uživatelský avatar tvosi | úte čer 09, 2009 12:54 pm

no ja do nej pujde, sem furt u 2G :wink: takze pro me to bude dobry pokrok
Obrázek iPhone 2G 8GB
Obrázek iPhone 7 128GB Jet Black
Obrázek iPad Mini with Retina 32GB Silver
Obrázek Macbook Pro 13" mid-2009
Moderator fóra
Moderator fóra

chladas | úte čer 09, 2009 1:17 pm

Mě zajímá jak to udělaj čeští operátoři s tím přechodem ;)

pokud to vubec umožní

Takovou příležitost si snad nedají ujít...ikdyž čeští operátoři :D

--> to se dočtetena diskuzích (seznam.cz), můžete mi říct co tim přechodem myslí???

mám iphone 3G a T-MOBILE (např.) mi za příplatek cca. 3000 (odhaduju) vymění 3G za 3GS???(se zarukou nebo bez?)

jinak nevím co si pod tim mám představit, díky za odpověd...

k tématu - nejsem zklamán, 2x rychlejší IPHONE bude jistě lépe zvládat ty kvanta fotek videí a pisniček co tam mam než 3G, a to video je luxusní, ale nejvíc se mi líbí to OVLÁDÁNÍ HLASEM;-)

JoU | úte čer 09, 2009 1:30 pm

Musím se přidat k prvnímu příspěvku - i já jsem zklamán, stejně jako jsem byl zklamán když přišel 3G, i když tam to nebylo tam markantní. Prostě 3G S beru jako takový výstřel do tmy, a moc se mi nechce věřit že s ním má Jobs něco společného.

Decentní úpravy střev, decentní náklady na vývoj, věřím že management applu to má návratnost dobře spočítanou, ale já jsem zklamanán :|
iPhone 7+ 128GB black
poslední a dokonalý macbook pro 17' (i7 2,5GHz quadcore, AMD 6770 HD, 16GB RAM, 500GB SSD)
+Macbook Pro 15 retina (i7 2.6GHz quadcore, GT 650M, 16GB RAM, 512GB SSD)
Apple Watch
Starý pes fóra :)

annaud | úte čer 09, 2009 1:38 pm

Tak mě připadá, že kombinace OS 3.0 a 3GS prostě jen doladili kritizovane nedostatky 3G. Ocekavam, ze pristi rok (kdy budu porizovat na smlouvu novy telefon) prijdou s necim markantnejsim.

Myslim, ze majitele 3G nemaji moc duvodu menit (pokud tedy nemaji dostatek penez na vyhazovani). Ale majitele 2G a novi zajemci urcite ano. Konecne jde o telefon, ktery prisel o spousty neduhu a ti, kteri se obavali z mnoha duvodu do 3G jit, ted budou mit pevnejsi pudu pod nohama.

Myslim, ze to je dobry krok (spolecne se zlevnovanim 8GB telefonu), jak opet rozsirit zakladnu uzivatelu a budoucich nadsenych fanousku Maců :)

cechi | úte čer 09, 2009 1:49 pm

spousta lidí čeká až na ty "vylepšené" verze produktů, u mobilů a elektroniky na druhé revize, u SW na servispacky. pro ty je to cílené, zároveň se trh oživí.
já si myslím, že před vánoci apple uděří s novým telefonem, tentokrát už překvapivějším.

a pokud tu někdo hořekuje nad 3mpx -> jde o kvalitu, ne počet mpx. taky mám občas pocit, že už z těch socek, co se pořád naváží do applu magoříme. apple je jiný, proto ho máme rádi...

Uživatelský avatar djlucas | úte čer 09, 2009 2:03 pm

tak ja jako majitel 2G urcite do 3GS pujdu ... ale jeste pockam asi tak mesic po prodeji jake budou zkusenosti a pod... sem zvedav jak dobre se vyuzije ten digitalni kompas :)
Macbook pro
iPhone 5S 16GB White iOS 9

Uživatelský avatar Apache23 | úte čer 09, 2009 2:11 pm

No sam uvažujem a všimol som si že nie som jediny 2Gečkar zmýšlajúci o prechode. Sme páni "hračičkovia" a naša podstata nás, i ked sme spokojný (viacmenej) s plecháčom, tlačí stále do niečoho lepšieho. Ale asi počkám na prvé reakcie,JB a idem na to. :mrgreen:
iPhone 4 32GB JB by GP
iPhone 3GS 32GB JB / druhý bol úžasný
iPhone 2G 16GB US JB / na prvý sa nezabúda :)

Uživatelský avatar dodo_mt | úte čer 09, 2009 2:36 pm

Pani nie ste jediny kto cakal na novy iP :) Aj ja planujem upgrade mojho 2Gcka... Bol som rozhodnuty ist do 3Gs hned ako sa objavi u nas v Orange... ALE bojim sa jednej veci a to toho ze iPhone 3Gs ma uplne rovnaky zadny kryt ako 3Gcko... ano obavam sa prasklin... :( Tazke asi pockam nejaky mesiac na skusenosti od ludi a potom do neho pojdem...

dodo
Apple iPhone 5 32GB White | iOS 8.1 - no JB | Orange
Apple iPad 32GB Wifi White
Apple Mac Mini i5 2.5GHz | Mind 2011 | SSD Crucial M4 128GB + HDD 500GB | Fusion Drive | 16GB Ram
Apple Keyboard (Wireless)
Apple Magic Mouse

Apple MacBook 13" | 2008 - dead

Uživatelský avatar djlucas | úte čer 09, 2009 2:36 pm

jasny .. taky pockam na nejake ty reakce a pak se uvidi :)
Macbook pro
iPhone 5S 16GB White iOS 9

tor | úte čer 09, 2009 2:46 pm

to dodo: praskliny uz maji snad vychytane, ne? jedna se vlastne o zadek iPhone 3G, no a praskliny na bilem se dali v klidu reklamovat - dostal jsi novy kus.

jinak ja osobne jsem zklamany z toho, ze jsem si kupoval 3G, protoze narozdil od 2G, ktery jsem pred tim mel, mi nic zajimaveho neprinesl, rikal jsem si GPS parada a mapy jsou v podstate az ted. takze klobouk dolu tem co pockali na 3Gs, protoze 3G byla pro majitele 2G spise jen skoda penez..

nicmene se mi i presto libi design iPhonu 3Gs az na ten stribrny prouzek, ten uz se mi fakt nelibi, take je treba zhodnotit plno novych fci vydrz baterie a rychlost, brzy se dozvime nejake parametry. kazdopadne iPhone to posouva o neco dal, ale vecne kritiky to samotrejme neumlci.. :-D sem nemohl kdyz jsem si precetl Hulana, cely net mluvi o iPhonu prevazne jako o velke udalosti a o pokroku zpet, jen Hulan sam proti proudu

abych pravdu rekl tak sam postradam jeste ten FM transmiter ten se hodi vzdy, po te iSight - casto skypuju, no a fotacek, doufam, ze to pristi rok bude aspon 5tka s bleskem

Uživatelský avatar dodo_mt | úte čer 09, 2009 3:04 pm

No s tymi prasklinami to je tak vselijako...:) niekto nema problemy vobec niekto to reklamuje kazdy mesiac... tak neviem... Ako sa poznam tak asi nevydrzim a kupim ho hned ako sa u nas objavi :)

dodo
Apple Mac Mini i5 2.5GHz | Mind 2011 | SSD Crucial M4 128GB + HDD 500GB | Fusion Drive | 16GB Ram
Apple Magic Mouse

Uživatelský avatar cubas | úte čer 09, 2009 3:08 pm

jenicekk: ty jsi uplne mimo pane, promin, ze to tak pisu, kup si HTC :-) Proc predni kameru, kdyz ji v zivote nevyuzijes? Proc vetsi rozliseni displaye, kdyz uz ted je pismo krasne hladke, proc vic megapixelu, kdyz optika sotva zvladne 3MPix, a na beznou fotku 10x15 je i 2Mpix akorat, proc tyhle veci? Proc? Proc jiny design, kdyz se stavajici osvedsil, nemusis proto menit prislusenstvi. Proc? Jen pro to, z eto vsichni delaji? Diky bohu, ze jde Apple jinou cestou...
Naposledy upravil cubas dne úte čer 09, 2009 3:22 pm, celkově upraveno 1
iPhone | iPad | MacBook Pro | Mac mini | Apple TV
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Alexi | úte čer 09, 2009 3:21 pm

Sklamanie?! Vôbec nie, práve naopak !

Už sa teším na 32 GB vo vačku xD

tor | úte čer 09, 2009 3:30 pm

to cubas.. :-D jak jsem psal predni kameru bych vyuzival stale, stale skypuju, predstav si, ze jsi nekde na dovci a zapnes skype a muzes komukoliv ukazat to, jak to tam vidis ty.. ja bych fcnost predni kamery neodsuzoval, dle me to ma velkou budoucnost, jedine co to chce jsou data, a kamera..

a k tem 5 mega, chapu, ze fyziku neosidis, spis jsem to rekl kritikum, aby nemeli co vycitat, ale porad lepsi 5mega mazanice, nez 2 mega mazanice.. :-D

Uživatelský avatar haasteren | úte čer 09, 2009 3:45 pm

Urcite do nej jdu ihned jak se zacne prodavat. takze kdo by mel zajem o 3G 8 GB naprosto jako novy bez semensiho skrabanecku (zagg od zacatku a gumovej obal ) tak bude k mani ihned jak vyjde novej. :) Nabidky do PM . Iphone je naprosto luxusni jako novej ...

jenicekk | úte čer 09, 2009 3:52 pm

to cubas: proc? hele asi ty jsi mimo, na tohle muzu odpovedet jednim slovem: POKROK
taky si pamatuju na dobu kdy byl kazdy doslova unesen z nokia 7650, super displej, v te dobe uzasne hladkej s 176*208 bodu, 4MB pameti, husty a kde sme ted
konkurence dela lepsi displeje, dela lepsi fotaky, pouziva predni kamerky pro toho kdo to vyuzije je to +, takze se vzpamatuj ty.
nebo budes za par let pozivat porad svuj iphone a budes uplne mimo misu.
tak asi proto!
PS: displej je karsne hladkej, dokud vedle iphone nelezi treba to novy LG arena, nebo jak se to presne menuje. wvga displej a aspon 5 mega se stava postupym standardem spickovych masinek.

Silvinkoo | úte čer 09, 2009 4:21 pm

Ja som tiez jeden s tych co asi prejde na novy 3GS(urcite odblokovany..nechcem mat problemy ako so sucasnym 3G...)
Ja si myslim ze to iPhonu by ani nesli dat vsetky tie veci o ktorych rozpravate...(blesk, predna kamera atak....)a aj keby sli tak by museli byt velmi malinke...A cim su komponenty mensie tak su drahsie....a potom by sa cena iPhonku vysplhala bohvie kam...
Múj milášek - iPhone 4 16GB, Orange SK unlocked with ultrasn0w(braný s T-mobile SK)
iPad 16GB wifi only iOS 4.3.1 JB Redsnow

iPhone 3G 8GB, Orange SK with ultrasn0w CFW 4.1 - momentalne bráchov
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

jenicekk | úte čer 09, 2009 4:33 pm

no, kolik myslis ze bude vyrobni cena? zas tak bych to nehrotil, pry napr GPS chip stoji cca 5 dolaru.
spis je to marketing, pockame si zase rok a prikoupime

Uživatelský avatar iphonik4 | úte čer 09, 2009 4:50 pm

Přesne tak, asi také přejdu z 3Géčka, ale počkam si a uvidím, jestli je to jak už velmi výstižne napsal JoU výstřel do tmy. Ale bylo by dobré kdyby šlo předchozí 3Géčko vyměnit s příplatkem za nové 3Gs. :?
- iPhone 11 Pro Max
- Apple Watch Series 4
- MacBook Pro 15" i7 2017 Touch Bar
- iPhone 2G 8GB 3.1.3 JB
iPhone expert
iPhone expert

Uživatelský avatar murder | úte čer 09, 2009 5:03 pm

Jo to není od věci a svou Octavii I generace vyměním s mírným doplatkem za II generaci. Pane bože kam ti lidi na ty nápady chodí :?: :|
Obrázek
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

rancoen | úte čer 09, 2009 5:07 pm

zklamani?? tak trochu

Na jednu stranu dobry - nemam pocit, ze musim mit novy iphone, takze usetrim :p
Na druhou stranu zklamani...zajimalo me, s cim apple vyrukuje. Predevsim me zklamal design snad naprosto shodny s 3G..kaslu na vsechny vychytavky typu vyssi rozliseni, lepsi displej, svitici logo a kamera na videohovory, ocenila bych novy, lepsi a nepraskajici zadni kryt a predevsim lepsi zpracovani, aby po mesici nebyl pod displejem prach!
Mit 2G nebo zadny iphone, tak si tenhle novy koupim, ale upgrade z 3gecka mi prijde jako zbytecny luxus. I kdyz by se mi samozrejme libila rychlejsi prace s telefonem, ale to si zas klidne pockam na dalsi novy.

Uz se ale nemuzu dockat noveho firmwaru a jen doufam, ze s nim 3G nebude citelne pomalejsi.

Uživatelský avatar maros2710 | úte čer 09, 2009 6:11 pm

co robite okrem designu (co sklamalo aj mna) je to uplna pohoda. Oni to podla mna spravili tak koli tomu, ze teraz konci zmluva v USA 2G iphonom cize pre nich to bude urcite vacsi skok a ti co maju 3g (este rok viazanosti) sa aspon nemusia srat ze pridu o vela...
Original iPhone -> iPhone 3GS -> iPhone 5
Host
Host

Qwuiddo | úte čer 09, 2009 8:42 pm

Mno abych řekl pravdu, moc jsem si pral svitici jablicko :D. nekde sem dokonce videl video s nejakym takovy krytem ... Ale uvidím, jestli do něj půjdu, spis si myslim, ze ne. Jsem s timto naprosto spokojeny, ale pockam na hodnoceni uzivatelů, zase taková bomba to není a fw 3,0 řeší hodně věcí ...

Uživatelský avatar lofounek | úte čer 09, 2009 9:42 pm

Mam 2Gcko a prave uvazuju vazne o koupi navigace od TomTomu, ale kdyz jsem vcera videl 3Gs a moznost navigace, zacina me to taky vrtat v hlave. Chvilku jeste uvidim jak budou nastaveny ceny a pak se rozhodnu...

iPhone 7 32GB silver
Apple Watch 42mm Sport
iPad Air 32GB
iPad 2 16GB
iPhone 5 32GB white
iPhone 3GS 16GB black
iPhone 2G 8GB
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Uživatelský avatar cubas | úte čer 09, 2009 10:02 pm

Lofass_: nechci ti kazit plany, ale 2G verze nema GPS :-) A nedovedu si predstavit, ze by bylo mozne smyslupne navigovat jen pomoci triangulace z vysilacu...
iPhone | iPad | MacBook Pro | Mac mini | Apple TV
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

cajicek | úte čer 09, 2009 10:18 pm

Taky mi je líto, že apple nepřišel s něčím revolučním, ale zase jsem rád, že mě nic nenutí ke koupi nového iphonu.Vím, že kdyby byl jen nový desing, tak bych ten telefon musel mít, ale teď jsem spokojený 3Gčkář. Až vyjde úplně odlišný nový iphone,pak začnu uvažovat. Každopádně svítící jablíčko?na to jsem se těšil :cry:

wiruzik | úte čer 09, 2009 10:52 pm

Uživatelský avatar dodulo | stř čer 10, 2009 12:02 am

cubas píše:Lofass_: nechci ti kazit plany, ale 2G verze nema GPS :-) A nedovedu si predstavit, ze by bylo mozne smyslupne navigovat jen pomoci triangulace z vysilacu...

hmmm on si chcel asi kupit externu navigaciu od TomTom
iPhone 6S gold 64GB iOS 9.3.5 - no jailbreak
iPhone 4S white 16GB iOS 7.1.2 - no jailbreak

Uživatelský avatar lofounek | stř čer 10, 2009 6:19 am

2G mam uz rok a pul, takze bych byl asi mentalne zaostalej, kdybych nevedel ze 2G nema gps chip :) Samozrejme sem si chtel koupit externi navigaci

iPhone 7 32GB silver
Apple Watch 42mm Sport
iPad Air 32GB
iPad 2 16GB
iPhone 5 32GB white
iPhone 3GS 16GB black
iPhone 2G 8GB
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

brownicek | stř čer 10, 2009 11:19 am

ja bych rekl ze o nejakym zklamani z noveho telefonu nemuze byt rec,protoze apple zadnej novej telefon nepredstavil :) je to proste 3G s jinym fotakem a chipem.coz podle me nemuze byt ani oznaceny jako novej model. Kazdopadne by me zajimalo,kam a do ceho budou davat ty 5-ti megapixelovy fotaky co udajne maji koupeny...
Host
Host

Uživatelský avatar dodo_mt | stř čer 10, 2009 11:26 am

jednym slovom facelift :)

dodo
Apple Magic Mouse

Uživatelský avatar waczko | stř čer 10, 2009 11:47 am

Zklamání? Proč?!

Rozhodně si jej pořídím. Vše, co potřebuji již ten telefon má. Co, ale využiju víc a víc je výkon, takže pokud opravdu zvýšili výkon, tak jak uvádějí, tak pak je to jasná volba. Nehledně na tu "antitukovou" vrstvu :D

Nechybí mi vůbec nic o čem se spekulovalo - display to má skvělý (i když technologii OLED můžu), přední kamera (na co v česku?), kvalita materiálu je pořád lepší o jiných telefonů, FM rádio (hudbu poslouchám pouze u PC a v autě - v autě rádio mám a v PC taky, takže opět - na co?), HW klávesnice (nikdy!).. a tak dále a tak dále ..

Mně záleží na výkonu a né na tom, jestli můj telefon má přední kamerku i když mi bude naprosto na ho*no!!

A také nechápu lidi, co pořád prudí do foťáku - je to mobil proboha a to, že nějaké shitské SE má 8MPix je mi jedno. Mám 12MPix foťák a koneckonců stejně většinou fotím na 5MPix a úplně mi to stačí! 3,2 Mpix je naprosto dostačující pro telefon .. nechodím ven fotit "profesionální" fotky mobilem.. nejsem debil.. pokud ho tak někdo chce používat tak asi je..
iPhone 2G 8GB -> iPhone 3G 8GB Black -> iPhone 4S 16GB White iOS 5.0.1
iPad 16GB WiFi + 3G: iOS 4.3 -> iOS 4.3.1 JB -> iOS 5.0.1

WebDeveloper
POMOZTE!! SBÍREJTE, NAKUPUJTE x) http://goo.gl/mJEzc
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Uživatelský avatar Lukáš Petr | stř čer 10, 2009 12:34 pm

Pro me novy iPhone rozhodne neni sklamani, oproti memu stavajicimu 2G toho ma navic opravdu dost (GPS, 3MPix, nataceni VGA videa 30fps, kompas, lepsi baterie, vetsi vykon!, 3G...) Takze jeste pockam jake budou zkusenosti (kryt atd.) a pujdu do nej.
iPhone 6S 64GB fw. 5.0.1
Macbook Pro 15" retina mid 2015

Moje aplikace: Timelines | Routie | Quadratic Master
crafted by Glimsoft.com
iPhone expert
iPhone expert

Uživatelský avatar tvosi | stř čer 10, 2009 12:57 pm

No ja du do nej hned..je mi fuk jak to bude s krytem, kdyz praskne tak reklamace, odtoho je koneckoncu zaruka ne?;-)
Obrázek iPhone 2G 8GB
Obrázek iPhone 7 128GB Jet Black
Obrázek iPad Mini with Retina 32GB Silver
Obrázek Macbook Pro 13" mid-2009
Moderator fóra
Moderator fóra

Cyclope | stř čer 10, 2009 1:04 pm

Plně souhlasím s juramacem, mám na to shodný názor..
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Uživatelský avatar djha53k | stř čer 10, 2009 1:37 pm

no, vzhledem k tomu, ze CR operatori ohlasili, ze ceny u iP3GS zachovaji dle pameti tak jak jsou do ted:
- 8GB cca 10k
- 16GB cca 15k

tak 32GB bude nekde mezi 17k-20k, tak pro me osobne dost velke zklamani a jenom malilinkaty krucek vpred.

Vse co mi na iP3G chybi jsem do ted resi pres JB, 95% z toho vyresi FW 3.0.
Takze vubec zadny duvod prechazet na na iP3GS :?
..--~~--..--~~--..--~~--..--~~--..--~~--..--~~--..--~~--..--~~--..--~~--..--~~--..
SG G6
https://www.investicnigramotnost.cz/
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

martinR | stř čer 10, 2009 1:47 pm

hej jediny dovod vydim iba v tom fotoaparate s autofocusom inac fakt ziadny velky rozdiel :(

Nalar | stř čer 10, 2009 2:00 pm

Mam iphone 3G a ratal som ze ho niekedy na jesen vymenim za nieco ine, idealne za novy iphone ale s tymto asi nie...
Pockam si na nejake prve skusenosti a podla toho sa rozhodnem ci toto alebo nieco s wm 6.5 (idealne nieco s nVidia Tegra platformou).
Nehovorim ze to je vyslovene sklamanie, ale...

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required
Další

Zpět na Vše ostatní