cernakus | stř lis 04, 2009 11:04 am
Holt, starousedlí vietnamci dojíždí na politiku ODS v tomto volebním období. Aneb, pamatujete Topolánka, jak na jaře roku 2008 jel slavně do vietnamu, aby nahradil vzdorné otroky z východu evropy méně vzdornými otroky z Asie?
A jak pak Langer ani ne za půl roku na podzim začal nabízet Vietnamcům a Mongolům 500 Euro, když se spakují a pojedou domů?
Njn. je to težké. Jejich životní situace ve Vietnamu byla umřít hlady a nebo vycestovat do ČR. Sliby byly velké, úplatky pro úředníky taky (běžná taxa byla 500 USD za vízum) a realita byla odlišná. U nás v PAVCCZ v Plzni během roku vystřídali cca 3000 Východoevropanů.
Přinesli si s sebou dárečky ve formě žloutenky, svrabu, tubery a tak exotických nemocí, že jsem o nich neslyšel. Po třech pokusech o vraždu ze strany Vietnamců jsme my, kanclkrysy, přestali do výroby chodit bez ochranky a ochranka se u nás vyzbrojila.
A nakonec se přišlo na to, že importovaný Vietnamský/Mongolský otrok, jejichž vzdělání se v Evropě definuje jako částečná negramotnost a jejichž jazyk je Češtině podstatně méně podobný než Francouzština či Ugrofinština, jsou pracovníci na levačku(i pro pitomé šroubování). A tak je s naprosto klidným svědomím naše vedení vyrazilo. Výsledek ? Vzrůst cizinecké kriminality o více jak 300%. Krádeže v obchoďácích jsou jen drobné přestupky oproti jejich ostatním činům.
A jak to souvisí se starousedlými Vietnamci (např. Jackietran). No tak, že průměrný Evropan nedokáže rozlišit Vietnamce od Číňana či Japonce, natož. aby odlišil Vietnamského starousedlíka (převážně trhovce) od Vietnamského ilegálního residenta (převážně trýzněný tvor, někdy mafián, který týrá vlastní soukmenovce).
A že mají takové nepsané nařízení v Kauflandu? Ani se nedivím, Kaufland dlouhodobě považuji za obchod s nejhorším PR k zákazníkům vůbec. Od té doby, co mi pokladní rozbalila pastu na zuby, jestli jsem si do nejdražší pasty v obchodě neschoval ještě něco dražšího, se Kauflandu vyhýbám.
Pravdou ale je, že podobné chování jsem zažil v Globusu. Kdy ochranka za pokladnou odchytila očividného vietnamského trhovce (slušně oblečení, nesmrděli, nákup za 3000Kč, děcka hovořila i mezi s sebou česky !) i s rodinou a jali se je šacovat, tak jsem zakročil. Slovo dalo slovo a přivolanou policii jsem donutil pod hrozbou oznámení spáchání trestného činu "Zneužití pravomocí veřejného činitele" napařit milé ochrance pořádkovou pokutu ( i když se vlastně jednalo o trestný čin "Omezování osobní svobody"). To víte, ani pro průměrné příslušníky Policie ČR není mezi Vietnamci rozdíl.
Sám jsem začal rozlišovat rozdíly mezi asiaty a zejména pak Japonci až po roce ve firmě, kde se jich hemžily desítky!
Mimochodem, Jackietran, sám na sobě poznáváš, jak se cítí slušní cikáni. Držím palec, nastuduj občanský zákoník a neboj se volat policii, kdykoliv se setkáš s takovým chováním. Ve velkých městech se neboj vzdorovat i příslušníkům, jejich velitelé jsou většinou dost rozumní. V malých městech to raději nech být. Tam jsou místní policejní stanice takové malé rodinné mafie a mít pravdu nestojí za zlámané žebra.
Naposledy upravil
cernakus dne stř lis 04, 2009 11:11 am, celkově upraveno 1