Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
mike0007CZ píše:Juramac má pravdu, pokud se u VF uvážete na 2 roky, nabídnou vám buď slevu na telefon, nebo na volání. Obnovoval jsem teď smlouvu na 2 roky, s úvazkem na 2,5 tis/ měsíc - 4 tel. čísla - a mám za to neomezené volání do všech sítí s Naplno internetem za 2000 Kč, plus 2x zdarma internet pro mé syny - to jsem usmlouval.
Pokud má někdo 3000 měsíčně a podepíše závazek na 2 roky - sleva na iP4 by měla být odhadem 10000-15000 Kč. Doporučuji, třeba v rámci rodiny, převést čísla pod jednu smlouvu.
makovice píše: kdyz se jim tohle vyplati tak proc jsou ku...a normalni ceny 3x az 4x vyssi???
Juramac píše:...
Presne tak to je. mam u Vodafone celou svou firmu - 8 cisel a kazde dva roky mi nabizeji za prodlouzeni penize-bonusy a ruzne slevy. Kdyz mi letos nabidli k cerpani 16.000 bez DPH, tak jsem jim rekl, ze misto toho chci novy iPhone4 - 32 GB. A dostal jsem ho tedy za korunu. K tomu mam i volani v ramci firmy za korunu a na vsechna cisla mimo operatora za zvyhodnene ceny. Jak rikam, da se usmlouvat ledacos, ale je to nejenom o tom, jak dlouho jste zakaznikem, ale take, jakou mate utratu, jakou mate platebni moralku apod. A k dobremu vysledku dojdete krok za krokem.
Pro priklad . Prvni iPhone jsem pred 3-mi lety kupoval za plnou cenu ve Francii a vysel mne na 26.000,- , druhy jsem mel z Belgie a vysel mne na 21.000, 3GS jsem pak kupoval uz zde v cesku, ale diky tomu, ze jsem kratce predtim z bonusu kupoval 2 telefony pro deti, tak jsem ho mel za plnou cenu 16.000 (bez DPH) . Ale vymacknul jsem z operatora zase dobre tarify.... Takze az tento ctvrty mam za korunu, tedy s vyhodou ze smlouvy a s cerpanim bonusu.O tom, ze jsem vzdy za predchozi iPhone dostal diky skvelemu stavu slusne zaplaceno nemluve. S timto poslednim jsem jiz i ve slusnem plusu..... Ne, nemahruji, jen rikam, ze jde vsechno, kazdy, opakuji KAZDY ma stejne moznosti, ale je jasne, ze student s utratou 300 korun mesicne nemuze ocekavat, ze dostane stejne bonusy a vyhody, jako ten, kdo je u operatora 8 let a necha u nej X penez..... Ale az se z toho studenta stane napr. majitel firmy s par zamestnanci, jiste se krok za krokem dostane k mozna jeste lepsim bonusum a vyhodam.
Uživatelé procházející toto fórum: CharlesDog, Google [Bot], Jeffreytop