Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
iPhone 6 Plus
iPad Air
Macbook Air 13"
iPod Nano 7G

iPhone 6 Plus
iPad Air
Macbook Air 13"
iPod Nano 7G

7luke.com píše:Na iPhone jsou moc moc fajn hry - když si je člověk koupí.

Jirkus píše:V Apple storu zaplatím a pak už nic vrátit nejde.
iPhone 6 Plus
iPad Air
Macbook Air 13"
iPod Nano 7G
), no práve privelká roztrieštenosť verzií pre rôznych výrobcov je podla mňa to, čo tento OS nakoniec zničí - veci ako upgrade systému, "appstore" a pod. by mali byť dostupné naraz pre všetky modely (pokial to HW zvláda) a teda aj customizácia výrobcom by mala byť len na takej úrovni aby ju nebolo nutné nijak upravovať v súvislosti s updatom OS a takisto aplikácie a hry by mali byť dostupné pre všetky modely bez výnimky.

iPhone 6 Plus
iPad Air
Macbook Air 13"
iPod Nano 7G
Budu-li pocitat pouze poslednich 15 let, tak ne, neukradl.swares píše:Jako nikdo mi netvrďte že jste nikdo nikdy neukradli žádný software nebo hru.
Ver ze s timhle opravdu neni problem. Nehlede na to ze pokud nejsi vyvojar a nevyžíráš cizi zdrojaky, tak se ti GPL podari porusit celkem spatne (tim spis kdyz existuje velice snadny zpusob jak to vyzirani zlegalizovat. Tedy, je-li tvuj zdroj vyzirky pod GPL a akceptujes-li fakt, ze je tim tvuj kod taktez licencovan pod GPL).swares píše:Skuste používat linux plnohodnotně na práci a neporušovat tím XXX GPL/Gnu blablbabla licencí.

Nekdo touzi po Lexusu, jinemu udela radost a stejnou sluzbu ojeta felicie. A nekdo zase nejradeji jezdi na kole a nebo na motorce.... tyhle "spory" jsou myslim o nicem, vyvolavaji jen zbytecne emoce....

jen tak dal!

iPhone 6 Plus
iPad Air
Macbook Air 13"
iPod Nano 7G

. Par známych malo android, symbian,wm a pod.. no neviem mne sa to rozhranie nejak nelúbi. Ako som prešiel na iphone 4 tak som si povedal že už nikdy nič ine okrem applu nechcem. Priklad odfotim fotku, upravím, orežem.. odošlem mailom.. a to naozaj len s minimálnou námahou, nepotrebujem k tomu milion dalsich zariadeni. A neni to len o fotení, s tým telefónom sa da, nebojim sa tvrdiť, robiť takmer všetko. Od hier, cez fotky a kvalitne kamerovanie až k pracovným činnostiam. Proste parádny stroj aj keď za cenu odpovedajúcu jeho dokonalosti. Statistiky môžu ukazovať, že ľudia si viac kupujú lacnejšie zariadenia s Androidom a podobnými OS no myslím, že je to preto lebo nechcu dať toľko penazí do telefónu. Radšej daju pár stoviek € do telefónu s Androidom, ktorý je ale podstatne pomalší, možno má niektore parametre aj lepšie no s iOS sa nemôže ani len porovnávať.
. 

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé