Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

MaReCeQ píše:Chceme onedlho jedno kúpiť...
To už budou jiné auta za jiný peníz, ale zkusím se Ti poptat.

Julek píše:nepovedlo se mi jezdit 3.0 dieselem pod 10. litru

Chceme mi vyznělo jakože chceš ty.
toto je nejstupidnější poznámka co jsem kdy slyšel/četl. Je zvláštní, že jsi ten text pochopila, narozdíl ode mě, ano žena. Sto lidí, sto pochopení. Slovenština opravdu není moc rozdílná, ale my tady na Ostravsku mluvíme a myslíme trochu jinak. Kdyby psal "chceme s" "tatko chce" tak to mi trkne hned. Zvu Tě na návštěvu do naší začouzené metropole.
Děkuji za lekci slovenštiny/češtiny, čest ženám, zvláště těm co moderují a teď zpět do kuchyně ; - ) A neříkej, že jsi za svůj život neslyšela stupidnější výmluvy..? Gratuluji... a teď ale už fakt zpět do kuchyně. : ) V míru a v pokoře, slunce a iPhone v duši a v kuchyni! M.
Víš, ne všechny ženy patří do kuchyně. Klidně rozeberu a složím zpět mobil, poskládám počítač, nainstaluji si na něj OS, klidně si sestavím i zesilovač, pokud budu chtít, k tomu nějaké to repro, klidně si doma navrtám díry do zdi, dám do nich hmoždinky, do nich skoby a na ně nějakou tu poličku, klidně si složím skříň, kuchyňskou linku nebo postel, klidně si vykachličkuji kupelku nebo záchod, vymaluji si celý kvartýr, klidně rozpoznám části motoru v autě a ostatní části karoserie auta, vyměním si kolo, když je píchnuté, dokonce si umím vyměnit i žárovky, héééč, jak v autě, tak i doma atd., jen ne proboha do kuchyně, jen ne vařečku, vařečky se bojím více, jak vrtačky. Prý my na Ostravsku, to mě rozesmálo, kurde a odkaj myslíš, že sem já? Na Ostravsko se ani neopovažuj vymlouvat. Bo uvidíš. Bo bagr bude.
MG

dawe73 píše:Ach jo, kde jsou ty časy, kdy si taková auta kupovali fandové....

mefistos píše:pockej firemni.. tak to benzin plati firma ne.. co se potom resi se spotrebou
mefistos píše:tak otec ma firmu ma penize na bmw 08 rok ale resi spotrebu.. nechapu kdyz uz si kupuju takovy auto tak musim mit na benzin promin ale koupit auto za 500 tis nebo kolik stoji a resit jesli projedes misto 10 tis mesicne 13 to je hloupy ne... jako kdybych si koupil ferrari ale nemel na pojistku ani benzin..

a snazi sa ho odovodnit penazenke 

dvojliter mame, a to je uz celkom slabe, myslim si ze vyuzije. Inak 525 je trojliter
len hore prave sa spominalo ze sice je 535 najsilnejsi, tak by mohol mat aj najnizsiu spotrebu.
dělal jsem přímo pro ně panského kočího. Zároveň s nimi jsem poznal ještě další hromadu hodně a nechutně bohatých lidí a výš čím se všichni vyznačovali? Dovedli šetřit a čím bohatší, tím větší škrt na korunu, takže se řeší i takové věci jako spotřeba, jo dovedl si koupit třeba flašku šampíku za pět, deset litrů, ono prý bylo vyjímečně dobré, ale v kapse měl například jeden Nokii 6310 (v roce 2006) a druhý si dovezl z USA první iPhone (zajišťoval jsem mu odblok a díky němu se dostal sem na fórum) Prostě funguje to tak proč vyhazovat za nějaké luxusní, kdyby na jednání vytáhli na stůl například VERTU, tak obchod nikdy neuzavřou protože by je měli za předražené magory. Jezdili jsme po německu s tou A8L a když chtěl dostat nového zákazníka, tak jsem ho vysadil na kraji města a jel na jednání taxíkem, aby působil jako levný dopravce. Jezdil s tou Audinou v ropě, i když by měl peníze na šestilitra dvanáctiválec v benzínu a uživil by ho bez problémů, ale o tom autě říkal vždy že to je nesmysl, měli jsme ji půjčenou a byl problém dojet z benzínky na benzínku a časy dojezdu stejné jako s ropou. Jezdil s Ferrari 612 Scaglietti se spotřebou 33 litrů, ale u Audi byl spokojený že jezdí za 10 litrů. Klidně si koupil loď za sto mega a ta měla spotřebu 600litrů benzínu na motohodinu, měl to pro sebe pro zábavu na relax, to mu přišlo smyslné do toho vrazit prachy. 

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé