Už jsem ti to psal, chcete jezdit dálkové trasy, teď píšeš že jezdí do Němec tam už není o ničem. Prostě výkon je potřeba na pohodlné cestování a je lepší jezdit na půl plynu než na plnej, servisu se u BMW vůbec neboj, 520 mě stála v provozu míň než o 6 let mladší Octavia 1,6 a to svezení sorry, ale VW BMW nešahá ani po nárazníky. Ergonomie, pohodlí, bytelnost podvozků. Snad jen na zimu BMW vyžaduje kvalitní zimáky, byl jsem spokojený s NOKIAN, pak jsem je jezdil i na Audi A8L 4,0TDI - jsou to nejrychlejší zimáky za velmi dobrou cenu. Osobně bych na toto řešil 535.
MEFISTO: TO NENÍ O UŽIVENÍ, TO JE O ZBYTEČNÉM VYHAZOVÁNÍ PENĚZ (ostatním se omlouvám za křik) fakt jsi tady mimo...
Edit: ještě doplním dělal jsem pro dva lidi, jeden hodně bohatý a druhý přímo nechutně bohatý

dělal jsem přímo pro ně panského kočího. Zároveň s nimi jsem poznal ještě další hromadu hodně a nechutně bohatých lidí a výš čím se všichni vyznačovali? Dovedli šetřit a čím bohatší, tím větší škrt na korunu, takže se řeší i takové věci jako spotřeba, jo dovedl si koupit třeba flašku šampíku za pět, deset litrů, ono prý bylo vyjímečně dobré, ale v kapse měl například jeden Nokii 6310 (v roce 2006) a druhý si dovezl z USA první iPhone (zajišťoval jsem mu odblok a díky němu se dostal sem na fórum) Prostě funguje to tak proč vyhazovat za nějaké luxusní, kdyby na jednání vytáhli na stůl například VERTU, tak obchod nikdy neuzavřou protože by je měli za předražené magory. Jezdili jsme po německu s tou A8L a když chtěl dostat nového zákazníka, tak jsem ho vysadil na kraji města a jel na jednání taxíkem, aby působil jako levný dopravce. Jezdil s tou Audinou v ropě, i když by měl peníze na šestilitra dvanáctiválec v benzínu a uživil by ho bez problémů, ale o tom autě říkal vždy že to je nesmysl, měli jsme ji půjčenou a byl problém dojet z benzínky na benzínku a časy dojezdu stejné jako s ropou. Jezdil s Ferrari 612 Scaglietti se spotřebou 33 litrů, ale u Audi byl spokojený že jezdí za 10 litrů. Klidně si koupil loď za sto mega a ta měla spotřebu 600litrů benzínu na motohodinu, měl to pro sebe pro zábavu na relax, to mu přišlo smyslné do toho vrazit prachy.
Chápeš to prosím? Opravdu to není o tom, že na to není, ale člověk musí umět zhodnotit co smysl má a co ne, když to člověk pochopí, začnou mu tak nějak přibývat peníze, bez omezení komfortu.