Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
szoustal píše:tady se dnes objevili informace na netu
http://www.mobilmania.cz/Bleskovky/T-Mo ... fault.aspx
alexxx píše:No tak nevím ta stránka nejde - píše to nějaký chybový hlášení. Jinak na žádném serveru jsem ještě takovou zprávu ani neobjevil. No mám známýho u TM v dost vysoký pozici tak se zkusím zeptaton o tom bude vědět určitě.
Brano007 píše:Zdravim, ja mam aktivovano Surf&Mail+...jestli je ta informace pravdiva, bylo by to uzasne. Akorat nevim, jestli T-mobile neidentifikuje Safari jako normalni browser na pocitaci...
A jeste jedna otazka: Jakym zpusobem tedy doaktivovat tu sluzbu? Myslilm tedy, aby fungovala i na jinych mobilnich browserech, nez je opera?
diky za info
szoustal píše:Zítra bych ti mohl poslat aktivační sms, mám ji v práci. Rychlejší myslím bude, když si zavoláš na operátora a přímo si to aktivuješ.
highwayking píše:na infolince potvrdil, že nezáleží jaké aplikace uživatel využívá, tzn. YouTube, mapy aj. nejsou nijak navíc zpoplatněny. Clověk ať dělá co dělá tak nezaplatí víc než 99Kč bez dph.
alexxx píše:tak výhoda je že i surf+ už je omezení, že TM si nenaúčtuje za data víc jak něco okolo 950 Kč. Alespon nemůže přijít účet na několik tisicí.
Sedy píše:Chtěl bych se zeptat kolik MB se stáhne když sleduju video na Youtube? Nevíte to někdo?
stora-k píše:Na Slovensku sme pozadu. Mam Orange world s 10MB dat za mesiac, co je pre mna ako majitela Iphonu hotova katastrofa! Wifi vyuzijem len okolo domu cez domacu siet, preto som v terene odkazany na operatora... Existuje nejaka aplikacia pre iPhone na sposob Opera Mini, ktora setri data?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé