No řešil jsem to že jsem si před časem koupil dotovane 3GS se starym Neonem a tim nejmenším IvM. Hlavní zádrhel je v tom že tam byl tehdy závazek na 3 roky (svinstvo).
Končím za 9 měsíců. Už se mi po několikáté stálo že jsem svůj tarif přešvih skoro 3x... tzn misto 600 jsem platil 1600 apod. Takže za hodně peněz málo muziky.
Nejdřív jsem volal klasiku na linku a zjistil si dobu závazku a co mi může nabídnout. Nenabídne nic než chytrý neon, to je v podstatě to samé jen s tím rozdílem že už obsahuje IvM start a při zřízení dostaneš na rok nějaký minutový minibonus. Takže ušetříš řádově 150 při tom chytrém neonu L.
Večer jsem se naštval a volal jsem tam znova s tím že chci opravdu odejít ať mi spočítá pokutu. Přepojil to na retence tam jsem se odvolal na výhodnější VF nabídku a na "kamaráda". Borec mi spočítal pokutku na cca 2k. Pak se ptal co me udrží u nich. Já mu říkám že 120 min za 6 kil je výsměch a že s FUP 150 MB se nedá ani mluvit o internetu v mobilu. Odmlčel se, pak na me zkoušel par nabídek a zkončili sme u +300 minut na jeden rok. Já pak zkoušel ještě data ale po dalším odmlčení to nevyšlo. Aspoň minuty... z dvou hodin na sedum beru. No a pak volali s tim Ivm na zkoušku tak mam teď 3 měsíce ten dražší.
Důležité je být slušný, trpělivý, mít nějakou zajímavou útratu a hlavně dobrou platební morálku. Já mám A+ nebo jak to tam maj. Byl to pokus, ani jsem negeneroval přestupák.
V březnu mě to čeká zas