Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

K Samsungu S4, je to parádny fón, inak Apple by sa mohol tiež posunúť dopredu čo sa jadier týka, a celkovo tie vychytávky, že sa nezhasne display keď sa naň pozeráte, niečo by mohol vymyslieť aj Apple, bo konkurencia je fakt silná 

Nejvíc se mi líbí, že má 2GB RAMky. To je celkem též důležité, než počet jader CPU.
no stále budem Apple maniak a potom asi predám 4S aj SGS3 a kúpim ďalší iP

a casto mi vola, kde a jak sehnat (ukrast) to ci ono....Mnozi lide neresi system a pritom prave ten system a jeho provazanost s cloudem ,s obchodem a s pocitacem je to nejpodstatnejsi. Zelezo je podle meho nazoru az to posledni a pokud je navic kvalitni i to, pak je to takova tresnicka na dortu 

"
2L8 píše:Tak teraz sa dosť posunuli Samsung s novým S4 dopredu. Nie som nejaký privrženec Samsungu, ale toto sa im myslím podarilo. 4 a 8 jadrový procesor, väčší display, ... No dúfam, že Apple nezaspí.
Info: http://www.macobserver.com/tmo/article/ ... -galaxy-s4

ja som so svojim IP5 spokojný, takze tak.

benitoSVK píše:Od Samsungu mám TV a spokojnosť.ale veľkosť SG je neuveriteľná.nechce sa mi nosiť všade lopatu.

. Dodnes mam jeden fotacik ( Panasonic Lumix DMC-F7 s 2Mpix), ktory verte ci neverte foti lepsie ako niektore 9Mpix fotaky...Vsetko je to o optike, na ktoru pri telefonoch 7-8mm hrubky urcite nie je miesto z fyzikalnych moznosti. Hold je vsak vela takych uzivatelov, ktori reaguju na pocet jadier, Mpix, kapacitu baterie, velkost displeja. Ach kde boli tie casy ked som si kupil svoj prvy iPhone 3G a vsetci do mna rypali, ze taku "tehlu" by pri sebe nosit nechceli, no teraz viem, ze asi len ticho zavideli. Ked sa pozriem teraz na tych istych ludi ako maju HTC, Samsungy s obrym displejom tak sa len ticho pousmejem
. Peace...
, ale vsak kazdy po svojom.

raywen píše:Jsem například hrozný fanda split screenu, který tam nedávno přidali, to se mi opravdu líbí. Stejně tak torrenty, lehčí přehrávání filmů...

Telefon je pak po aktualizacích a po necelém roce již pomalý a zastaralý. Na samotný systém Android, tak jako na iOS nejsou potřeba extra nároky HW. Ale občas se to pozná, třeba když mám přes 1000 fotografií v galerii, je to hned načtené. A co se týče výdrže, asi mám vyjimečný kus, S3 s tím železem a displejem mi vydrží obdobně a v některých situacích samozřejmě i více jako iPhone 4 (což byl držák).
), a já s ním po pěti letech na iPhonu, po čtyřech letech na Macu (stále mám), funguju také.

) Každý volí podle vlastního vkusu, potřeb i podle nejrůznějších "image" a často pod tlakem nejen marketingu ale i svého okolí. Podobné žabomyší spory a diskuse nikam nevedou. Ať si každý koupí, co se mu líbí, každý k tomu má své důvody a "důvody" . Nechte to tedy na rozhodnutí každého jedince extra a nerozvádějte tady své individuální duchaplnosti.
Názor.

"
potom place, ze potrebuje posielat suory cez bluetooth.
no ale BT sme stále limitovaní, čo sa týka IP. Každopádne uvidíme ako sa vyvinie nový Samsung. Tie gestá sú len otázkou software, dokáže to aj IP. 

rony píše:V kazdom pripade, aj SGS4 preslapuje na mieste a nevie kam pojde svet.
"proč Apple nepřichází s nejnovějším HW": viaczmyselna otazka. Da sa na nu odpovedat nasledovne: vzdy ked Apple predstavi novy HW, tak prichadza s najnovsim HW. Ak to zoberiem z ineho zmyslu, ci a preco nezahrna do zariadeni to najnajnajnajnovsie, no vlastne to nerobieva. Sklada tie veci z relativne trhom osvedcenych veci. Mozno raz za cas zoberie nejaku pozabudnutu vec a pouzije ju ale z pohladu nejakeho technoida nepouziva najnovsi hw.

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé