Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
iP2G, 3G, 3GS, 4, 4S, iP5, iP5C, iP5S, iP6S+, iP7+, iPX, Xs Max 256GB
Mac mini, MacBook, MacBook Pro Touch Bar
iPod nano, Time Capsule, Apple TV 4, iPad Pro

Myslim že 64bit telefon zas nějakolik let vydrží
Stejně budu keynote sledovat napjatě, i když si ho nebudu kupovat. Ale osobně bych cenu iPhonu nezvedal. 25k je moc. Okolo těch 16-17k mi přijde normální cena.
Koupí jej většina a cena je to poslední, co je bude zajímat 

Měl jsem iPhone4 16GB dotovaný za 10 000. Mám iPhone 5 64GB za 22 500 a iPad Air 64GB kupovaný na "Black Friday" a myslím, že ceny zůstávaly skoro stejné, nebo ne?

(ne to opravdu ne!) 

Ale že bych si koupil iPhone na splátky od nuly třeba za 500 měsíčně, to ne, to už přijde uhozené i mně.

next751 píše:Kotelník: čo ti na tom vadí, že deťom kupujú iPhone rodičia? Aj mne ho kúpili rodičia. A deti, ktoré ho majú len na to, aby mohli urobiť fotku pred zrkadlom a dať na facebook, nepoznajú základné funkcie...neznášam...

Každý má volbu alternativy, nákup NIČEHO , tedy ani telefonů, není povinný.

rony píše:vzdy platim iphone hotovostou, vzdy mam rezervu. ziadne splatky, ziadne dotovane mobily, kvoli ktorym musim mesiace platit stvornasobok toho, co skutocne nutne potrebujem. o to ide. poznam ludi, co mi tvrdia, ze musia dotovany mobil, lebo nemaju tolko prachov ako ja. ked im vypocitam, ze ja setrim mesiace dopredu a potom zaplatim aj s poplatkami operatorovi niekolko sto eur menej, tak obvykle to nechcu prijat a koncime tym, ze "ja ale nemam tolko penazi". ja este skusim "tak setri uz teraz na mobil, co si kupis o dva roky".

Lincoln Six Echo píše:Protože ho mají za pár šupů k tarifu, stejně jako v Rakousku, Německu, Rakousku a snad skoro všude, kromě ČR…
Troufnu si říct, že 32GB varianta se vleze pod 20k na Apple Storu. Nevím, jak je na tom koruna oproti loňsku.

Lincoln Six Echo píše:Protože ho mají za pár šupů k tarifu, stejně jako v Rakousku, Německu, Rakousku a snad skoro všude, kromě ČR…
Troufnu si říct, že 32GB varianta se vleze pod 20k na Apple Storu. Nevím, jak je na tom koruna oproti loňsku.

Uživatelé procházející toto fórum: Victoruhh