po 2 a půl leté přestávce v podobě velkého omylu (Sony Xperia Z3) se vracím opět zpět k iPhone a už u něj taky zůstávám.
Během příštího týdne objednám iPhone 7. Kapacita mi bude dostačovat 32GB, no je ve hře i jedna pracovní a jedna mimopracovní nabídka na 128GB. Jet Black je krásný, ale co čtu, velmi nepraktický. V tom tkví můj první dotaz - máte někdo zkušenost, zda je Jet Black opravdu tak kritický, nebo jsou to řeči typu "tady přejedu nožem, tady to hodím do pračky a hle, ono to má rýhy!"?
...Pokud se mi potvrdí, že JB ne, přemýšlím nad variantou Black a Silver. Silver mi přijde zajímavější a na iPhone tradičnější, ta černá varianta na mě působí až moc plastově. No Silver má hroznou nevýhodu v podobě bílého předního krytu, který já fakt nemusím.
Druhý dotaz tedy zní - máte někdo zkušenost s cenou výměny krytu? Je možnost koupit originál stříbrný zadní kryt za cca 1200,- Kč, ale nevím, kolik stojí samotná výměna, do které bych se asi raději nepouštěl, v kontextu s i7 jsem slyšel docela hrozivé historky..
Díky za podělení se se zkušenostmi

PS: Jsem v tomto trošku nerozhodný a zajímá mě i názor ostatních kvůli pozdějšímu prodeji po letech, aby se líbil. Komu to není proti srsti ve smyslu "neumíš se rozhodnout sám?!", budu rád, pokud se zúčastníte ankety