Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

"

Nevěřím, že půjde cena nahoru, bazarových kol je příliš... Dal bych si spíš pozor na vhodně zvolenou velikost rámu. Nepodařilo se mi najít nikde na netu geometrii rámu, ale má karbonovou přední vidli!barberry.pha píše:Ten Trek se mi libi ale asi tam pujde cena nahoru a chtelo by to asi hlavne zjistit tu velikost, jestli bude ok.

barberry.pha píše:A vymyslel jsem si i misto pro predni blikacku, jelikoz jsem si zvykl behem dovci jezdit bez zbytecnosti na ridkach a vyuzival volne miso pro uzsi uchop, jinak poradne predni svetlo vozim vzdy sebou v batuzku a v pripadne potreby neni problem pouzit
http://img.tapatalk.com/59e9bff9-c15c-554a.jpg

"
Pantani píše:Nevěřím, že půjde cena nahoru, bazarových kol je příliš... Dal bych si spíš pozor na vhodně zvolenou velikost rámu. Nepodařilo se mi najít nikde na netu geometrii rámu, ale má karbonovou přední vidli!barberry.pha píše:Ten Trek se mi libi ale asi tam pujde cena nahoru a chtelo by to asi hlavne zjistit tu velikost, jestli bude ok.
edit: geometrie je tady

a treba i diky tomu retezu C10 a asi je uz i neco najezdeno.
"

iPhone 6 Plus
iPad Air
Macbook Air 13"
iPod Nano 7G
takze dalsi vec letos splnena, nakonec to bylo 106km a jelo se paradne
"

akorat jsem to pak jeste musel nekdo domotat aby ta 100 padla 
"
Čím dál tím víc zjišťuju, že se do správné provozní teploty dostávám až po 50 km.
Ja som mal "nahnáno" pri 55-ke 
iPhone 6 Plus
iPad Air
Macbook Air 13"
iPod Nano 7G

Jestli ti to dělá takovýhle kraviny, tak neriskuj zdraví a kup si radši nový pláště než si rozbiješ ústa a kolo!
Asi se rovnou podívám po nějakém páru plášťů.

Naučil jsem se to neřešit. Těch 750/kus není málo (myslím tím obecně peněz), doporučuju se občas podívat na cyklobazar.cz, teďka tam nic není ale občas se tam dá sehnat pár zajímavých věcí - já galdy už jinde ani nekupuju
nejvetsi problem byl v tom ze mi pri urcitem brzdeni zacala pres brzdu vibrovat cela zadni stavba, kolikrat az do riditek a ten zvuk u toho taky nic prijemneho. A jelikoz to delalo u starych desticek a pak i u novych tak to vypadalo na kotouc a snad to i byl a nezacne to znova. Jinak ty avid desticky pujdou taky z baraku a koupim nejake obyc levnejsi jako dopredu, kde mi pak prestela brzda i skrtat.
"

"

Snad na tebe neni moc teplo?? ;-D Ja teda tyhle vedra na kolo miluju uplne maximalne! Nedelam si srandueRiper píše:TeaRacer: Ještě řekni, žes to jel dneska po poledni a chytnu infarkt i za tebe

eRiper píše:Tea Racer: Ještě řekni, žes to jel dneska po poledni a chytnu infarkt i za tebe
Pantani: Co já vím, jestli je to hodně peněz. O cyklobazaru vím, a třeba si tam koupím na příští sezonu dres. Mi prostě není dát líto patnáct stovek (rozuměj dva dny na brigádě) za něco, co budu využívat hodně často.

eRiper píše:Tea Racer: Ještě řekni, žes to jel dneska po poledni a chytnu infarkt i za tebe
Pantani: Co já vím, jestli je to hodně peněz. O cyklobazaru vím, a třeba si tam koupím na příští sezonu dres. Mi prostě není dát líto patnáct stovek (rozuměj dva dny na brigádě) za něco, co budu využívat hodně často.

Je ručně pletený - proč? - není to nějaká bouračka? Kolik má náboj/ložiska nalítáno? atd.

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé