Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
Nevěřím, že půjde cena nahoru, bazarových kol je příliš... Dal bych si spíš pozor na vhodně zvolenou velikost rámu. Nepodařilo se mi najít nikde na netu geometrii rámu, ale má karbonovou přední vidli!barberry.pha píše:Ten Trek se mi libi ale asi tam pujde cena nahoru a chtelo by to asi hlavne zjistit tu velikost, jestli bude ok.
barberry.pha píše:A vymyslel jsem si i misto pro predni blikacku, jelikoz jsem si zvykl behem dovci jezdit bez zbytecnosti na ridkach a vyuzival volne miso pro uzsi uchop, jinak poradne predni svetlo vozim vzdy sebou v batuzku a v pripadne potreby neni problem pouzit
http://img.tapatalk.com/59e9bff9-c15c-554a.jpg
Pantani píše:Nevěřím, že půjde cena nahoru, bazarových kol je příliš... Dal bych si spíš pozor na vhodně zvolenou velikost rámu. Nepodařilo se mi najít nikde na netu geometrii rámu, ale má karbonovou přední vidli!barberry.pha píše:Ten Trek se mi libi ale asi tam pujde cena nahoru a chtelo by to asi hlavne zjistit tu velikost, jestli bude ok.
edit: geometrie je tady
Snad na tebe neni moc teplo?? ;-D Ja teda tyhle vedra na kolo miluju uplne maximalne! Nedelam si srandueRiper píše:TeaRacer: Ještě řekni, žes to jel dneska po poledni a chytnu infarkt i za tebe
eRiper píše:Tea Racer: Ještě řekni, žes to jel dneska po poledni a chytnu infarkt i za tebe
Pantani: Co já vím, jestli je to hodně peněz. O cyklobazaru vím, a třeba si tam koupím na příští sezonu dres. Mi prostě není dát líto patnáct stovek (rozuměj dva dny na brigádě) za něco, co budu využívat hodně často.
eRiper píše:Tea Racer: Ještě řekni, žes to jel dneska po poledni a chytnu infarkt i za tebe
Pantani: Co já vím, jestli je to hodně peněz. O cyklobazaru vím, a třeba si tam koupím na příští sezonu dres. Mi prostě není dát líto patnáct stovek (rozuměj dva dny na brigádě) za něco, co budu využívat hodně často.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé