Naše Kola

vše co vás napadne

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Uživatelský avatar Barberry.pha | stř srp 15, 2012 12:38 pm

Naše Kola

Ja si od BlackBurnu koupil takovy vodotesny obal na iphone, da se pres neho ovladat i volat a obcanka, karticka pojistovny a penize se tam urcite vlezou ;) a zbytek do podsedlovky, vozite sebou lepeni nebo dusi, pripadne oboji?
" Nekdo ma rád vláčky ...někdo Apple Hračky :) "
Manual iPhone
iPhone 5S 32GB SpaceGrey MacBook White 2010 iPad Mini 16GB Black wifi
Moderator fóra
Moderator fóra

Lincoln Six Echo | stř srp 15, 2012 12:44 pm

Re: Naše Kola

Duši, ty packy na plášt a jeden imbus mám pod sedlem. Víc se tam stejně nevleze. Při větší poruše spoléhám na přátelé na telefonu :D
  • iPhone 6s
  • Mac mini (Late 2012) | MacBook Pro (Early 2015)
  • AirPort Extreme 5th gen
Moderator fóra
Moderator fóra

Pantani | stř srp 15, 2012 12:51 pm

Duše s montpákama musí určitě stačit. Byl by fakt pech, kdybys píchnul víc než 1x a ta pravděpodobnost je minimální a kdyžtak jsou přátelé na telefonu, že ;-) U mně je třeba problém s tím, kam s pumpou. Mám takovou mrňavou, kterou se to dá sotva nafouknout, ale v nouzi se víc než hodí a hlavně se vejde dozadu i do tý mojí mrňavý podsedlovky!
Pište vaše požadavky ohledně iOS na iPhone feedback popř. iPad feedback a k iCloud na iCloud feedback, jinak si tu nestěžujte že to něco neumí
patron iPhone.cz
patron iPhone.cz

Uživatelský avatar Barberry.pha | stř srp 15, 2012 1:22 pm

pumpicku vozim u kosiku, nejmin mi tam prekazi a i v tech terenech co ocas projedu tak tam vydrzela :)

No se ridim Murphyho zakony, dokud sebou budu vsechno vozit, zadny defekt nebude, jednou neco zapomenu a to mi bude zrovna chybet :D
Manual iPhone
Moderator fóra
Moderator fóra

Lincoln Six Echo | stř srp 15, 2012 1:45 pm

Já mám pumpičku vedle košíku na flašku pod sedlem. Jsem schopný s ní těch 7 barů nafoukat.
  • iPhone 6s
Moderator fóra
Moderator fóra

Uživatelský avatar Metalgirl | stř srp 15, 2012 2:41 pm

Tak to já ze své vydoluji tak okolo 5 a to ne z toho důvodu, že by pumpička nemohla, ale že už nemůžu já. :D Jinak s sebou nic takového nevozím, žádné opravářské sady a spol. Akorát jen na rámu v taštičce pár věcí jako iPhone, občanku, kartičku pojištěnce a peníze v pouzdru na iPhone, klíče od baráku + pití v košíku a toť vše. Kdysi jsem jezdívala s batůžkem malým na zádech a v něm foťák, jelikož i ráda fotím okolí, ale od jisté doby se mi s tím tahat nechce. Batoh na zádech je jen za trest, člověk tolik neodvětrává, potí se pod tím jak kráva, po čase to leze na nervy atd.
Jsme rádi, že dodržujete PRAVIDLA fóra. Jsi zde nový? PAK ZAČNI ZDE.
Moderatorka fóra
Moderatorka fóra

Uživatelský avatar parmin | stř srp 15, 2012 2:52 pm

K tý pumpičce. Vždycky jsem ji vozil na bajku v kapse pod sedlem a mysleljsem si, jak je to "safe". Minulý týden jsem si byl projet trasu závodu Malevil Cup (mimochodem fakt pěkná a výživná) a při sjezdu z Hvozdu se mi nevím jak rozepnula podsedlová brašna a z ní vypadla i moje nejoblíbenější pumpička co jsem kdy měl - Crank Brothers Power.

Obrázek
Ještě taky nářadí, lepení a mont-páky, ale to už mi tak líto nebylo... Tak jestli jste ji někdo našel, buďte na ni hodný a užijte si jí, je fakt dobrá - "dvourychlostní" :-)
Naposledy upravil parmin dne čtv srp 16, 2012 3:49 pm, celkově upraveno 1
iPhone 8 * iPad 6 * Mac Mini * Apple TV * AirPods
iPhone expert
iPhone expert

Uživatelský avatar Barberry.pha | stř srp 15, 2012 3:11 pm

Naše Kola

Tak mi to nakonec nedalo a jel jsem se podivat i na toho Amuleta, velikost 57 akorat, ma jinaci geometrii nez ten Trek a delsi ramovou trubku, podobne asi Author, takze mi bude snad akorat, v patek ho budu mit pripraveny na vyzkouseni. Jedine co je ze jsem zvedavy na to sedlo Fizik Nisene III sport , zvykl jsem si tedka na MTB na Ritchey Biomax Comp, ktere je o poznani tvrdsi.
Pripadne nemate nekdo s tim fizikem zkusenost?

Jinak i s naslapy ten amulet vyjde asi na 15 tisic, coz byla i jedna s veci co rozhodovala a nazivo nevypada spatne, jenom jestli ja si zvyknu na to razeni na brzdovych pakach :D

edit: pripadne jezdi tady nekdo dve ruzne sedla? jedno MTB a druhe silnici? nebo je lepsi mit na obou jedno stejne ...
Manual iPhone
Moderator fóra
Moderator fóra

Uživatelský avatar Roman_Pe | stř srp 15, 2012 9:13 pm

superkolo :lol:
Obrázek

Macbook Pro 13'', 2,4GHz, 8Gb. Ram, SSD-Corsair Force 3 series 120GB, OSX Mavericks
Apple Airport Extreme 4RD / WD My Passport Studio 1 TB
iPhone 5S-32Gb. Silver
iPhone 4S-16Gb White
iPad mini 16Gb White
iPhone expert
iPhone expert

Pantani | čtv srp 16, 2012 11:02 am

parmin píše:moje nejoblíbenější pumpička co jsem kdy měl - Crank Brothers Power.
Nenašel jsem přesně typ. Jak je to velký, co to stojí, jaký to zvládne tlak? Výhledově budu totiž shánět nějakou mini pumpu jako dárek. Díky

barberry.pha:
Na tu geometrii bych byl docela zvědavej co dělaj zajímavýho. Myslím, že horák je všeobecně měkčí kolo než nějaká silnice a tvrdý sedlo na silnici jsem už měl: Selle Italia SLR. Bylo tvrdý a na horší silnici nebo menších výmolech jsem úpěl. Vyhodil jsem ho, bylo totiž navíc nakřuplý, ale jinak by šlo z domu. Teď mám nějakej Spešl Toupe Expert+ - je výrazně pružnější a hlavně s dírou. Menší výmoly, který jsem tenkrát objížděl, mě teďka nevaděj. Je to fakt rozdíl. Na silnici už mi tvrdý sedlo nesmí - musí bejt tuhý aby pružilo, ale ne vyloženě tvrdý a navíc musí bejt s dírou.
Dají ti tam aspoň teda takový nášlapy aby ti do nich šly tvoje stávající horský boty?
Pište vaše požadavky ohledně iOS na iPhone feedback popř. iPad feedback a k iCloud na iCloud feedback, jinak si tu nestěžujte že to něco neumí
patron iPhone.cz
patron iPhone.cz

Uživatelský avatar parmin | čtv srp 16, 2012 12:36 pm

Tady máš odkaz.

Je to prcek - 14 cm, v pohodě se vešla do podsedlové brašničky. Měla by foukat 7 barů, tedy s obrovskou rezervou to, co na bajku jezdím.

Největší vychytávka pumpičky je, že má dva módy - high volume / high pressure. Začínáš na high volume, kdy na jedno natáhnutí vytlačíš vyšší objem vzduchu. Když už to moc nejde, přepneš na high pressure, kde už na jedno natáhnutí toho vzduchu tolik není a tím dofoukáš na požadovaný tlak

Obrázek

Jo a dělá se víc variant - např. hliníková, s barometrem a pak ještě nějaká co má přes dvacet centimetrů. Já měl tu obyčejnou plastovou a koupím si ji znovu.
iPhone expert
iPhone expert

Pantani | čtv srp 16, 2012 12:45 pm

Líbí se mi, je to opravdu pěknej, stylovej a příkladně skladovatelnej kousek, díky za odkaz!
patron iPhone.cz
patron iPhone.cz

Uživatelský avatar Barberry.pha | čtv srp 16, 2012 1:26 pm

Naše Kola

To pantani: no ja mam tedka toho Ritchey, ktery je s dirou a pekne pruzi, tou tvrdosti jsem myslel to polstrovani va zadni casti sedla, kde predchozi byly mekci ale tady je to polstrovani tvrde tak akorat a s tim pruzenim jsem s nim mamx spokojeny ;) na rovinkach pekne pevne a pres nerovnosti se pekne propruzi a nedostavam zadne kopance ;)

Jinak s tou silnickou to vcera melo necekany zvrat :D jel jsem nahodou kolem RB test centra v Braniku, a jel se tam podivat, maji tak na pujceni i silnicky, coz jsem predtim nevedel, takze jsem si tam silnicku mohl konecne vyzkouset ... Lidi jak na tom proboha muzete jezdit :D po presednuti s te 29 se to nedalo a asi jeste na silnici nemam mentalne :D ten silnic posed mi vubec nesedel a asi bych si musel mooooc zvykat a docela me to zarazilo. Je pravda ze kdyz v tom predchozim obchode zkousel silnici o cislo mensi, tak se ki na sedelo dobre (vzprimenejsi posed) ale pry mi bylo male, a to co mi bylo dobre, tak to byl pro me nezvyk. Takze jsem vsechno zrusil a spise do budoucna treba vyuziju nabidky si v tom RB centru pujcit silnici na vikend a zjistit jestli se to zlomi nebo ne. Mit tuhle moznost drive tak si usetrim behaji a reseni, bohuzel nikdo v okoli silnici nema a ani u nas v obchode zadna nebyla.

Jedine co bych asi zvazoval na najizdeni km, by bylo nejakd fitness kolo a nebo nejaky zkladany cross s carbon vidlici a zamereny na jizdu po silnici (uzsi plaste, compact, silnicni kazetu) posed tam bude podobnejsi jizde na MTB, coz je asi u me nejvetsi problem, jeste kdyz chci jezdit hlavne MTB a to druhe kolo mit na obcasne projeti se po silnici nekam dal ;)
Manual iPhone
Moderator fóra
Moderator fóra

Uživatelský avatar parmin | čtv srp 16, 2012 1:36 pm

barberry.pha píše:Pripadne nemate nekdo s tim fizikem zkusenost?

Posledních deset let vozím jen Fiziky. Nejdřív jsem měl Nisene a bylo fakt fajn. Sedělo mi dobře. Ale to je stejně taková rada k ničemu, protože každému může sedět něco jiného.

Sedlo se začalo trhat ve švu, tak jsem si koupil Plateau (chtěl jsem bílé sedlo k bílému kolu a Nisene v té barvě nebyl). To byl očistec, docela jsem na něm trpěl, nemohl jsem si zvyknout.

Loni jsem koupil Aliante Gamma XC. Fizik měl po vybraných prodejnách v ČR možnost zapůjčení sedel na vyzkoušenou - test centra. V Liberci třeba u Kerdy a v Cykloworldu. Tak jsem si na víkend sedlo půjčil a 100%-ně mi sedlo.

Vybíral jsem podle této tabulky, asi na tom něco bude:

Obrázek

Obrázek
iPhone expert
iPhone expert

Pantani | čtv srp 16, 2012 1:59 pm

barberry.pha:
no když jsi dřív jezdil, tak jsi taky přeci jezdil na silničce ne? To snad nemůže bejt takovej šok! :-D Ale co se dá dělat, je to tvoje rozhodnutí. Pravda je, že se silničky dají půjčit, úplně jsem na to zapomněl :-(
Spešl takhle půjčuje, ale ta jistina, kterou musí člověk složit je většinou brutální! :-) Ale chápu je.

Ze silnice kdysi jsem přešel na treka ale pak zase zpátky. Zjistil jsem, že na treku mě to vůbec nebaví, protože se mi zdálo, že to není ani ryba ani rak - měl jsem snahu na tom jezdit časovky a ono to nejelo, posez na tom byl na prd, pláště tlustý, ... no spokojenej jsem nebyl. Vyloženě do terénu to taky nebylo, připadalo mi, že nejlíp se na tom jezdí do Alberta na nákup nebo do knajpy na pivo, jinak nepoužitelný. Ale ty seš asi víc horalista, tobě by to sedět mohlo třeba víc a proti horáku to i pojede.

Půjčil jsem si od kamaráda treka: byl to šok, seděl jsem na tom jako důchodce - s hlavou nahoře, záda skoro vzpřímený, vítr mi čechral zbytky vlasů, hroznej odpor vzduchu a připadal jsem si hrozně. Po asi 3 km jsem si vzal zase svoje a už jsem na tom vrávoral, protože jsem měl pocit, že sedím doslova v předklonu :-D Takovýhle přechody jsou šok, přiznávám... :-D
patron iPhone.cz
patron iPhone.cz

Uživatelský avatar Barberry.pha | čtv srp 16, 2012 4:04 pm

Naše Kola

No ja naposledy pred 15 lety na favoritovi, pak uz to byl pouze horak nebo cross :) a tedka potom roce na te 29, jeste se sirokyma riditkama, kolem kousek pod nima a docela balony, sice sportovnejsi posed, ale zadny chrti lezeni, mi pak to svezeni na silnicne prislo jak s jineho sveta a ze na tom kole lezim a koukam na 23 mm siroky plast mi taky na jistote nedalo :D vyhovoval mi posed kdy jsem sedel a drzel riditka zhora, a nevim jake by byly ty prechody s te 29 na silnici, ale verim ze nekdo muze mit opacny problem ;) se silnic na horaka, treba budu mit moznost vyzkouset fitness kolo a bude to pro me treba ten spravny kompromis ;) i za cenu ze ti nepofrci tak jako pri zalehnuti na silnicce ;)
Manual iPhone
Moderator fóra
Moderator fóra

Lincoln Six Echo | čtv srp 16, 2012 6:54 pm

Já už bych asi jinak než bez toho ležení nemohl jezdit. Navíc mi u silničky vyhovuje, že se můžu držet třemi způsoby – za berany, zvrchu u brzd když to neženu a do kopečka jako na MTB (akorát je to o dost blíž k představci).

Jinak kolik máte najeto? Mi dneska tacháč ukázal 3.699 km.
  • iPhone 6s
Moderator fóra
Moderator fóra

Uživatelský avatar Barberry.pha | čtv srp 16, 2012 7:26 pm

Naše Kola

Jak jsem psal, asi nemam zatim na silnici mentalne :D zajimalu by me opacne reakce, kdyby nekdo se silnici chtel zkusit jezdit MTB a sedl na tu moji 29 :D

Ja na biku letos 2368km ale spise jsem rad ze od 30.6. mam asi 1000km, 14 dni dovca jesenik-beskydy a pak praha.
Manual iPhone
Moderator fóra
Moderator fóra

Pantani | pát srp 17, 2012 1:59 pm

No vzpřímená poloha už mi taky nic neříká, chrtí posez je ten pravej! ;-) Letos léto na prd, natrh jsem si asi sval, mám jen 3000 km, touhle dobou jsem plánoval mít už tak 6000. Ale to už tak bejvá - když chceš rozesmát pána boha, řekni mu, co plánuješ na zítra... :-( A mám další smůlu, řeším drobné prasklinky na rámu pokusem o jeho reklamaci, jsem zvědav, jak se k tomu výrobce postaví :-/
patron iPhone.cz
patron iPhone.cz

Uživatelský avatar parmin | pát srp 17, 2012 2:17 pm

Před nějakým časem jsme tady řešili, jaký by si kdo koupil kolo, kdyby nemusel řešit cenu. V tý době to u mě bylo 26" kolo, ale dneska už bych asi volil 29". Značka u mě zůstává, takže asi takhle:

FLASH CARBON 29'ER ULTIMATE

Na začátku sezóny stálo tak 210.000,-, dneska už by se nechalo sehnat tak za 150.000,-

Obrázek
iPhone expert
iPhone expert

Uživatelský avatar Barberry.pha | pát srp 17, 2012 2:35 pm

Naše Kola

Ty kulhavy kola nebrat :D
A takovy peniz za HT, to jde uz koupil luxusni full v carbonu ;) a ten ma cannondalle taky ne? :) tusim ze kolem 200 tisic stal.
Ja bych si radost udelal timhle ;)
http://www.trek-bikes.cz/cs/trek/vyrobk ... ly-100-pro

Ale spokojil bych se i s nejakou Al verzi superfly 100

To pantani: no ja uz na tom svym taky pomalu snizuji riditka do chrtiho posezu ;) zacal jsem predstavcem do negativu a tedka ubral jednu podlozku a zada zatim ok, pri dvou jsem je citel, takze chci postupne, akorat pak budu muset o neco malo i riznout vidlici aby to nevypadlo blbe, ikdyz kdyz tak mam garmina, tak se to schova ;)
Manual iPhone
Moderator fóra
Moderator fóra

Uživatelský avatar Roman_Pe | pát srp 17, 2012 5:44 pm

Niečo takéto som videl v Brne jednému a s tou vidlicou to vyzerá fakt zvláštne.

Macbook Pro 13'', 2,4GHz, 8Gb. Ram, SSD-Corsair Force 3 series 120GB, OSX Mavericks
Apple Airport Extreme 4RD / WD My Passport Studio 1 TB
iPhone 5S-32Gb. Silver
iPhone 4S-16Gb White
iPad mini 16Gb White
iPhone expert
iPhone expert

Uživatelský avatar parmin | pát srp 17, 2012 6:16 pm

barberry.pha píše:Ty kulhavy kola nebrat :D

Když je miluješ, není co řešit :D
iPhone expert
iPhone expert

Uživatelský avatar Tea Racer | pát srp 17, 2012 6:43 pm

...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...

Děkuji, že nežádáte pomoc po soukromých zprávách.
Moderator fóra
Moderator fóra

Lincoln Six Echo | pát srp 17, 2012 7:03 pm

Kurňa, fotky takových lesních cest ve mě vyvolávají nutkání koupit si MTB :D Stejně na to jednou dojde. Silnička mě teď baví, protože ji mám novou. A jak se tak znám, nevydržím jen u jedné věci dlouho.

Chtěl jsem si dát dneska stovku, ale včera jsem to hnal na jedné své oblíbené trati, tak trochu cítím stehna. No nevím jestli oblíbené, ale umí dokonale prověřit aktuální fyzičku. Vylepšil jsem si časy postupně – 5:00, 3:36 (oba ještě na treku), 3:10, 3:00 a teď 2:45. Ještě by se to snad dalo o 5 minut stáhnout, možná i na těch 2:30, ale to už by bylo na infarkt nebo bych musel mít tenčí pláště.
  • iPhone 6s
Moderator fóra
Moderator fóra

Uživatelský avatar Barberry.pha | pát srp 17, 2012 7:35 pm

Naše Kola

Kdyby se mi obcas chtelo zastavit a vyfotit co jsem projizdel na kole, luxusni singltracky lesem po turistickych znackach, tak bys utikal do nejblizsi prodejny si koupit MTB :D

Neco malo co jsem vyfotil ;)
http://img.tapatalk.com/59183722-8d93-de6c.jpg
http://img.tapatalk.com/59183722-8dad-c4ff.jpg
http://img.tapatalk.com/59183722-8df6-c95d.jpg

Holt asi budu muset casteji fotit nebo to chce kameru a ty pekne useky natacet :)
Dneska jsem objevil treba novy usek po zelene turisticke z Dolnich Brezan smer Zavist (Zbraslav) uzasny pojezd po uzke klikate cesticce lesem, no parada :)
Manual iPhone
Moderator fóra
Moderator fóra

Pantani | pát srp 17, 2012 7:55 pm

Barberry.pha: ja tedka budu vic "chrtit" 14 cm predstavcem a snizenim riditek o dalsi 0.5 cm (1 podlozka). Zada zatim OK.

Tady je dalsi kulhavy a myslim ze za dobrou cenu. Mne se libi moc
patron iPhone.cz
patron iPhone.cz

Uživatelský avatar Barberry.pha | pát srp 17, 2012 8:11 pm

Naše Kola

Kdyz uz neco kulhaveho tak Scalpel Team ale ten jsem nenasel tak pripadne tady toto ;)
http://www.cannondale-bikes.cz/kola-201 ... er-carbon1
A nebo
http://www.cannondale-bikes.cz/kola-201 ... d-ultimate

To Pantani: 14cm predstavec na MTB, tak se mi docela blbe ovlada kolo ;) no taky pujdu o podlozku niz. Hodim tady pak fotky jestli tu vidlici zkracovat (az pujde na repas) nebo to nechat tak, vliv na funkci to mit nebude, pouze vizualni.
Manual iPhone
Moderator fóra
Moderator fóra

Pantani | pát srp 17, 2012 8:30 pm

Mel jste nekdy nekdo kulhavy? Nebo jste to videli? Nebo o tom nevo vite? Jak to tam drzi, jakto ze se to neulomi?? :-D
patron iPhone.cz
patron iPhone.cz

Uživatelský avatar Barberry.pha | pát srp 17, 2012 8:35 pm

Naše Kola

Tak tady v Praze byva obcas videt, jak to maji vymyslene nevim ale Fontana to jezdi na XC bez problemu ;) ja tedy radeji nekulhavou ;) nejakou lisku :D
Manual iPhone
Moderator fóra
Moderator fóra

Uživatelský avatar parmin | pát srp 17, 2012 10:14 pm

Neříká se "kulhavka", ale "leftyna" nebo jen "lefty" :-D. Ta vidlice je podle mě geniální. Pohyb vidlice probíhá po válećkovým ložisku, takže minimální tření. U všech ostatních vidlic se tře trubka o trubku.
Já teda vozím ještě pořád Fatty - mám kolo z roku 2002, ale už pomalu koukám po novým a tohle je pro mě jasná volba. V mým okolí na tom jezdí tak pětmkamarádů a nedají na to dopustit.
iPhone expert
iPhone expert

Pantani | sob srp 18, 2012 7:24 am

To jo, ale jakto ze neurvu to predni kolo na vymolu kdyz tam drzi na naboji jen z jedny strany
patron iPhone.cz
patron iPhone.cz

Uživatelský avatar Barberry.pha | sob srp 18, 2012 8:35 am

Naše Kola

Ja nasel tady toto, mohlo by tam byt popsano ;)
http://www.cannondale-bikes.cz/cannonda ... acce-lefty
Manual iPhone
Moderator fóra
Moderator fóra

Uživatelský avatar Tea Racer | sob srp 18, 2012 12:14 pm

eRiper píše:Kurňa, fotky takových lesních cest ve mě vyvolávají nutkání koupit si MTB :D Stejně na to jednou dojde. Silnička mě teď baví, protože ji mám novou. A jak se tak znám, nevydržím jen u jedné věci dlouho.

Chtěl jsem si dát dneska stovku, ale včera jsem to hnal na jedné své oblíbené trati, tak trochu cítím stehna. No nevím jestli oblíbené, ale umí dokonale prověřit aktuální fyzičku. Vylepšil jsem si časy postupně – 5:00, 3:36 (oba ještě na treku), 3:10, 3:00 a teď 2:45. Ještě by se to snad dalo o 5 minut stáhnout, možná i na těch 2:30, ale to už by bylo na infarkt nebo bych musel mít tenčí pláště.

Možná by jsi sedivil ale sem tam se tam potká i šilenec na silničce, tohle je asi o 300m n m výše než je cyklostezka, potkali jsme asi 3 lidi :-)
Ale parádní, nedokazu si predstavit jezdit po Praze, to jsem zažil jednou a nikdy více. Potkali jsme klukyz Prahy, tak vypraveli, jak musí naložit kola na auto a jet sem na Šumavu, nebo Jeseníky atd.. že v Praze jeste nevyjeli a díky vzduchu už maji tepovku jak pri záteži :-)

Moderator fóra
Moderator fóra

Uživatelský avatar Barberry.pha | sob srp 18, 2012 1:55 pm

Tak ja bydlim v Praze v Hostivari a dovolil bych s tim az tak nesouhlasit ;)
Smer Psary, Jilove, Davle, Jiloviste, luxusni pojezd v lese ;) az jsem byl sam prekvapeny jaky kousek to je, samozrejme to neni ze vyjedu s baraku a jsem v lese, ale do 15 km se to uz da, akorat na rozjeti ;)
Samozrejme Jeseniku jsou jinaci pojezd, hlavne co se tyka kopecku (ktere ja rad)

Ale v Praze je to o tom kdo kde bydli ;) nekdo to ma do terenu bliz nekdo dal ;)
Manual iPhone
Moderator fóra
Moderator fóra

Uživatelský avatar Tea Racer | sob srp 18, 2012 2:04 pm

Já jsem tam ty " lesy " viděl. Určite to je lepsi než jezdit po Práglu ale no.
Mě by tam vadil ten vzduch, ale jsem kluk ze Šumavy.
Ale když nekdo bydlí třeba v Podolí, Holešovicicíh atd... tak to je masakr pak :-)
Hlavně že Tě to baví, jak píšeš Jeseníky apod, to je jiná liga.

Moderator fóra
Moderator fóra

Uživatelský avatar Barberry.pha | sob srp 18, 2012 2:07 pm

Tak do centra na kole nejezdim ani ja :D a jsem rad ze bydlim takhle na kraji ;) tady je to i s tim vzduchem ok a da se solidne vyhybat rusnym silnicim, ale v Jesenikach si to max uzivam ;) jeste ze manzelka je s Jeseniku, takze se tam dostanu casteji :)
Manual iPhone
Moderator fóra
Moderator fóra

Jadro | sob srp 18, 2012 8:10 pm

Naše Kola

Jezdite v rukavicich? Jaky pouzivate (hlavne MTB)? Ja mel Specialized BG Gel, ale nejak mi nesedely ty gelovy vystelky. Jsou silnicni, ale chtel jsem kratky (bez prstu). Ted jsem se jich zbavil, tak premyslim o novych... Diky za nazory
iPhoneHolik
iPhoneHolik

bedo. | sob srp 18, 2012 8:50 pm

Pantani píše:To jo, ale jakto ze neurvu to predni kolo na vymolu kdyz tam drzi na naboji jen z jedny strany

síce z jednej strany, ale tá oska má na tej strane priemer 25mm a na druhej 15 a aj s vnútornou nohou je vykovaná z jedného kusu kovu, takže je práve naopak o dosť pevnejšia ako obyčajná vidla. Inak na aute Ti nevadí, že kolesá držia na náboji len z jednej strany? :wink:
Senior uživatel
Senior uživatel

Pantani | sob srp 18, 2012 9:33 pm

Inak na aute Ti nevadí, že kolesá držia na náboji len z jednej strany
Ted jsi me fakt rozesmal! :-D Marne se snazim na tomhle prirovnani najit slabinu a nedari se mi. Mas samozrejme pravdu. Takze jde jen o psychologickou zalezitost?
patron iPhone.cz
patron iPhone.cz

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required
PředchozíDalší

Zpět na Vše ostatní