a zbytek do podsedlovky, vozite sebou lepeni nebo dusi, pripadne oboji?Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
a zbytek do podsedlovky, vozite sebou lepeni nebo dusi, pripadne oboji?
"

U mně je třeba problém s tím, kam s pumpou. Mám takovou mrňavou, kterou se to dá sotva nafouknout, ale v nouzi se víc než hodí a hlavně se vejde dozadu i do tý mojí mrňavý podsedlovky!

"

Jinak s sebou nic takového nevozím, žádné opravářské sady a spol. Akorát jen na rámu v taštičce pár věcí jako iPhone, občanku, kartičku pojištěnce a peníze v pouzdru na iPhone, klíče od baráku + pití v košíku a toť vše. Kdysi jsem jezdívala s batůžkem malým na zádech a v něm foťák, jelikož i ráda fotím okolí, ale od jisté doby se mi s tím tahat nechce. Batoh na zádech je jen za trest, člověk tolik neodvětrává, potí se pod tím jak kráva, po čase to leze na nervy atd.

"

Nenašel jsem přesně typ. Jak je to velký, co to stojí, jaký to zvládne tlak? Výhledově budu totiž shánět nějakou mini pumpu jako dárek. Díkyparmin píše:moje nejoblíbenější pumpička co jsem kdy měl - Crank Brothers Power.

"
barberry.pha píše:Pripadne nemate nekdo s tim fizikem zkusenost?

Ale co se dá dělat, je to tvoje rozhodnutí. Pravda je, že se silničky dají půjčit, úplně jsem na to zapomněl 
Ale chápu je.
Takovýhle přechody jsou šok, přiznávám... 

a tedka potom roce na te 29, jeste se sirokyma riditkama, kolem kousek pod nima a docela balony, sice sportovnejsi posed, ale zadny chrti lezeni, mi pak to svezeni na silnicne prislo jak s jineho sveta a ze na tom kole lezim a koukam na 23 mm siroky plast mi taky na jistote nedalo
vyhovoval mi posed kdy jsem sedel a drzel riditka zhora, a nevim jake by byly ty prechody s te 29 na silnici, ale verim ze nekdo muze mit opacny problem
se silnic na horaka, treba budu mit moznost vyzkouset fitness kolo a bude to pro me treba ten spravny kompromis
i za cenu ze ti nepofrci tak jako pri zalehnuti na silnicce 
"

zajimalu by me opacne reakce, kdyby nekdo se silnici chtel zkusit jezdit MTB a sedl na tu moji 29 
"
Letos léto na prd, natrh jsem si asi sval, mám jen 3000 km, touhle dobou jsem plánoval mít už tak 6000. Ale to už tak bejvá - když chceš rozesmát pána boha, řekni mu, co plánuješ na zítra...
A mám další smůlu, řeším drobné prasklinky na rámu pokusem o jeho reklamaci, jsem zvědav, jak se k tomu výrobce postaví :-/

"

barberry.pha píše:Ty kulhavy kola nebrat

Stejně na to jednou dojde. Silnička mě teď baví, protože ji mám novou. A jak se tak znám, nevydržím jen u jedné věci dlouho.

"

no taky pujdu o podlozku niz. Hodim tady pak fotky jestli tu vidlici zkracovat (az pujde na repas) nebo to nechat tak, vliv na funkci to mit nebude, pouze vizualni.
"

ja tedy radeji nekulhavou
nejakou lisku 
"
. Ta vidlice je podle mě geniální. Pohyb vidlice probíhá po válećkovým ložisku, takže minimální tření. U všech ostatních vidlic se tře trubka o trubku.

"
eRiper píše:Kurňa, fotky takových lesních cest ve mě vyvolávají nutkání koupit si MTBStejně na to jednou dojde. Silnička mě teď baví, protože ji mám novou. A jak se tak znám, nevydržím jen u jedné věci dlouho.
Chtěl jsem si dát dneska stovku, ale včera jsem to hnal na jedné své oblíbené trati, tak trochu cítím stehna. No nevím jestli oblíbené, ale umí dokonale prověřit aktuální fyzičku. Vylepšil jsem si časy postupně – 5:00, 3:36 (oba ještě na treku), 3:10, 3:00 a teď 2:45. Ještě by se to snad dalo o 5 minut stáhnout, možná i na těch 2:30, ale to už by bylo na infarkt nebo bych musel mít tenčí pláště.

az jsem byl sam prekvapeny jaky kousek to je, samozrejme to neni ze vyjedu s baraku a jsem v lese, ale do 15 km se to uz da, akorat na rozjeti
nekdo to ma do terenu bliz nekdo dal 
"

a jsem rad ze bydlim takhle na kraji
tady je to i s tim vzduchem ok a da se solidne vyhybat rusnym silnicim, ale v Jesenikach si to max uzivam
jeste ze manzelka je s Jeseniku, takze se tam dostanu casteji 
"

Pantani píše:To jo, ale jakto ze neurvu to predni kolo na vymolu kdyz tam drzi na naboji jen z jedny strany

Ted jsi me fakt rozesmal!Inak na aute Ti nevadí, že kolesá držia na náboji len z jednej strany
Marne se snazim na tomhle prirovnani najit slabinu a nedari se mi. Mas samozrejme pravdu. Takze jde jen o psychologickou zalezitost?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé