Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
Nenašel jsem přesně typ. Jak je to velký, co to stojí, jaký to zvládne tlak? Výhledově budu totiž shánět nějakou mini pumpu jako dárek. Díkyparmin píše:moje nejoblíbenější pumpička co jsem kdy měl - Crank Brothers Power.
barberry.pha píše:Pripadne nemate nekdo s tim fizikem zkusenost?
barberry.pha píše:Ty kulhavy kola nebrat
eRiper píše:Kurňa, fotky takových lesních cest ve mě vyvolávají nutkání koupit si MTBStejně na to jednou dojde. Silnička mě teď baví, protože ji mám novou. A jak se tak znám, nevydržím jen u jedné věci dlouho.
Chtěl jsem si dát dneska stovku, ale včera jsem to hnal na jedné své oblíbené trati, tak trochu cítím stehna. No nevím jestli oblíbené, ale umí dokonale prověřit aktuální fyzičku. Vylepšil jsem si časy postupně – 5:00, 3:36 (oba ještě na treku), 3:10, 3:00 a teď 2:45. Ještě by se to snad dalo o 5 minut stáhnout, možná i na těch 2:30, ale to už by bylo na infarkt nebo bych musel mít tenčí pláště.
Pantani píše:To jo, ale jakto ze neurvu to predni kolo na vymolu kdyz tam drzi na naboji jen z jedny strany
Ted jsi me fakt rozesmal!Inak na aute Ti nevadí, že kolesá držia na náboji len z jednej strany
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé