Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
:.Dragunov.: píše:Premyslim ze se asi skocim zeptat do Apple Storu primo...
Nechci nejak prudit zas takovej nejsem ale kdybych za to nedal 18 000kc tak bych to neresil
iPhone 4 iPhone 3GS iPhone 3G
Music playback time 59.02 35.4 25.5
Chtěli jsme vás informovat, že nebude žádný bílý iPhone 4 ve Velké Británii až do konce roku. Pokud chcete počkat ještě několik měsíců, dáme vám vědět, jakmile budou na skladě. Chcete-li iPhone 4 ihned, klikněte zde nebo navštivte místní Orange obchod pro získání iPhone 4 černý 16GB nebo 32GB.
S Pozdravem Orange
:.Dragunov.: píše:Chtel jsem se zeptat vlastniku iPhone 4 jestli jim taky nahodou trosku nevrze zadni kryt?
U Apple vyrobku jsem zvyklej ze "nevrzou" ale kdyz si u meho iPhonu trochu zatlacim na levou cast krytu tak jaksi spravne nedoliha a vydava takovej vrzavej zvuk
Vim ze je to prkotina ale jen by me to zajimalo
Dik
:.Dragunov.: píše:Deraspoth: Je nadhernej a pevnej, jen problem s tim uadnim krytem mam...Ale vcera jsem byl v tom novem nejvetsim Apple Storu (je to tam neuveritelny, uzasny) zeptat se prave na tuto vec. Dosel jsem k jednomu z tech asi 150 prodavacu co tam bylo, ukazal mu iPhone, vzal si ho do ruky, vyzkousel a bez vahani rekl ze si mam domluvit schuzku a ze dostanu uplne novy iPhonePtal jsem se jestli mam donest krabici a vsechno prislusenstvi a bylo me odpovezeno ze ne, ze staci iPhone tak mozna dostanu celou novou krabici
Takhle se me libi zakaznicky servis a podpora...
V utery dam vedet jak to dopadlo
Deraspoth píše:Jedine co mi trosku zacina vadit je proximity sensor-casto se mi stane ze se mi display zapne kdyz telefonuji a pak treba tvari hovor vypnu...
ls8 píše:Nikde nebylo řečeno, že od konce září bude bumper standardně dodáván s každým iPhonem. Naopak Steve během Antennagate Keynote řekl, že akce "Bumpery zadarmo" bude trvat do konce září, a "pak se uvidí co dál".
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé