Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

shauriq píše:nemas pravdu... minule som siel z krcmy ... a otcov jekyll s lefty max pbr elo ma tahal dolava az tak ze som skoncil s rozbitym kolenom:)))

ja se pobavil luxusne
"
jeste s takovym doprovodem 
"

z Prahy si delaji takhle vylety na Jested
taky +- 200 km
"
Pad byl lehkej, ale blbe jsem dopad pravou kycli a rukou na nejakej koren. Takze zbytek trate jsem sel pres bolest. Kycel se podarilo celkem rozhybat slapanim, ale dlouhe sjezdy byly utrpeni pro ruku, natlucenej sval bolel, ze jsem myslel, ze uz se na tom kole neudrzim
No nakonec jsem se kousnul a dojel to. Vysledny cas 2h:25min, ale pro me byl spis uspech, ze jsem projel pod cilovym obloukem 

coz se mi jeste nestalo, celkove tyto dva mesice byly co si tyka jezdeni na kole paradni

"

niz uz nepujdu
"vytunil" jsem to cervenymi podlozkami, takze ani nebudepu tezat vydlici (mam v planu porizeni full ramu a kde bude asi hlava ramu delsi nez u Treka) a takze trochu obzvlastneni po tech cervenych gripech, jeste mam objednou cervenou objimku sedlovku. Zitra hodim nejake foto 
MG
"

"
Kdopak to jezdi takhle trenovat? 

"
))

Na vrcholu mě jako vždy nakopl půllitr čepované Kofoly. Cestou zpátky jsem ještě mravně zmokl. To si radši dám znova těch 200 km na Praděd než toto 

je to zajimavy, ja kdyz nekam jedu a dam si treba cestou obed, taky davam kofolu - tocena je samo idealni. Je tudiz potreba vedet kam se stavit!Na vrcholu mě jako vždy nakopl půllitr čepované Kofoly

A když ji miluješ....

soudě dle avg
Ten průměr není nic moc, jelo se mi nějak divně.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé