Jelikož jsme měli doma pevnou linku a oba rodiče měli mobily a platili jsme v podstatě za nic (jen že ten krám ležel na stole), tak jsem dostal svůj první mobil (zděděný po otci)
Bosch 509. Byl k ničemu (jel jen na proudu), ale v 6-ti letech jsem byl první (ve škole), kdo měl mobil.
Postupem času (cca. 2,5 roku) jsem zdědil další mobil (tentokrát po matce). Byla to
Nokie 5110 (legenda). Jeden z mobilů, který byl asi nejkvalitnější (spadl mi z 3. patra - 10m a vyběhla jen hláška "vložte SIM"). Tento mobil byl celkem super, ale velký...
Tak jsem za nějáké ty 2 roky zdědil
Sony J7 (super mobil, byl jsem unešenej - byl malej a neměl anténu

). Opravdu dobrej mobil, ale měl jeden velký problém - špatná baterie (nová stála 2,000Kč !!), ale co se dalo dělat...
Jednou jsme takhle šel na vinobraní, kde byla tombola.Tak jsme nakoupil nějáké lístky za 150Kč...nevyhrál jsme nic, kromě postupu do "finále tomboly". Tam jsem si vytáhl lístek, který byl poukázkou na
Siemens A55. Tenkrát mě mrzelo, že jsem nevyhrál A60ku...dnes mě mrzí, že jsem nevyhrál let balonem nebo helikoptérou...

Poté se
J7ka prodala a mě zůstala A55. S tímto mobilem jsem byl absolutně nespokojen!! Prostě Siemens = HRŮZA.
Za nějáký ten rok, se rozhodlo, že bych mohl mít nějáký nový mobil a s barevným displejem. Tak se zašlo za známým, který měl obchod s mobily. Tam jsme si vyhlídl
Sony Ericsson K500i. Byl to super mobil a byl jsem moc spokojený. Měl jsem ho asi 2 roky, potom už jsem chtěl něco s větší pamětí.
Tak se zase zašlo za známým...tentokrát mi padnul do oka
Sony Ericsson K750i. Tam byla taky velká spokojenost, jenže se mi jej podařilo za 3 měsíce dobře prodat.
Tak jsem se zase ocitl v povědomé prodejně mobilů...tentokrát jsem tam šel na jisto pro novou
E50ku, ale překecal mě na
Nokii N73.
S tímto mobilem jsem byl spokojen, super foťák,hudba,...do té doby, než foťák přestal fungovat. Tak se poslal na opravu do Brna nějáká firma
Amobil či co...byl tam asi měsíc a mezitím jsem si našel na NETu
HTC Hermes s tím, že se Nokia jakmile dojde prodá.Jenže tato firma mě přichystala nepříjemné překvapení - mobil došel, ale nefunkční (při zapnutí jen bílej displej). Tak jsem měl doma pěkné těžítko.
Byl jsem spokojený s
Hermesem, ale něco mi chybělo...byl to pěkný desing, lepší foťák, GPS. Tak jsem ho zkusil nabídnout na inzerci.
Prodej se povedl a já hledal "mobil snů" -
HTC Kaiser...Byl jsem strašně rád za něj. Časem jsem zjistil, že to zase tak dobrý mobil není.
Prodal jsem ho a pořídil jsem si všemi odsuzovaný
iPhone 3G (dokonce i mnou). To byl úžasný zážitek a v té době jsem se zařekl, že iPhone vyměním jedině za zlatý prase a novější model. No a teď je na cestě ke mně
3GS a do budoucna? Nejspíš iPhone 4

Tak se taky pochlubte