Postup:
1.nainstalované iTunes 8.2.xx
2.stáhnout fw (stačí dát do Google tohle: iPhone1,2_3.0_7A341_Restore.ipsw) je to na Megauploadu
3.shift + restore vybrat stažený fw
4.počkat, pak je možno restore nastavení
5. kochat se novým fw
Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
murder píše:Tak jsem právě taky nainstaloval fw 3,0 nikde nejsem aktivovaný, nejsem ani v DEV programu,..................
murder píše:.....ho už normálně uvolnili, datum je jen k rozmělnění pozornosti, aby jim šíleným útokem nezlikvidovali běžní users servery. Je pravda, že jsem stáhl z Megaupload, možná by měli admini zvážit jestli už opravdu neuvolnit zveřejnění linku ke stažení, vždyť jsme specifická komunita fandů, tak proč nebýt rychlejší, hlavně teď už není k aktivaci 3G potřeba pofidérních placených aktivací.
Prochaine píše:profimac píše:nefunguje me mms ani tethering na VF
Potvrzuji.
bbdave píše:murder urcite to funguje?
juslik píše:murder a ked spravil restore na 3.0 budem sa moc vratit spat na 2.2.1 ?
murder píše:Malé pro mě významné plus o kterém jsem ještě neslyšel, vedle ukazatele baterie to ukazuje procenta nabití.
bbdave píše:uspesne hlasim nainstalovany FW3.0 aj ked nie som developer.. JUCHUUUU
cheer píše:Mám 2G, baseband - modem firmware 04.05.04_G, FW Whisky 2.2.1.
iPhone byl kdysi jailbreaknutý a odblokovaný nevím čím a od té doby 2-3x ................
juslik píše:PROSIM NIEKOHO kto uz si dal OS 3.0 aby skusil downgrade na 2.2.1
dakujem
juslik píše:postup mozno ostava FW ale treba stahnut na iphone 2g ale JB mat nebudes
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot]