Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
Beastmaster píše:no tak naposled zde. Nejsem zloděj!!! Celou věc řeším již ustavičně 4 dny. Kdo vám někde vrátí peníze bez vrácení zboží??? O takovém postupu jsem nikde neslyšel....Kupující věděli že jde o zboží z jiné země, objednané a placené z jejich peněz - proto je nutné uplatnit nárok na vrácení tam a bohužel bez vrácení zboží to asi nepůjde, to dá rozum. To asi vaše chytré hlavinky ale nenapadlo. Pokud tedy radíte aby mi kupující telefony neposílali a tím mi znemožnili je vrátit prodejci do zahraničí, tak v tom případě říkám já: ANO - zavřete mě!!! protože já osobně nemám takové peníze abych je z vlastního vrátil.
Jen by mě zajímalo když umíte všichni tak krásně radit, zda si dokážete všichni i tak bezproblémově poradit ve svém životě...zda jste všichni tak dokonalí, bezproblémoví, sebejistí, neoklamatelní a neschopní nějaké chyby jako já v tomto případě. Kdo by např. nabízel k prodeji svůj fotoaparát za 5000Kč když jsem ho koupil za 19000Kč - jenom kvůli této kalamitě mimochodem...kdo z vás, ptám se??? A to mě zde označujete za podvodníka???? Jděte všichni k šípku a nechtě věc na mě a lidech co s tím mají co společného. Není doba králů a špatných rádců, pokud chcete našeptávat do ouška, tak našeptávejte sobě a nechte druhé být.
spacekjakub píše:Tak jsem dostal zpet z 10500 jen 7500 a prodejce poslal zpet pristroje do USA a tvrdi ted, ze mu nikdo nepriznal, ze jde o kopii a tak nevrati zbytek. Takze to tedy nejspis du resit prez Aukro. Mesicni lhuta, po ktere je mozno podat stiznost uz ubehla takze muzu smele do toho. Jak jste na tom Vy, co jste take naleteli?
House_MD píše:popíšu Ti, jak se to dělá![]()
Jdi do místní posilovny, řekni 3 borcům, co vypadají nejnamakaněj, jestli by s Tebou nešli domluvit jednomu pitomcovi... Že je za to odměníš... No a když to vyjde tak máš prachy zpátky... Druhá verze je ta, že si na stavbě domluvíš dva ukrajince... A oni umí vymáhat dluhy moc dobře![]()
alan222 píše:Povedl se jim.
munku píše:...
ale ak kuknes na SW a ako reaguje popis menu a podobne chyti sa naozaj iba hlupak na nieco take.
cicolably píše:a čo tieto kúsky
http://aukro.cz/item846776904_zcela_nov ... _32gb.html
ten možno ani nevie čo ma mať v popise možno je origo,ale neviem neviem
http://aukro.cz/item845824998_apple_iphone.html
a tento je super hlavne popis
cicolably píše:a čo tieto kúsky
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé