bohem | sob led 29, 2011 10:42 pm
mírně OT:
..no je to bezva hra to skinování win na OS X,.. také jsem si s tím tak hrál a když jsem to dotáhl k dokonalosti měl jsem z toho radost, říkal jsem si: "win se vzdát nechci, ale ten skin macku se mi líbí" .., ale pak jsem pochopil, že opravdový mac os x z toho bohužel nikdy nebude..-(.. Začalo mne zajímat jakže vlastně ten OS X funguje, zatoužil jsem po něm a začal rozjímat o hackintoshi, jo trvalo to chvilku než jsem prozřel a pochopil, že dokud nevyzkouším originál, tak to bude o ničem, tož jsem šel a koupil svůj první macbook a od té chvíle se u mne mac k radosti zabydlel.. ( a ode mne se inspirací zabydlel k radosti u spousty známých též.-) .
Čímž chci říct, že mám pro to skinování a'la mac pochopení neb jsem si tím také prošel, každopádně dnes můžu říct, že skinování win a'la mac bylo fajn hrou a následné prozření switchem k opravdovému macku bylo a je to nejlepší co jsem pro pohodu u compu mohl udělat..
v práci samé Windows - díky za ně .-) práce je a bude stále dost .-), doma samé Macintoshe: "díky za ně -pohodička, klid .-)"