Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
Delarock píše:a cim prosim ta ?:D
ygy píše:inak na tých obrázkoch je vidno ako pekne zvačšili baterku takže som zvedavý na jej výdrž lebo to čo mi vydržalo 3gs bola fakt bieda ..
Qwuiddo píše: nehlede na HD video, pripadne strihani a nebo dokonce renderovani do jineho rozliseni. Videl bych to na stejnou vydrz, to znamena denne nabijet - ale nevadi mi to
ale človek každý deň nenahráva a nestrihá HD video![]()
mne iphone vydržal pól dňa a potom som ho musel dať nabiť takže ak vydrží celí deň tak budem šťastný
ygy píše:inak na tých obrázkoch je vidno ako pekne zvačšili baterku takže som zvedavý na jej výdrž lebo to čo mi vydržalo 3gs bola fakt bieda ..
ygy píše:Fotenie s diodou a natáčanie Hd videa. nejtenší telefón sveta. ideálne na transport.
Jirkus píše:...nahradit puvodní docházející 1150mAh originální bateríí mnohem výkonnější 1600mAh baterkou z Číny.
Qwuiddo píše:
Mne drzi cely den a vecer jeste kapka zbyva, ale dobijim denne. Porad stahuju maily, surfuju net, cca 30-40 minut hraju hry.
Juramac píše:Takze to vidim na konec cervence u Vodafonu........ No neberte to za korunu.....
!_UK@$ píše:No já osobně bych tam radši baterku z číny necpal, ale záleží na každym
Dayton píše:Konkrétne? (akú externú?)
TheNail píše:ten display je super ... ostatní novinky mě nechávají chladným .. design je nedotažený do konce..
Juramac píše:ygy : Wifi je vsude vetsinou zdarma, takze se nic neplati. Co by ale docela zjimalo me, jestli je to kompatabilni s iChatem. Treba na propojeni iChatu doma na pocitaci s FaceTime v iPhonu. To jsem nikde jeste nezaznamenal.
TheNail píše:ten display je super ... ostatní novinky mě nechávají chladným .. design je nedotažený do konce..
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé