Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

. Spirálky,vata, knoty..... To už je trošku více, než "fandovství" :Ale budiž, každý máme nějaké koníčky
Toto jde mimo mne. Hlavu koupím jednou za měsíc a nic neřeším. Navíc, ještě jsem nekupoval žádnou, dostal jsem ke každému zásobníku Eleaf BCC vždy v sadě dvě náhradní s knotem, takže mám na pár měsíců vystaráno. Hulí to dobře, chuť mám pořád stejnou, nějaké dírky a vatu nebo knoty - netuším, o co jde. A upřimně - je mi to volné. Až tolik hulení neprožívám.
(tenhle pristup). Nejspis to bude tim, ze sis poridil dve podobna zarizeni. Pak nemuzes videt rozdily. Neber to nijak ve zlem. Me poradili tohle a proto (mozna bohuzel) ty rozdily vidim.

Jen píšou, že je to BDC s dvojitou žhavící spirálou Dual Coll. Doma pak mám na druhém gripu také od eleaf BCC zásobník, který má také duální žhavící hlavy. Upřimně, doposud jsem nad tím nepřemýšlel a nezkoumal to až tolik do hloubky. Hulí to pěkně, jsem spokojený, ale házíte tady výrazy, kterým nerozumím a jsem jen zvědavý 

Ale pak končím, snad definitivně
Jsem rád, že cítím krásné jaro, jehličí, vůně dobrot (někdy ale také smrady kolemjdoucích) a hlavně se mi výrazně lépe dýchá. To už jsem dlouhá léta nepocítil. Je to fajn. Zkus to taky, jde to. Až mne to samotného příjemně překvapilo, jak je to snadné.
Když už nic jiného, tak mi éčka pomohli s překonáním absťáku, který prakticky nepřišel žádný....

pegas píše:Díky za oživení tématu, jste mi připomněli ... předchod na eretka se nekonal, neboť cca před 2 měsíci jsem se na hulení úplně vys*al

Nekouří už půl roku a stále říká, jak jen mohla být tolik let tak strašně blbá....
Navíc při dnešních cenách ušetří cca 3.000 každý měsíc a chystá se za ušetřené peníze jet s dcerou na dovolenou....

Potkal jsem dokonce pár lidí, kteří prohlásili, že jim můj "kouř" voní 

Pak si uvědomím, že to není ecígo a nůž položím zpět na stůl.
... Já jsem naopak rád, že mi ty ečka nijak nezachutnali a proto jsem se na to vybodnul úplně. A jsem opravdu nadšený. Nepočítám dny, ale obratil jsem si to v hlavě tak, že kdykoliv cítím někde kuřáka s cigárem, tak mi to obrátí kufr , vyhnu se mu a utvrdí mne to ještě víc. Takže mne defakto kuřáci každý den stále více a více utvrzují a zabraňují v jakémkoliv i psychickém absťáku. A já jsem jim za to dnes i vděčný. 

osobně jsem do eček nešel s nějakým plánem ani očekáváním, že mne to nějak odnaučí. Byl jsem zvědavý a tak jsem to zkusil s tím, že se alespoň zbavím papíru, dehtu a smradu. Až po chvíli, kdy jsem zjistil, že mi to nijak nechutná, že je to nechutně nasládlé i s různými příchutěmi a když si člověk omylem "lízne", že je to teda extra hnus, jsem si položil otázku "a proč vlastně" ? A dal jsem za pravdu jednomu velmi známému člověkovi, když o e-cigaretách prohlásil, že je to taková "třetí cesta", která nikam nevede. Impuls ? Těch bylo v minulosti mnoho, ale největší byly dva - spousta známých kteří to dokázali a zejména jedna známá, která hulila 40 denně a sekla s tím z hodiny na hodinu- přece nejsem taková sračka, abych to nedokázal taky. Ale hlavní byl od mé dcery, když mi před lety s odporem řekla poté, co jsem jí dal pusu "fůj tati, ty smrdíš". To byl ten největší impuls. Sice mi nepomohl hned, ale dlouhá léta mi pracoval v hlavě. A tak prostě v jeden den, opravdu nevím, který, jsem si ráno už nešluknul ani z toho éčka a dnes jsem opravdu rád. A skutečně jsem žádné psychické a nebo fyzické absťáky nezažil. Naopak, získal jsem ke kouření velmi silný odpor a jsem sám překvapený, jak to bylo snadné. A že třeba zase někdy začnu ? Nemohu to samozřejmě vyloučit, ale v současné době tomu nevěřím a jak jsem psal - každý páchnoucí kuřák, kterého dnes potkám mi defakto pomáhá tím, že mne stále více utvrzuje. Jako právě teď, kdy na vedlejší terase hulí soused a ten smrad jde otevřeným oknem do mého bytu. To je ale hnus...

člověk si ten život musí užít a ne ho jen prožít a aby se tak stalo, musí si dělat dobře a pokud to dobře je pro někoho hulit e-cigára no tak ať hulí co se do něj vejde 

Metalgirl píše:...mě ečka chutnají a bohužel i baví, .....

cuting píše:Clon - ty to takto přesně počítáš ?
)
Nee, mýlíš se. Nikoho nepřesvědčuji, to mne špatně chápeš. Jen vyjadřuji radost nad tím, že jsem to po x nezdařených pokusech dokázal, a to navíc neplánovaně. Prostě mi ta éčka od začátku moc nechutnala, tak jsem s nimi seknul a zpátky k pyro už se mi nechtělo. A samotného mne překvapilo, jak to bylo snadné. A že jsem ten příslovečný odnaučený kuřák horší než nekuřák ? Nemyslím si to. Naopak mám kuřáky rád, svým smradem mne každý den utvrzují, že jsem udělal dobře.
Nikomu jeho kouření nevymlouvám. 

Uživatelé procházející toto fórum: Bing [Bot]