ako píše metalgirl toto pozerať asi by mi šiblo,tie naše super televízie už nevedia čo vysielať aj ked už asi 4 hodiny pozerám-počúvam DanceTV HD a šibe mi už aj z toho macodk3 ved to a ja prepnem na Novu a Primu a to isté no nehodí ťa o zem?
Naposledy upravil cicolably dne ned srp 29, 2010 9:31 pm, celkově upraveno 1
Však Alena Šeredová měla jako porota TalentMánie taky v rukou bílý iPhone 3G/S , proště iPhone je iPhone to ví každy, ten kdo ho nemá a pomlouvá ho na něj buď nemá peníze, nebo je rozmazlenej fracek, který neví, co chce
- iPhone 11 Pro Max - Apple Watch Series 4 - MacBook Pro 15" i7 2017 Touch Bar - iPhone 2G 8GB 3.1.3 JB
Když jsem se díval na klip Seleny Gomez - I'm Gonna Arrive - Sears (Don't Just Go Back)...
Zobrazit video na http://youtu.be/JNcnGSEHCxc Kód do fóra: [youtube]JNcnGSEHCxc[/youtube] Návod na vkladanie videa do príspevkov ...tak jsem si všiml té holky v 1:00 až 1:26, která mě uplně dostala tím tancem (Hip Hop, Breakdance, ...). Trochu jsem hledal a zjistil, že jde o 11-ti letou Simrin Player, která vystupovala i v klipu Justina Biebera (nemám ho rád , vedle ní vypadá jak debil) "Somebody To Love", tady je ukázka z natáčení:
Zobrazit video na http://youtu.be/9ZRjP92e3O4 Kód do fóra: [youtube]9ZRjP92e3O4[/youtube] Návod na vkladanie videa do príspevkov A na YT.com je toho plno, co na to říkáte, ta holka má strašnej talent a na to, že jí je teprve 11 a začala tančit až v 8, no klobouk dolů. Asi ji čeká budoucnost, když už v 10 měla zakázky od celebrit do videoklipů, jenom asi bude mít brzo klouby v haj***.
- iPhone 11 Pro Max - Apple Watch Series 4 - MacBook Pro 15" i7 2017 Touch Bar - iPhone 2G 8GB 3.1.3 JB
len tak ma dnes napadlo,teraz nie som sice nejaký fanušik fotbalu ani Žiliny ale chceli sme s kamošmi ísť 15.9.2010 na CHELSEA do Žiliny pozrieť ale po zverejnený ceny lístkov na zapas možem konštatovať,jedine toto:
simbasek, hahahahahahaha to tu už bylo, kyš, kyš, kyš, kyš (btw. nevyděsil mě ani ten první, protože jsem měl volume na PC na minimu a TV řvala a mezitím, jak jsem ztlumoval TV, tak slyším slabé zvuky z PC a to bylo ono )
len podotknem, ze Rasto v tom videu sice ukazoval a trochu "zosmiesnil" Volvo avsak uz sa k tomu dostalo moznost vyjadrit aj ono a odpoved bola, ze system pri nizkej rychlosti nie je v prevadzke aktivuje sa povedzme od 30 km/h lebo predstavte si aku sarapatu by to vedelo narobit v meste
iPhone 6S gold 64GB iOS 9.3.5 - no jailbreak iPhone 4S white 16GB iOS 7.1.2 - no jailbreak