Za to já jsem stále městský jezdec, ikdyž letos (stydím se za to) jsem byl na kole fakt málo.Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
Za to já jsem stále městský jezdec, ikdyž letos (stydím se za to) jsem byl na kole fakt málo.

To je hodně slušnej výkon! To už může "celkem" unavit!parmin píše:Včera jsem si po roce projel moji velmi oblíbenou a poměrně náročnou trasu - Krkonošskou diagonálu
Jak jsi jel zpátky? 

to bude dabelsky zavod 
)
"
Pantani píše:To je hodně slušnej výkon! To už může "celkem" unavit!Jak jsi jel zpátky?

Jinak pěkné, pěkné.
Akorát bych asi dala představec výš, osobně.
Já bych ty řídítka dal ještě o deset čísel dolů.
Už začínám chápat to jak jsi psal, že v horním úchopu se ti silniční kolo ještě líbilo - aby ne, když to máš skoro stejně!
Když to tady tak od tebe všechno čtu, tak jsem si prakticky jist, že určitě takovýho posezu po čase dosáhneš!
Úpravy máš ale decentně pěkné, tak to má být!

Jako bych prostě nemohla tak sedět, prdelí pánu bohu do nosu a čumákem do země.
Na kole se nemá ležet, ale sedět.

Viděl jsem dokonce týpka, kterej měl sklon zad už prakticky negativní a to už jsem taky nevěřil, že to vydrží dál než tak 5 km...

"

vcera i dneska me pekelne boli zada a to jsem z batohu vyhodil vse zbytecne a mel v nem asi 1l napoje. Takze tomu dam cas nez to takhle natrvalo snizim 
"

"
...nebo se jich vůbec vzdát...asi na ty zmeny budu muset jit pomalu
vždyť zdraví máme všichni jen jedno
a ty zada jsou dost neprijemny a batohu se nehodlam vzdat 
"
Já jsem taky nejprv bál, že mi kapsy v zadu nebudou stačit. S batohem bych už na kole prostě nemohl, i kdybych nejel na silničce.
Mimochodem, nechystas se pristi tyden na Prazskou 50ku?
mistama se muselo i z kola... Ale vyhled nahore byl paradni...
odkazy upravene

a kvuli 10mm podlozce se ho nehodlam vzdavat 

"

(na podium to neni a tak rad ze zavodu krom cisla i nejakou drobnost, na KPŽ se treba dava tricko zavodu)
...
"

"

) 
jenom jak jsem psal, kdyz to vkladas pres tapatalk, tak vymaz to [img] at jde na ten odkaz bez problemu kliknout 
"

V jakým smyslu "hraniční"? Nerozumím.Já měřím 183, což je hraniční pro 29"
Mně se to naopak zase hrozně líbí, to je hrozně subjektivníKaždopádně kolo s 19" rámem a 29er koly nevypadá hezky

"
barberry.pha píše:Ja zapomnel napsat ze mam Elixiry 5, no prvne jsem mel problem s prednim, ustavicni skrtani, sel tam XT kotouc, malo se zlepsilo, ale 100% az kdyz jsem dal pryc ty avid desticky.
Vzadu to zacalo oehce pred dovcou a pak jak kdy, byly tam uz jete desticky, tak jsem myslel ze je to nema, koupil jsem nove avid desticky, a po zajeti to zacalo neskutecne rezonovat, skripe atd. Vzdy pri urcitem brzdeni a pak uz skoro pokazde, sel tam XT kotouc, podarila se seridit aby neskrtala a dneska naprosto potichu a bez problemu. Taky ten avid kotouc mel uz k 3 tisicum, treba konec zivotnosti

"

hur je na tom leva ruka, magnezium pred vyjizdkou bastim a tedka i nejake pastilky od Nutred proti krecim. A zatim nic, kdyz misto jenom ukazovackem brzdim i zarocen prostrednickem, tak se to zlepsi ale to pak mam zase strach ze neudrzim riditka a ten cit je taky nekde jinde.
"
barberry.pha píše:Ale jestli ten Ghost bude v tve velikosti tak to nevypada zle, akorat by me zajimalo pro jakou velikost je dana vaha uvadena, a zde jeste takhle na konci sezony budou velikosti dostupne.

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé