Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
To je hodně slušnej výkon! To už může "celkem" unavit!parmin píše:Včera jsem si po roce projel moji velmi oblíbenou a poměrně náročnou trasu - Krkonošskou diagonálu
Pantani píše:To je hodně slušnej výkon! To už může "celkem" unavit!Jak jsi jel zpátky?
...nebo se jich vůbec vzdát...asi na ty zmeny budu muset jit pomalu
V jakým smyslu "hraniční"? Nerozumím.Já měřím 183, což je hraniční pro 29"
Mně se to naopak zase hrozně líbí, to je hrozně subjektivníKaždopádně kolo s 19" rámem a 29er koly nevypadá hezky
barberry.pha píše:Ja zapomnel napsat ze mam Elixiry 5, no prvne jsem mel problem s prednim, ustavicni skrtani, sel tam XT kotouc, malo se zlepsilo, ale 100% az kdyz jsem dal pryc ty avid desticky.
Vzadu to zacalo oehce pred dovcou a pak jak kdy, byly tam uz jete desticky, tak jsem myslel ze je to nema, koupil jsem nove avid desticky, a po zajeti to zacalo neskutecne rezonovat, skripe atd. Vzdy pri urcitem brzdeni a pak uz skoro pokazde, sel tam XT kotouc, podarila se seridit aby neskrtala a dneska naprosto potichu a bez problemu. Taky ten avid kotouc mel uz k 3 tisicum, treba konec zivotnosti
barberry.pha píše:Ale jestli ten Ghost bude v tve velikosti tak to nevypada zle, akorat by me zajimalo pro jakou velikost je dana vaha uvadena, a zde jeste takhle na konci sezony budou velikosti dostupne.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé