ked už sme pri spoluobčanoch
Tak jsem se vydal na urad, abych ziskal socialni davky pro sveho psa. Pani u okenka mi rekla, ze to nejde, ze psi nemuzou davky dostat. Tak jsem ji vysvetlil, ze muj pes je cerny, nezamestnany, liny a neumi cesky. Byl nekolikrat napominan za sexualni obtezovani a ma plno potomku po cele vesnici. Navic neplati dane, na zachod chodi do parku, obtezuje cizi lidi, zebra, krade jidlo a ani netusi, kdo byl jeho otec...Pani se jeste jednou podivala do papiru a v pondeli se mam stavit pro penize.
EDIT:
všimly ste si bazar?tu na fore? a kupa iPhone 4 ,to sa neda v Čr a Sk kupiť ? či čakaju cenu 300? ?
EDIT2:
doteraz to bolo,že je ioS strašne uzavretý a neviem čo,zložitý,zlý,proste jablkoovcoví
ked si kupy nejaka lama iPhone v ten deň si vie doňho nainštalovať cez iTunes applikacie,hudbu a pod.ak si niečo prečíta a popremýšla
ale otvorený a pokrokoý systém je úplne jednoduchý a jasný,stačí si prečítať toto a hned kupujem pre moju 63r. mamu HTC DESIRE
http://www.pretaktovanie.sk/phpBB3/view ... 36&t=66801ved to je take jednoduche a jasne,ešte aj pre "nákup" aplikacii ,si musíte android cracknuť