Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

"

"

aby mi pak nejaky cm nechybeli, takze bych si rad nechal nejakou rezervu a 1 cm podlozka navic nad predstavcem bude mensi zlo nez kdyz tam mam tedka 2.5 cm 
"

to přece nemůžeš riskovat.
Jinak v ničem jsme to uchycené neměli, jeden řezal, druhý na konci přidržoval. Pár minutek a nebylo co dělat. 

"

Dá sa to nejak ešte spraviť alebo musím kúpiť novú reťaz? ináč bol to kopec jak kráva ale dole sa šlo perfektne.

"
a to som bral s rezervou. No skracovať sa už asi nebude dať. Totiž keď bola nová a nasadzovala sa tak sa skracovala na určenú dĺžku.
"

"

ale je to pro me takovy meznik, rok od koupe toho Paragonu a co jsem zacal poradne jezdit 

"

no ta cerna s cervenym zamkem se mi taky libi, jenom to vypada ze ta zrovna neni, zkusim napsat dotaz.
"

redukci na hdmi mam a s ipadu neni problem 
"

Pantani píše:Nevim, ale neuzavirate tu sezonu oba nejak brzo?![]()
Tech 1200 km by melo jit dat ne - minulej rok se dalo jezdit jeste v listopadu...
Pokud bude podzim jako loni, budu klidně jezdit i v prosinci. To si pamatuju, že bylo absolutně sucho a teploty vysoko nad nulou. Prostě teď musím jezdit 100+ km, což by mohlo 2-3x do týdne nějako vyjít, záleží na počasí a času. Pokud bude teď počasí, tak bych se zkusil hecnout a najet do pondělí 500 km, nohy spočnou zase přes týden 

Kdybysme si dali spolu na konci května, kdy jsem ještě jezdit mohl, nestačil bych ti, ale čistě z důvodu přetrénování - jezdil jsem příliš často. Jezdíval jsem na jaře tak 80-140 km průměr tak 24 km/h s tím, že jezdím vědomě pomalu, ale víc km a častěji v týdnu. Fyzicky jsem na víc prostě neměl, protože jsem jezdil skoro každej den.
Hlavně jsem se za letošek perfektně ujistil, jak funguje moje tělo – kdy můžu přidat, kdy musím na pár minut zvolnit atd. Včera jsem jel v obci těsně pod 50 km/h po rovince (mírně z kopečka přesněji) a kdosi stáhl okýnko a začal na mě troubit vuvuzelou. Jsem se málem pochcal smíchy 

Jako býk na červený šátek. Včera jsem si dal asi kilometr za nějakým náklaďákem. Už jsem měl za sebou nějakých 110 km ale ten jeden kilometr jsem se za nim držel zuby nehty.
)

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé