Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
Mně nešlo ani tak o standardní data, o těch mám celkem přehled a neliší se mezi 3G, 3GS a 4. Jde mi o video a fotky nového iPhonu. Kolik třeba zabírá HD video. Já osobně mám zaplněno cca 10GB hudbou a videem, takže mě zajímá jestli těch 5GB je dostatečný prostor na cca 5 min HD videa plus 100 fotek.
Silvinkoo píše:Len s 2 ročným kontraktom..??Dúfam že vo Vodafone sa bude dať kúpiť aj nedotovaný..
ls8 píše:Vysvětlí mi někdo, proč si kupovat nedotovaný (=dražší), když si ho můžu koupit dotovaný (=levnější)? Datový tarif je nutností, stejně jako nějaký alespoň minimální hovorový tarif. Takže nějaké měsíční plnění musím mít tak jako tak, tak proč toho nevyužít na získání nějaké alespoň malé slevy?
Juramac píše:Vodafone od zitrejsiho rana prijima objednavky pres telefonni operatorskou linku, prodava i nedotovane, v pondeli by pak mohl byt doma.
vbruno píše:Nemohl bys to nějak rozvést? To ti sdělili na infolince? Po telefonu jde vzít asi ale jen nedotovaný? Nebo i dotovaný?.
Lašta píše:To by mě taky ještě zajímalo. Jestli přes tu linku je možné si telefon objednat na osobní odběr na prodejně. S Vodafonem zkušenostu nemám, jelikož jsem u O2 10 let a od VDF telefon kupuju jen proto, že budou narozdíl od O2 prodávat od začátku nedotovaný přístroj a ještě k tomu levněji.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé