Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Zatím je to jen ve fázi vyjednávání, ale nevidím důvod, proč by to nevyšlo. Přes zimu se přivlastním rotoped od segry, stejně na něm nejezdí.

a porid si bike at kdyz budu v Trojanovicich na chate muzem na kolo, aby te taky nekdo brzdil

"

vyjet si na Javornik nebo si dat spicha na Pustevnach 
"
Pustevny jsem si dal letos dvakrát a moc se mi ta trasa líbí. Vychází to na nějakých 114 km (přes Rožnov domů), jestli si to dobře pamatuju.

, na sluníčku bylo ještě okolo 32)

aspon pro mě 

jezdit v noci tak bych mozna zainvestoval 
"

Nevím, by to chtělo vidět jaká je viditelnost při úplné či minimální tmě, to že se tam projedou pod lampami někde u skladiště, to moc vypovídající není.
"

Já už asi příští týden umyju kolo a dám ho spát. Do 6000 km mi chybí nějakých 550 km, tak je nějak dokroutím vevnitř.
aktualne je kolo na servisu a vidlice na repasu, tak mozna upravim posed u toho druheho a budu projizdet to druhe.
"

)
"

"

a mam vyzkouseno ze mi sedi Giro helmy, tedka mam jeste Xen, kde jsem ten stitek sundal a zvykl si na to a stitek uz bych nechtel
hlavne o ni clovek ani nevi ze ji ma na hlave.

"
Původně jsem totiž chtěla Giro Indicator.

Na přilbě nic není, a věci k ni už dááávno nemám. Ale je pohodlná, dokonce se mi už odlepily i ty výstelky na čele a nic mě i bez nich netlačí.

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé