Tak asi máš pravdu, já se smál jen těm Billovým zubům a tomu jak si mysleli, že jsou borci, když jim šly ty holky šu*** do kópelky s těma bodyguardama

Jako Billa vychytali, ale Steve se jim vůbec nepovedl!! Je tam strašně tlustej!!
House MD: v Dubaji jsem byl přes 5 rokama, možná mám někde fotku z moře, zkusím pohledat, každopádně nám nic takového řečeno nebylo!
Ale je pravda, že ho silně připomína, ten "panel" nahoře je taková místnůstka kde jsou hlavně satelitní, radiové a jiné vysílače a přijímače, dokonce i nedaleké Dubajské letiště (OMDB) tam má záložní TWY a Dubai Center ATC komunikaci (nemyslím středisko, ale vysílače a přijímače, tj. je propojen se věží na letišti). Každopádně ten aquapark vedle (ta druhá budova na fotce je zhruba na začátku aquaparku) je bomba!!! To je snad velký jak půl Olomóca!!!!
Metalgirl: Tak snad mi to odpustíš!!

Já jen od jisté doby nemám rád Mrkvosoft (hlavně kvůli driverům, ovladatelnosti a "pomalosti" a hlavně neprofesionality na podpoře), takže každý (ikdyž ubohý) vtip na jejich účet mě rozesměje. Jenom dodám, že Windows byl použitelnej tak do 2000, Vista pomalu po aktualizaci SP1 a dalších začína být též použitelná (taky to trvalo), ale XP jsem nikdy neměl rád a W7, KATASROFA, to bude ještě dlouho trvat než to bude požitelný OS (aspoň to ovládání je dobré). Nechápu, proč OS od Mrkvosoftu nemůže být použitelný hned na začátku!! To je můj názor a nikomu jej NEvnucuji