Na Chemtrails mi nešahejte!!!! Pokud se do tohoto topicu bude ještě dlouho rýpat, tak začnou vymýšlet kdejaké úpravy motorů, či celých letadel a to by byla kure***ska škoda! Nynější letecká doprava čítá opravdu nádherné stroje!! A je mi zle, když vidím nějaké koncepty!!!
- iPhone 11 Pro Max - Apple Watch Series 4 - MacBook Pro 15" i7 2017 Touch Bar - iPhone 2G 8GB 3.1.3 JB
tak to je sila.. chlapik na aukru normalne predava kradnuty( nalezeny- rovna se kradez) iphone a este sa tym absolutne nijako netaji, ani mu nebolo dine ze o2 ho nechala zablokovat,ze sa ho pokusal povodny majitel najst, sakra ja byt policajt tak normalne urobim nabidku , kupim ho a rovno ho zatknem za prechovavanie najdenej( rozumej kradnutej) veci http://aukro.cz/item1278976233_nalezeny_a_funkcni_iphone_3g_8gb_ctete_dale.html
tillit : a to si predstav že takíto mladí ludia sú naša budúcnosť. Ale je pravda že ja som pravopis začal zvládať až v ôsmom ročníku základky. To slečna podľa mňa ešte nedosiahla (ale prečo potom pracuje v pekárni...?). PS: netvrdím že by sa podľa provopisu a neznalosti BTW malo posudzovať, ale musel som si rypnúť