Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

"

Mam barevne a napadne... A vybava je taky dobra, takze i na zavodech je riziko. Holt se z nas stanou siamska dvojcata no 

tak pak jenom mít kolo u sebe nebo někdo musí hlídat 
"
A ještě někteří k tomu mají na tom rychloupínáky.

kolikrát mám problém v klidu sundat to zadní kolo 
"

1050 m prevyseni na 31 km trati je fakt mazec. Blata bylo snad jeste vic nez v MB, nebo aspon lepe drzelo na kolech a jezdcich. Zacatek vypadal dobre. Drzel jsem se nekde kolem 60 mista. Ale v pulce me chytla krec a tak mi doslo, ze jsem myslel, ze se do cile ani nedoplazim. Pak jsem natlacil energy tycinku a vyhrabal nejakou netusenou zbytkovou energii a nakonec dojel. Byl z toho cas 2h:06min a 114. misto. Ale bylo to skoro jak vitezstvi
Jinak luxusni byl sjezd na plaz, pekne koreny, kameny proste technicky sjezd, parada. Ale dneska boli uplne vsechno 

miestami fuj kopec ale cesta dole bola o to záživnejšia.
aký typ máš?

parmin píše:Byl jsem svědkem toho, jak zmizelo kolo ze zamčeného střešního nosiče Thule ProRide 591
Mám tyhle nosiče na střeše a do té doby jsem si myslel, že jsou dostatečně bezpečný a běžně jsem nechával auto s koly na střeše na parkovištích (např. cestou na hory u nákupních center, když jsme si šli nakoupit potraviny)
No, od té doby už to nedělám...

sestřihy večer a když čas dovolí tak i přímý přenos 
"
Vyjezd na Mont Ventoux hluboky respekt kazdemu, kdo tam vyjel... A Froome je blazen co tam predvedl 

"

"
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé