Support Service: Free SIM-trimming, jailbreak, installation of more than 10 hot apps.?
Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
Support Service: Free SIM-trimming, jailbreak, installation of more than 10 hot apps.?
bohem píše:Vlastní zkušenost:
- se signálem problém nemám, signál je naopak lepší než na 3G které pro porovnání nosím ještě sebou. iP4 držím normálně (levačkou v dlani, všechny prsty na levé straně iP, palec na pravé- nemyslím na to jak jej chytnu) -když vezmu iP do ruky a není plný počet čárek signálu, tak mi dost často začnou čárky signálu ještě přibývat...-) tak to mám asi zázračné ruce .. -signál mi ještě nikdy nevypadl a mám jej i v místech kde s 3G nebyl. Takže bezproblému.
- hladký a rychlý chod iOS 4.0.1 a luxusní displej, nádherné zobrazení tj. opravdu návykové
- noční režim (3x home button) mne překvapil a líbí se mi..
- multitasking - bezzaváhání a svižně
- přední a zadní kamera + jejich přepínání tak tj. je fajnové .-), blesk ok.
Bylo by toho dost k psaní, překvapil mi i manual, který je opravdovou hezky zpracovanou knihou.
Na iP 4 mne asi nejvíce bere ta plynulost, rychlost systému, okamžitá odezva a displej, dohromady je to magic.
hercous píše:Tak on iP4 i blbě fotíkvůli fotkam a videu jsem o něm uvažoval i přes problémy s antenou. Ale čím více ctu vaše zkusenosti, tím více mě to utvrzuje v tom, že do iP4 nepůjdu
Juramac píše:Koukam, ze jsi velmi snadno ovlivnitelny clovicek, ktery da na ciste subjektivni a hlavne hodne ojedinele nazory.
Metalgirl píše:Info nemám, je to moje domněnka, protože takhle mi fotí můj SE už poslední tři roky. Dioda prostě špatně nasvítí např. osobu předemnou a tak je pak do oranžovo žluta. Podle mého to softem nebude, spíše to vidím na diodu.
Když například vyfotím pokoj, okno ze vzdálenosti tak 4 m, tak rám toho okna je bílý.
samson010 píše:hercous - tak preco to niektory uzivatelia reklamovali a dostali novy iphone ? kiezby si mal pravdu a bolo to FW a zlepsilo by sa to FW 4.1
...
James Lost píše:Tak jsem včera vyměnil 3Géčko za iPhona 4!!!!! Řeknu vám je to rozdíl jako prase!!!!!!!![]()
![]()
![]()
Uživatelé procházející toto fórum: GeorgeNor