Pekna kuchynka, přeju ti to Ode mne máš za 10! BTW: K čemu to čucháš? Sry, jestli se to už tady řešilo! edit:// aha, tak to jsem asi slepý, pod tím obrázkem je recept Tak sry no.
opet diky vsem za snazeni, heda snad bude muset upect ty babovky dve. mam vcelku dobrou zpravu 4. a 5. pozice jsou si poctem halsu hodne blizko, protze se dnes rano prehodily. takze kdyz dosahneme na 5. ctvrta by na sebe nemusel adat dlouho cekat. jen uz ted udelat tu patou. spatna zprava je, ze nevim kolik nas od te pate deli.
edit: 15:00 tak se prave podarilo skocit na pate a chvili pote na ctvrte misto. jak jsme predpokladal mezi 5. a 4. byl rozdil par hlasu. ted uz ale jde o medailove (vyherni) pozice, tak cekam jeste vetsi rozestupy nez mezi 6. a 5.
ty jsi borec! ja teda zrovna klikmul taky, ale urcites to byl ty, za coz tobe i ostatnim pomahajicim patri velky dik. necekal jsem, ze medailova pozice bude tak brzy
Nevíme jakej mají náskok ty před tebou a tak klikám stále dál. Oni si to podle mě budou hlídat a taky klikat. Kolik jich denně naklikáš? Já v průměru tak 100. Nikdy jsem nic nevyhrál a tak chci alespoň pomoc. Vždyť soupeři mají úplně stejné možnosti.
podle referenci klikacu (a nejsou zdaleka jen tady na foru) stal skok ze 4. na 3. pozici nekde mezi 1000 az 2500 hlasu. presne udaje bohuzel nemam, proto takove rozpeti.
Cumim .. mozna by se v tehle fazi uz vyplatilo zaplatit nejakeho brigadnika s CDMA a klikat a klikat a klikat :P .. Za cenu te kuchyne by to uz stalo za hrich, treti misto je bajecnej uspech! :]
Hezký pohled, ale až to bude za 1, to bude radosti - ještě to pak udržet . Drsný má chytrou ženu - aspoň se jí ten čas, kdy se její muž věnoval foru a iP, drobet vrátí.
2 Risacuk: kto s kym manipuluje? precitaj si prvy prispevok a tam mas pekne napisane, ze pekne prosi. Ak nechces nemusis. Je to kazdeho osobna vec. Tak to v dnesnom svete chodi. My radi vyhravame. Jeo vitazstvo bude aj nase
iPhone XS white iOS 13.x, iPhone #1 3.1.3 Orange MacBook Pro retina 2,5 GHz; 8GB RAM Čítajte pravidlá fóra!
to Risacuk: Víš, kdyby ta Drsného kuchyň byla jakákoli, tak snad každý tady na foru ji bude skutečně považovat za nejdokonalejší a nejkrásnější, protože je Drsného.
Přesně tak, to je jediné jak můžeme Drsnému a jeho ženě poděkovat za čas, který věnoval nám všem a tomuhle fóru. Nebýt jeho a všech ostatních, kteří se fóru věnují, tak máme doma krásné a drahé iCihličky.