Nemůžu si pomoct, ale přijde mi úsměvné, jak se tady domlouváte a plánujete se složit na registrační poplatek 99 USD.
Jak už tady padlo je to pouze beta firmware, určen pro developery, testery. NE pro běžné uživatele. Opravdu si myslíte, že ten firmware bude funkční, aby jste ho mohli normálně používat - nesmysl..
Ten firmware bude plný bugů, právě proto je určen pro developery. Nevím zda už někdo z Vás testoval nějaký software. Testování je dneska prakticky nejdůležitější součást životního cyklu softwaru.
Další věc co mi přijde úsměvná, je jak tady chcete ten firmware stáhnout a dát někde na rapid

U applu jsem sice registrovaný jako developer, ten poplatek jsem ještě nezaplatil jelikož jsem se stále nedostal k tomu, abych se začal učit programovat iPhone apps. To k čemu jsem se chtěl dostat jsou, ale licenční podmínky. Opravdu si myslíte, že apple tohle nemá ošetřené? Já ty licenční podmíky sice nečetl, ale nedivil bych se, kdyby tam bylo něco ve smyslu toho, že když se ten firmware dostane ven, tak Vás stáhnou z kůže zaživa a budete platit do konce života!
Další věc je programovat aplikace pro iPhone. Neříkám, že jsem bůhví jak dobrý programátor nicméně o tom něco vím. Tímto se nechci nikoho dotknout, pouze konstatuji fakta.
Libí se mi, jak každý chce hned programovat iPhone aplikace. Je potřeba si uvědomit, že to není tak triviální! Musíte umět Objective-C, což je klasické cečko s objektovou nadstavbou smalltalku. Dále je potřeba znád Cocoa Touch framework. A to nejlepší nakonec - iPhone nemá garbage collector, takže veškerá správa paměti je na Vás

Takže není problém napsat aplikaci, kterou Vám za chvilku odstřelí OS atd. Manuální správa paměti je věc, která je pro skriptovací, ale i klasické jazyky jako je JAVA, C# naprosto neznámá. Pokud tohle někdo s přehledem ovládá, nebo mu to nedělá problém, tak směle do toho. Aplikací není nikdy dost.
Proto prosím ve svém naprostém nadšení, přemýšlejte i trošku konstruktivně
Souhlas na stopro. Navíc 75% těchto rádoby " developerů" neumí ani českou a sovenskou gramatiku. scorpi