Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
parmin píše:2MATRIX: Vis, je opravdu jedno, jak jdou ty rady za sebou. Dulezite je, aby Ti kolo sedlo, dobre se Ti na nem slapalo, aby si mel spravnou velikost ramu a aby konstrukce a vybava odpovidaly tomu, jak, kudy a kolik jezdis. Mozna Te prekvapim, ale mezi prehazovackou Deore a XT podle me ve funkci az takovy rozdil neni. Kdyby Te nekdo posadil na kolo se zavazanyma ocima, tak to nepoznas. Na druhou stranu treba plaste jsou docela zasadni a pritom dost podcenovana soucast kola. Na jizdu maji zasadni vliv. Podobny je to treba s vidlici. Levne modely nemaji prakticky zadne nastaveni pruzeni a tlumeni, spis jen tak houpou. Na turistiku urcite dostacujici, na sportovnejsi jizdu je to ale handicap... A je mi potom lito, kdyz vidim, jak si nekdo koupi kolo na XTecku za "vyhodnou" cenu a treba vidlici ma uplne tragickou.
Jo a jeste k te cene - stejne jako u jineho spotrebniho zbozi, i u kol leti cena s pribyvajicimi roky strme dolu. Myslim, ze bys za nej dneska dostal deset tisic (CZK) a mohl bys mluvit o malem zazraku. Me kolo je dnes tak na 20 - 25% sve katalogove ceny z roku 2002 a to jsem radu komponentu uz nahradil novymi...
parmin píše:Pánové, zkuste si na chvíli představit, že si můžete vybrat jakékoliv kolo na trhu bez ohledu na cenu. Jaké by to bylo a proč?
U mě nejaký Cannondale - pro mě tak trochu osobní záležitost a "must have". A model - asi teamová replika - Flash. Tedy to nejlepší, co v hardtailech nabízí. Cena: 219 tis. CZKVáha: 7,5 kg!!!!
![]()
![]()
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé