Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
Tohle vlákno se prectu znova a z chutí...
Beavers píše:Velmi smutné je to, že od vydání 4S se zde množí nepříznivé zkušenosti s tímto přístrojem a čím víc je čtu, tím raději jsem, že jsem se dokázal vymanit z područí Apple. A protože nejsem iOvce (jak trefně označila zfanatizované majitele produktů této firmy), nedalo mi to moc práce. S odchodem Jobse se začíná vytrácet kvalita a pozlátko ji nezachrání. V povědomí veřejnosti značka žije prozatím z někdejší slávy, ale to nebude trvat věčně, pokud se vedení Apple nevzpamatuje. Bohužel to na mě takto působí a zajisté nejsem sám. Úroveň Apple upadá a soupeři na tohle čekají.
mefistos píše:OT: nevim proc se jedno nazyva mac a druhy PC... oboji je PC mac je jen nazev pro jiny operacni system ne? kdyz uz tak to je macbook vs HP treba ale mac jako takovy nema zadnej vyznam a uz vubec ne s apple (MAC je pouzivano v internetu)
macuser píše:Cele toto vlakno povazuji uplne za zbytecne a smeruje k nizke urovni diskuzi, kterych je plny net a konci obycejne flamem. Presel jsi, tak jsi presel. 99% uzivatelu fora ci uzivatelu iPhone to absolutne nezajima a nezajima ani proc. Nevim proc tomu venovat topic, chces tady lidi konvertovat na jinou "viru" (pouziti tvych vyrazu) nebo o co jako jde? To, ze mas na to jiny nazor beru, ale nedokazu si predstavit, ze bych na android foru zalozil podobny topic a nedokazu si predstavit, proc bych to mel delat (snad vis sam, proc tady marnis cas a ceho chces dosahnout). Doufam, ze se najde nekdo rozumny s odvahou a zamkne to.
Beavers píše:Kdybys četl pozorněji moje příspěvky, dočetl by ses, že jsem se stal otrokem svého iPhonu, tzn. (trochu to rozvinu), že s ním pořád nějaké problémy byly, ne že ne. Buďto tam něco chybělo, co mívají běžně laciné telefony a muselo se to doinstalovat z Installeru, resp. z Cydie, anebo bylo nutno se s tím smířit a nebýt spokojen. Ale vrtat jsem se v něm tím pádem musel, abych ho doldil do přijatelného stavu.
Beavers píše:Velmi smutné je to, že od vydání 4S se zde množí nepříznivé zkušenosti s tímto přístrojem a čím víc je čtu, tím raději jsem, že jsem se dokázal vymanit z područí Apple.
Dne 13.11.2011 21:58, julek@iphone.cz napsal(a):
> Dobrý den murder,
>
> Hlášení, které jste zaslal kvůli příspěvku "Re: Proč už nikdy nechci
> iPhone" v "Proč už nikdy nechci iPhone" na iPhone.cz - fórum bylo uzavřeno
> moderátorem nebo administrátorem. Pro další dotazy na Beavers použijte
> soukromou zprávu.
>
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé