Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
V září jsme opomněli jednu historku, ale je tak pikantní, že se k ní vrátíme ještě dnes. Steve Jobs, ředitel firmy Apple, byl zastaven při bezpečnostní prohlídce na mezinárodním letišti v japonském Kansai. Důvodem byla přítomnost zbraní v jeho zavazadle. Šlo o tzv. šurikeny ? vrhací hvězdy japonských ninjů. Na diskusních fórech se ihned vyrojily spekulace, že je Steve Jobs ninja a konečně se vysvětlil jeho neodmyslitelný černý rolák. Pravda je pochopitelně mnohem prozaičtější, hvězdy dostal darem od obchodních partnerů. Zajímavé také je, že Steve z Japonska letěl svým osobním letadlem. Nosit tedy zbraně na palubu s cílem někoho ohrozit by bylo poněkud kontraproduktivní?
iphonik4 píše:MG: jak upraven??? Já jsem tu vložil již několik videí a nikdy jsem s tím problém něměl, jinak jsi nic neupravila, protože je tam to stejný, co tam bylo"Vkádání je na požádání zrušeno" to je vlastnost (podmínka) toho videa (autora) -> to neupravíš tzn. budete si to muset přehrát na Youtube.com přímo. Takže jsem moc nepochopil, co jsi myslela tím, že jsi to upravila, nic se nezměnilo
Jinak k tomu vtipu, já třeba ho slyšel poprvé a smál jsem se mu, sorry
Potka se Natalka s Anickou. Natalka: Anicko, nemela jsi byt davno doma?? Anicka: Proc, hori nebo co?
Přijde malá Anička domů a říká: "Sháněl mě někdo?"
Uživatelé procházející toto fórum: Angelded