Co ma fakt dostalo tak su MMS (vobec ich neposielam) ale vyhovorit sa na modul?!

EDIT:
V kutiku duse stale verim ze v lete bude novy iPhone a do vianoc dorazi aj k nam...

dodo
Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
rony píše:v kazdom pripade u youtube klienta ma teraz stve, ze si nemozem pozriet videa z konretneho uctu alebo aspon MOJE FAVORITES
dodulo píše:ja sa skor bojim, ze tentoraz Apple zapracoval na zabezpeceni fw a mam strach, ze s tym bude mat DEV team problemy?...
http://www.sendspace.com/file/c4iblz
xslide píše:Díky, ale jde mě spíš o legální získání FW, proto se ptám developerů.
xslide píše:Máš ho oficiálně pro developery jo?
Můžu mít na tebe pár dotazů?
Jak je to se stabilitou FW?Funguje spolehlivě tak jako 2.2?
Co je v něm za nové funkce, na videu jsem viděl že funguje Copy a Paste, ale nejvíce mě zajímá možnost připojení bluetooth stereo sluchátek, to funguje?
Díky moc.Moc mě tím pomůžeš v rozhodování
juramac píše:je usmevne, jak tady mnozi doslova blbnete , stahujete a hledate vselijake bety , ale pritom mate stazene pozadi a cekate, az to odzkousi nekdo jiny , aby jste si nahodou svuj milovany iPhonek nenakopli......jste opravdu tak - nebojim se toho vyrazu - blbi ?Chvilemi se smeju ale vice kroutim nevericne hlavou, ceho jsou nekteri jedinci schopni.....
xslide píše:má někdo z vývojářů už FW 3 v iPhonu?
vbruno píše:Cestinaaaaaaaa !!!Muzu se zeptat na Copy&Paste v Safari?
Jak to funguje?
haasteren píše:Tak aktivace i expirace odstranena ( zatim pouze pro uzivatele MAC OSX) . Iphone funkcnia vola...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé