Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
raider píše:Mě ten návod jde až po to update na FW 3.0 final.Chvilku to přemýšlí a pak to napíše chybu,myslím 1602.Pak už tam mám jenom banán s káblíkem a iTunes mi nabízí pouze restore?
PS:Mimochodem,proč je nutný ten mezikrok s wisky FW CZSK1.21.A.ipsw?
lapi píše:andrejtom píše:pre : lapi
skus dat shift + update a musi ti to ponuknut na vyber subor.
Nedá je to napiše že je to nejnovější verze nemam to uložit nekám pod iTunes?
Golf píše:Některé příspěvky opravdu úžasné... "kromě ikony diktafonu nic nového"...
Golf píše:lapi > V "Nastavení" ve "Zprávy" se musí MMSky povolit... Pak se posílají, jak to tu někdo zmínil, v aplikaci SMS...
jjsan píše:tiez mam pocit ze ked som dal restore telefonu z 2.2.1 tak sa mi plno veci nezobrazovalo a nefungovalo. a tak som si dal po upgrade ako novy telefon a ajhla co nevidim
iMaty píše:..., tak stačí nahrát upravený carrier.
EDIT: Je zde na foru v sekci - Odblokování, JB přes MAC fw.3.0, je tam návod, stačí hledat.
f.a.n.o píše:jjsan píše:tiez mam pocit ze ked som dal restore telefonu z 2.2.1 tak sa mi plno veci nezobrazovalo a nefungovalo. a tak som si dal po upgrade ako novy telefon a ajhla co nevidim
Tim upgrade myslis SHIFT + Update? Nebo jak to myslis? ja to udelal pres update a nevidim to tam...
Golf píše:Já to tedy nepotřebuji, ale někdo už psal, že carrier v této final verzi přepsat nejde, tak aby to nebyla zavádějící informace. Zkoušet to nemíním protože mi to funguje, ale pro ty ostatní...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé