Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
Křeček píše:2Sphyn0x: Mám na US účtu 9$ z gift carty, a chci je nějak utratit.
Gekko gecko píše:Hel nic ve zlém neo proti appkle...jejich výrobkýy můžu a jsem už taky jedna z "oveček"![]()
ale celkem by mě zajímalo kde udělali jejich programátoři chybu...chtěl jsem si přes kabel stáhnout do PC fotkly a videa,po připojení se Apple obejví jako disk ze kterého jde vše vytánhnout ale dát tam už ne....flashky používám často ale něco takového tedy vidím prvně...místo 16GB mám najednou 32GB fajn ne?
![]()
Sry jestli to sem nepatří...celkem mi tu schází téma na všeobecný pokec jako smetiště a superpokec na mobilmanii :)
iphonik4 píše:@Gekko gecko: SIMka, promiinJsem z lukinka nejakej hotovej
![]()
Metalgirl píše:No, ale to s tím yesterday tady víme už od vydání iOS 4. Na žádnou novinku jsi nepřišel.
Gekko gecko píše:Metalgirl píše:No, ale to s tím yesterday tady víme už od vydání iOS 4. Na žádnou novinku jsi nepřišel.
Nj...já si toho všiml náhodou poznámky používám minimálně....td de o to jestli to vedi i v apple.....je nejaka moznost v CR jim poslat pripominku navrh na opravu bugu v iOS treba by to jeste stihli do 4.3.1 zakomponovat ale spis se na tu nasi zemicku vykaslou.....lokalizaci delaji primo amici nebo jim to tvori nejakej ceskej distributor? opravil bych si to i sam zklusim pohledat.
Zaase jedu mimo tema sorry ale chybi mi tu nejake univerzalni vlaknou typu kdyz nevite kam dotaz zaradit,superpokec jako na mobilmanii a tak...nebo jsem si ho neviml a jsem kockot
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé