Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
pe.kova píše:NOVÁ SOUTĚŽNÍ SMS HRA : Pošlete SMS ve tvaru "Jděte všichni do prdele!" na číslo 158 a vyhrajte:Týdenní pobyt v cele předběžného zadržení,včetně stravy a dopravy na místo pobytu
Metalgirl píše:Predem se omlouvam za doublepost, ale toto tu musim napsat. Jeden pro zasmani:
Prisla jsem u nas ve meste do datartu, maji tam vybaleny iPad ze zafoliovane krabice a maji tam na nem nastavene pass code. Prodavac s hruzou v ocich, jak jsem se na nej divala, pribehl, tak se ho ptam, jestli mi tam zada heslo, abych si mohla iPad vyzkouset. On na to, ze nemuze, ze to nesmi byt pouzite.na to jsem se mu hned vysmala primo do xichtu. Odkdy vybalene zbozi se povazuje za nepouzite, ze zafoliovane krabice.
jeste k tomu na vystaveni, kde ho kazdy i tak osaha.
Skoty píše:
Tak to mám zase já taky zážitek. Přišel jsem do Datartu kde byl iPad a hned vedle iPad 2 na vyzkoušení. iPad 2 byl zamklý. Zeptal jsem se ho jestli by mohl zadat Passcode, ale odpověděl něco v tom stejným smyslu. chvíli jsem zapřemýšlel a heslo uhodl. ( PS: 1234 je vážně těžké heslo)
Zecko píše:Sestra hovori po súloži s bratom:
- Počúvaj ty si lepší než tatino!
- a brat nato: Ja viem mamina mi hovorila
House_MD píše:http://www.tvproducts.cz/cz/detail/mobilni-telefon-s-dotykovym-displejem-ng4![]()
Kde se dá nahlásit závadný výrobek?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé