Vidíte snad někoho, že by tu "brečel" nad zničeným iPhonem? Vidíte snad někoho že by si tu stěžoval o kolik přišel času? Vidíte snad někoho kdo tu zakládá Topicy a stěžuje si, že mu to nejde .... já teda ne.
Proboha, někdo to chce zkusit i když není registrovanej jako Developer tak ať to zkusí, je to další zkušenost, sám jsem to zkusil protože jsem si chtěl vyzkoušet jak obtížné bude vrátit se na starší verzi, samozřejmě jsem to zkusil až po tom co jsem se dozvěděl, že je Downgrade možný a taky že byl. Návrat iPhonu do původního stavu byl jednoduchý a i když vám to může připadat jako blbost já jsem rád, že jsem to zkusil, jsem rád , že jsem si s tím dokázal poradit a opravit to, pro mě to byla zábava a zase další zkušenost.
Juramaci já vím, že pro tebe je naprosto nepochopitelné jak se někdo může vůbec obtěžovat Jailbreakem .... Prostě pro někoho to je zábava, a ty problémy o kterých neustále mluvíš tak s těmi jsem se nesetkal a to, že někdo má problém je většinou jeho chyba protože si nepřečte různá upozornění apod.
BTW : FW 3.0 už se podařilo JailBreaknout (iPhone Dev Teamu)

A jen takový OT : Pokud používáte Yellowsn0w tak ten novej FW fakt NEINSTALUJTE , protože tam už opravdu není cesty zpět ( alespoň zatím) a z iPhonu se vám na pár tejdnů stane iPod Touch.