Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
iMaty píše:2profimac: Tady viewtopic.php?f=116&t=15433&st=0&sk=t&sd=a&start=140 post od uživatele "jenik", jestli máš teda O2, si stáhni upravený carrier a nahrej alt+restore, na 100% to funguje, dnes jsem to tak udělal,
jjsan píše:f.a.n.o píše:jjsan píše:tiez mam pocit ze ked som dal restore telefonu z 2.2.1 tak sa mi plno veci nezobrazovalo a nefungovalo. a tak som si dal po upgrade ako novy telefon a ajhla co nevidim
Tim upgrade myslis SHIFT + Update? Nebo jak to myslis? ja to udelal pres update a nevidim to tam...
po dokonceni sa ta pyta ci ho xces obnovit z restore alebo ako novy telefon. ked das z restore natiahnu sa ti tam nastavenia a veci z predchadzajucej bety a to si myslim je hlavny problem. mne to dokonca ukazovalo baterku v percentach.
pridal som ho ako novy a vsetko ide ako ma. az na to ze nemas natiahnute data a musis robit sync nanovo a bez ulozenych dat aplikacii
Schumi píše:U mně proběhla instalace, bez jakýkoliv problémů. Mám ofico iPhone 3G od T-mobile, operátora Vodafone.
MMS taky nefungovaly, stačilo jen nastavit v Nastavení - Obecné - Síť - Mobilní datová síť - MMS a potom udělat restart iPhonu a už se v nastavení pro zprávý, objevila možnost MMS.
Girm píše:Cau mám fw 3.0 a nevím jak vypnout edge, poradíte mi někdo prosím?
parky125 píše:Uz aj ja podvrdzujem ubdate 2G iphonu na FW3.0 aj z unlocknutim:
Postup:date restore stary FW2.2.1....iPhone1,1_2.2.1_5H11_Restore.ipsw
ked sa skonci restore urobite jailbreak z FW2.2.1 cez quickpwn!!...iPhone1,1_2.2.1_5H11_Restore.ipsw
Dalej po jailbreaku nahrate wisky FW CZSK1.21.A.ipsw
Ked mate vsetko spravene. Date ubdate nie RESTORE na FW3.0....iPhone1,1_3.0_7A341_Restore.ipsw a ono to facha pre vac infa kontaktujte ICQ412104143
Momochodom nepitajte sa ako to jailbreaknut navody ako to spravit su tu na fore!!
PS:Ale podla mna je to total na sprostost niektore veci co mali byt v os 3.0 tam chybaju napriklad mms, Celkovy pocet aplikaci, radsej si pockajte na origo unlock.
richard44 píše:parky125 píše:Uz aj ja podvrdzujem ubdate 2G iphonu na FW3.0 aj z unlocknutim:
Postup:date restore stary FW2.2.1....iPhone1,1_2.2.1_5H11_Restore.ipsw
ked sa skonci restore urobite jailbreak z FW2.2.1 cez quickpwn!!...iPhone1,1_2.2.1_5H11_Restore.ipsw
Dalej po jailbreaku nahrate wisky FW CZSK1.21.A.ipsw
Ked mate vsetko spravene. Date ubdate nie RESTORE na FW3.0....iPhone1,1_3.0_7A341_Restore.ipsw a ono to facha pre vac infa kontaktujte ICQ412104143
Momochodom nepitajte sa ako to jailbreaknut navody ako to spravit su tu na fore!!
PS:Ale podla mna je to total na sprostost niektore veci co mali byt v os 3.0 tam chybaju napriklad mms, Celkovy pocet aplikaci, radsej si pockajte na origo unlock.
Tvůj návod FUNGUJE!!!Sice pak zmizí Cydia a Installer, ale nikdy jsem nečekal, že do 2G dostanu ještě před vydáním unlocku 3.0! Akorát mám problém do něj dostat zálohu (konkrétní), což mne dosti deprimuje, přitom jsem ji prováděl včera snad hodinu, ale vypadá to, že se "vypařila"... Mám možnost tam nahrát staré zálohy, ale tu včerejší ne... Nejvíce mne na tom mrzí fotky, na druhém místě SMSky, a pak další věci, ty už mi tolik nevadí... Ale přišel jsem o své fotky! Že já blbec si nedělal manuální zálohu, na Apple a slavný iTunes se nedá spoléhat...
![]()
![]()
![]()
Ale jinak díky za návod!
frantisheq píše:dnes som nahodil OS 3.0 GM do 3G 16GB a ostal som dost znechuteny ale to tu nebudem rozoberat ved pokial su ludia ochotny platit 20 000 za PDA bez bluetooth tak preco nie ale co ma naozaj prekvapilo je ze iPhone sa zacal prehrievat, bateria vydrzi tak hodinu a seka grafika. nic hrozne ale ked presuvam ikony na springboarde tak to trochu trhne. stalo sa to este niekomu? iPhone bol riadne aktivovany na T-Mobile zadne hacky nic podobne
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé