iP OS 3.0 FINAL pro developery od 8.6. na světě - zkušenosti

vše co vás napadne

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

lama | stř čer 10, 2009 11:16 am

Re: iPhone OS 3.0 FINAL pro developery již dnes - zkušenosti

Mě tethering funguje u O2-CZ od bety 5 a i teď na final,ale známý si včera dělal update a také mu vše jde mimo tethering.Je docela možné,že to O2 ve finálním firmware nebude podporovat.Bylo přece řečeno,že určité funkce nebudou přístupné u všech operátorů.

lapi | stř čer 10, 2009 11:48 am

tak konečně funkční MMS ale sdílení to pořad nenabizí ale to mne netrápí.
Bylo potreba reset IP

iMaty | stř čer 10, 2009 11:50 am

2profimac: Tady viewtopic.php?f=116&t=15433&st=0&sk=t&sd=a&start=140 post od uživatele "jenik", jestli máš teda O2, si stáhni upravený carrier a nahrej alt+restore, na 100% to funguje, dnes jsem to tak udělal,

Tomaso94 | stř čer 10, 2009 11:52 am

omlouvám se možná už to tu bylo ale už se v tom nevyznám někdo píše to a neško zase to...... jedna otázka....funguje OS 3.0 i na Iphone "2G" je tu někdo komu výše uvedené návody atd. fungují i na "2G" pořád tady totiž čtu o 3G a nemůžu se dopídit co 2G :(

Uživatelský avatar waczko | stř čer 10, 2009 11:55 am

Chci se zeptat zda tu někdo nemá za úplatu místo v dev programu. Nejde mi o betu (opravdu), ale chtěl bych začít vyvíjet, jen se mi nechce dávat ty nekřesťanské peníze za registraci.

Kdyby byl někdo tak hodný - zadarmo nebo za úplatu. Můžeme se domluvit na PM. Děkuji moc :)
iPhone 2G 8GB -> iPhone 3G 8GB Black -> iPhone 4S 16GB White iOS 5.0.1
iPad 16GB WiFi + 3G: iOS 4.3 -> iOS 4.3.1 JB -> iOS 5.0.1

WebDeveloper
POMOZTE!! SBÍREJTE, NAKUPUJTE x) http://goo.gl/mJEzc
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Uživatelský avatar OFFENSE | stř čer 10, 2009 11:59 am

Môžem sa opýtať? Mám original kúpený iPhone na SR a teraz prišlo toto, stiahol som si jednu verziu FW čo sa tu už aj meno opísalo... Len sa chcem opýtať, nebudem mať problémy keď si to nahodím dnu? Že DEV číslo, alebo odblokovanie alebo nájdenie signálu operatóra? Lebo ja fakt envydržím týždeň ne to 3 do skončenia školy... Sa mi ťahajú pomaly ako rok... :?
Host
Host

profimac | stř čer 10, 2009 12:02 pm

iMaty píše:2profimac: Tady viewtopic.php?f=116&t=15433&st=0&sk=t&sd=a&start=140 post od uživatele "jenik", jestli máš teda O2, si stáhni upravený carrier a nahrej alt+restore, na 100% to funguje, dnes jsem to tak udělal,

Na betach me to slo, ale ted to proste nejde iTunes nevidi .ipcc. Nemas nahodou stary iTunes? Ja mam posledni coz je 8.2 (23), podle me to bude osetreny v iTunes.

szoteka | stř čer 10, 2009 12:10 pm

Lidi máte link na verzi pro 2G modely Taky Golden abych nemusel byt Developer ?? mam zaregistrovanou verzi 3G ale zena ma 2G tak jeslti nekdo ma prosim poskytnete
Host
Host

f.a.n.o | stř čer 10, 2009 12:22 pm

jjsan píše:
f.a.n.o píše:
jjsan píše:tiez mam pocit ze ked som dal restore telefonu z 2.2.1 tak sa mi plno veci nezobrazovalo a nefungovalo. a tak som si dal po upgrade ako novy telefon a ajhla co nevidim

Tim upgrade myslis SHIFT + Update? Nebo jak to myslis? ja to udelal pres update a nevidim to tam...

po dokonceni sa ta pyta ci ho xces obnovit z restore alebo ako novy telefon. ked das z restore natiahnu sa ti tam nastavenia a veci z predchadzajucej bety a to si myslim je hlavny problem. mne to dokonca ukazovalo baterku v percentach.
pridal som ho ako novy a vsetko ide ako ma. az na to ze nemas natiahnute data a musis robit sync nanovo a bez ulozenych dat aplikacii

No me se nepta a rovnou mi to restorne z beckupu... :( Jak to mam sakrys vypnout, nikde to v tom iTunes nevidim... :( Nebo staci dat sign out?

drol | stř čer 10, 2009 12:59 pm

Zdravím,
chtěl bych se zeptat, jestli má iPhone 2G opravdu blokované MMS jak to bylo ohlášeno při představování FW3. Díky

f.a.n.o | stř čer 10, 2009 1:10 pm

Schumi píše:U mně proběhla instalace, bez jakýkoliv problémů. Mám ofico iPhone 3G od T-mobile, operátora Vodafone.
MMS taky nefungovaly, stačilo jen nastavit v Nastavení - Obecné - Síť - Mobilní datová síť - MMS a potom udělat restart iPhonu a už se v nastavení pro zprávý, objevila možnost MMS. :D

muzes nam vodafonistum prosim ukazat nastaveni mms?Diiiky

et9 | stř čer 10, 2009 1:29 pm

Tak jdem na to fanděte my :D

Uživatelský avatar juslik | stř čer 10, 2009 1:49 pm

prosim vas ako si prehram nahrate veci z diktafonu ?
Obrázek iPhone 5S Gold
Obrázek iPad 2
Obrázek MacBook Pro 13,3" SSD
Obrázek LED Cinema Display 27"
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Uživatelský avatar iTukan | stř čer 10, 2009 1:58 pm

naproti tlacitku na nahravani je tlacitko na prohlizeni nahranych zaznamu...
 MBPR 16"  iPhone 11 Pro  iPad Pro 11"  iPad Mini 2 4G  ATV 4K  AW4 
Moderator fóra
Moderator fóra

f.a.n.o | stř čer 10, 2009 2:14 pm

Tak uz mi funguji MMS... navod zde:

http://jablicka.com/uvodni-strana/navod ... v-5-bete-i

P.S: Je to pro BETU 5, ale frci to i ve full verzi !!! A nezapomente reset jablicka... :wink:

kendy1991 | stř čer 10, 2009 2:15 pm

takze mms sem rozchodil tethering a A2DP nokoliv. mam obycejny bt handsfree od SE a na fw 2.2 mi A2DP pri pouziti triku s vytacenim fungovalo ale ted ani tuk... nevite cim to je? :cry:

Nalim-P | stř čer 10, 2009 2:19 pm

kendy 1991, napiš prosím svoj postup ako si to dosiahol. dík

kendy1991 | stř čer 10, 2009 2:24 pm

je na to vybornej navod na predchazejici strane je to posledni prispevek ale me spis trapi to A2DP :?

Uživatelský avatar Girm | stř čer 10, 2009 2:26 pm

Cau mám fw 3.0 a nevím jak vypnout edge, poradíte mi někdo prosím?
Host
Host

Uživatelský avatar juslik | stř čer 10, 2009 2:27 pm

a na co to chces vypnut ?
Obrázek iPhone 5S Gold
Obrázek iPad 2
Obrázek MacBook Pro 13,3" SSD
Obrázek LED Cinema Display 27"
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

kendy1991 | stř čer 10, 2009 2:30 pm

Girm píše:Cau mám fw 3.0 a nevím jak vypnout edge, poradíte mi někdo prosím?

do toho kam se vyplnuje nastaveni dat napis naky kraviny pak ti to nepojede...

Uživatelský avatar Girm | stř čer 10, 2009 2:36 pm

Ale já nějak nemůžu najít kam se to ma vyplnit:(
Host
Host

titan4 | stř čer 10, 2009 2:44 pm

Tak jsem nahodil 3.0. MMS fungujou, ale tethering mi taky nejde :( (O2-CZ)

Saddako | stř čer 10, 2009 3:15 pm

Bud mi Tethering taky nefunguje a nebo nevim, kde ho hledat :roll: O2
Motto: Udělat cokoli blbuvzdorným je zhola nemožné, neboť blbci jsou ohromně vynalézaví

iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - TM - 13.3
iMac 27" 3.0GHz/8GB/256GB SSD (2019) CTO - 10.15.3
Macbook 12" 1.2GHz/8GB/256GB (2017) - 10.15.3
iPhone guru
iPhone guru

hols | stř čer 10, 2009 3:19 pm

Neviete poradiť ako sa spusta to hlasove ovladanie? Vsade pisu ze sa to spusta s HOME ale nejak na to neviem dojst.

andrejkovo | stř čer 10, 2009 3:19 pm

hlasove ovladanie je len na iPhone 3GS

richard44 | stř čer 10, 2009 3:51 pm

parky125 píše:Uz aj ja podvrdzujem ubdate 2G iphonu na FW3.0 aj z unlocknutim:
Postup:date restore stary FW2.2.1....iPhone1,1_2.2.1_5H11_Restore.ipsw
ked sa skonci restore urobite jailbreak z FW2.2.1 cez quickpwn!!...iPhone1,1_2.2.1_5H11_Restore.ipsw
Dalej po jailbreaku nahrate wisky FW CZSK1.21.A.ipsw
Ked mate vsetko spravene. Date ubdate nie RESTORE na FW3.0....iPhone1,1_3.0_7A341_Restore.ipsw a ono to facha pre vac infa kontaktujte ICQ412104143

Momochodom nepitajte sa ako to jailbreaknut navody ako to spravit su tu na fore!!

PS:Ale podla mna je to total na sprostost niektore veci co mali byt v os 3.0 tam chybaju napriklad mms, Celkovy pocet aplikaci, radsej si pockajte na origo unlock.

Tvůj návod FUNGUJE!!! :) Sice pak zmizí Cydia a Installer, ale nikdy jsem nečekal, že do 2G dostanu ještě před vydáním unlocku 3.0! Akorát mám problém do něj dostat zálohu (konkrétní), což mne dosti deprimuje, přitom jsem ji prováděl včera snad hodinu, ale vypadá to, že se "vypařila"... Mám možnost tam nahrát staré zálohy, ale tu včerejší ne... Nejvíce mne na tom mrzí fotky, na druhém místě SMSky, a pak další věci, ty už mi tolik nevadí... Ale přišel jsem o své fotky! Že já blbec si nedělal manuální zálohu, na Apple a slavný iTunes se nedá spoléhat... :cry: :cry: :cry: :cry:

Ale jinak díky za návod! :)

mik3sh | stř čer 10, 2009 4:04 pm

Os jsem nahodil. Mms slapou ale sdileni internetu nee. O2-cz. Netusim jak sdileni zprovoznit. Pouzivam itunes na win xp.

steeLko | stř čer 10, 2009 4:12 pm

MMS neslapou - Slovenský T-Mobile , viete niekto radu ? ono totizto nemam v nastaveniach ani tu polozku "Mobilne data"

parky125 | stř čer 10, 2009 4:14 pm

richard44 píše:
parky125 píše:Uz aj ja podvrdzujem ubdate 2G iphonu na FW3.0 aj z unlocknutim:
Postup:date restore stary FW2.2.1....iPhone1,1_2.2.1_5H11_Restore.ipsw
ked sa skonci restore urobite jailbreak z FW2.2.1 cez quickpwn!!...iPhone1,1_2.2.1_5H11_Restore.ipsw
Dalej po jailbreaku nahrate wisky FW CZSK1.21.A.ipsw
Ked mate vsetko spravene. Date ubdate nie RESTORE na FW3.0....iPhone1,1_3.0_7A341_Restore.ipsw a ono to facha pre vac infa kontaktujte ICQ412104143

Momochodom nepitajte sa ako to jailbreaknut navody ako to spravit su tu na fore!!

PS:Ale podla mna je to total na sprostost niektore veci co mali byt v os 3.0 tam chybaju napriklad mms, Celkovy pocet aplikaci, radsej si pockajte na origo unlock.

Tvůj návod FUNGUJE!!! :) Sice pak zmizí Cydia a Installer, ale nikdy jsem nečekal, že do 2G dostanu ještě před vydáním unlocku 3.0! Akorát mám problém do něj dostat zálohu (konkrétní), což mne dosti deprimuje, přitom jsem ji prováděl včera snad hodinu, ale vypadá to, že se "vypařila"... Mám možnost tam nahrát staré zálohy, ale tu včerejší ne... Nejvíce mne na tom mrzí fotky, na druhém místě SMSky, a pak další věci, ty už mi tolik nevadí... Ale přišel jsem o své fotky! Že já blbec si nedělal manuální zálohu, na Apple a slavný iTunes se nedá spoléhat... :cry: :cry: :cry: :cry:

Ale jinak díky za návod! :)

Nenio zac!a ohladne tej zalohy mno obcas sa stava to iste ako ja :D
len ja som si zalozil novy fon a mislel som zi ta zaloha sa tam nahra:D
Co sa tika cydie a instaleru musime cakat hadam bude zachvilu jailbreak a unlock!

richard44 | stř čer 10, 2009 4:21 pm

parky125: Tak Installer mi je celkem ukradený, použil jsem ho snad jednou, ale ta Cydia, to se hold musí počkat... Ale na druhou stranu, já jsem tam zase nějaké exkluzivní fotky uložené neměl, takže jsem se aspoň poučil, že mám provádět zálohu vždy manuálně, na iTunes se fakt moc spoléhat nedá... Mimochodem, MMS mi asi nepůjdou, když je to 2G, že? :D

honzanun | stř čer 10, 2009 4:27 pm

Zkoušel už někdo sdílení internetu. když má operátora T-mobile? Funguje ten tethering vůbec někomu?
Host
Host

mik3sh | stř čer 10, 2009 4:35 pm

Taky jsem nikde nenasel nastaveni push notifikaci a zobrazovani baterie v procentech :(. Z nastaveni se moznost push uplne ztratila.

sad69 | stř čer 10, 2009 4:37 pm

Souhlas taky ho nemohu nalézt. Asi mrknu na apple stránky :-)

titan4 | stř čer 10, 2009 4:42 pm

Tak nějak logicky Push pro maily je v nastavení mailu... Pokud si pamatuju správně tak když budeš mít app, která podporuje push tak se ti do nastavení přidá menu notifikace nebo nějak tak.

Uživatelský avatar vbruno | stř čer 10, 2009 5:38 pm

Domnivam se ze se tato polozka vytvori az ve chvili, kdy nejaka aplikaci o povoleni teto sluzby pozada? Tak nejak jsem to videl v bete. Kazda aplikace se pri prvnim spusteni zepta (stejne jako je tomu ted u GPS) zda pro ni povolujete pouzivani push notifikaci. Ale to je jen spekulace.
::: iPhone 5S 16GB Space Grey :: iPad 2 32GB 3G :: MacBook Pro 13'' 2011 :: Apple TV 3 :::
iPhone expert
iPhone expert

frantisheq | stř čer 10, 2009 5:54 pm

dnes som nahodil OS 3.0 GM do 3G 16GB a ostal som dost znechuteny ale to tu nebudem rozoberat ved pokial su ludia ochotny platit 20 000 za PDA bez bluetooth tak preco nie ale co ma naozaj prekvapilo je ze iPhone sa zacal prehrievat, bateria vydrzi tak hodinu a seka grafika. nic hrozne ale ked presuvam ikony na springboarde tak to trochu trhne. stalo sa to este niekomu? iPhone bol riadne aktivovany na T-Mobile zadne hacky nic podobne

steeLko | stř čer 10, 2009 6:00 pm

hmm tak prehrievanie som nespozoroval a ani ten pokles vydrze , jedine to trhnutie pri presuvanie ikoniek.

frantisheq | stř čer 10, 2009 6:06 pm

no pekne takze po najnovsom to uz ani nebude stihat vykreslovat zakladne veci. dlhsiu dobu uvazujem nad Pre a tymto OS si tu u mna veru apple nepolepsil

cheer | stř čer 10, 2009 6:16 pm

frantisheq píše:dnes som nahodil OS 3.0 GM do 3G 16GB a ostal som dost znechuteny ale to tu nebudem rozoberat ved pokial su ludia ochotny platit 20 000 za PDA bez bluetooth tak preco nie ale co ma naozaj prekvapilo je ze iPhone sa zacal prehrievat, bateria vydrzi tak hodinu a seka grafika. nic hrozne ale ked presuvam ikony na springboarde tak to trochu trhne. stalo sa to este niekomu? iPhone bol riadne aktivovany na T-Mobile zadne hacky nic podobne

Tohle zatím nikdo nehlásil, co zkusit znova restore?
whited00r - stále vyvíjený custom iOS pro starší zařízení
Files - zaheslované adresáře, prohlížení a přehrávání
T-Pot - USB kopirovani Win <-> iPhone

Mac mini 2009/2,26GHz nebo pracovní Oknousy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required
PředchozíDalší

Zpět na Vše ostatní