Obycejne takovym podobnym zacinam svoji trasu. V podstate je jedno, jak rychle clovek jede, staci ze je venku a neco dela. Porad lepsi nez se valet u TV...Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
Obycejne takovym podobnym zacinam svoji trasu. V podstate je jedno, jak rychle clovek jede, staci ze je venku a neco dela. Porad lepsi nez se valet u TV...

"
no vyresil jsem to tou externi baterkou
kterou snad vyuziji i pri chuzi po horach, to budu asi zapinat RunnKeeper 
"
zkusim priste vypnout 3G. Ale i se zpnutym 3G mi runkeeper papal mene, tak uvidim po vypnuti 3G jestli to tomu nepomuze, protoze az na tu baterku jsem max spokojeny.
"

) a mel jenom Edge a app si dokazala vzit i pres 20% baterky za hodinu 

"
No a na meranie rýchlosti používam aplikáciu Cockpit Recorder Ale má jednú nevýhodu a to že nahráva len po 10 minútach a potom síce začne odznova, ale tak je to také nepraktické... No mne to ale stačí, ja chcem zachytiť len niektoré situácie... A ako držiak používam Bike Mount™ for iPhone 4 Ja osobne mám iP 3GS ale v tom držiaku sú také dve silikónové púzdra a tie mi umožňujú použiť aj 3GS...

Uploaded with ImageShack.us
Ale keď ty večer v pp uvidíš bicykel čo má dve svetlá čo svietia brutálne silno, tak utekaj 

Jinak pěkná cyklostezka, takovou tu nemáme, to se mi chce zase brečet. 

A v úterý další vyjížďka se školou
Už se moc těším 

Metalgirl píše:Jak slyším, jak ty gumy hučí, tak je mi z toho šoufl.Jinak pěkná cyklostezka, takovou tu nemáme, to se mi chce zase brečet.
A najdivnejsie je ze ten zvuk - to hucanie sa vzdy ozve ked niekoho predbieham, a pripada mi to ako keby som zapinal nejake turbo 

"
pistak píše:No a to bol len zaciatok cesty. Cele video mi ani youtube nehcel brat... A mame tam pekny vyhlad na TatryA najdivnejsie je ze ten zvuk - to hucanie sa vzdy ozve ked niekoho predbieham, a pripada mi to ako keby som zapinal nejake turbo

"

"

http://www.cyklobazar.cz/inzerat/143287 ... omponenty/

"

"

)
"

Ty brašny byly k tomu? Že mají stejné logo, vypadá to pěkně.![]()

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé