http://itunes.apple.com/us/podcast/appl ... d275834665
Video je v rozliseni 640x360

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
Colpeas píše::cry:mně končí smlouva u O2 až v prosinci... Já to N.E.V.Y.D.R.Ž.Í.M.
Qwuiddo píše:ty fotky jsou podle me trosku upravne, co si budem povidat
Jinak taky doufam, ze vodafone bude priznivy, otec má par telefonu od nich na firmu strasne dlouho, odhadem 10 let a uz parkrat (naposledy cca rok a pul zpatky) mu dali telefon za kačku ...
Juramac píše:No, zalezi nejen na tom, jak dlouho a kolik cisel kdo ma , ale take na tom, kolik utrati a jakou ma platebni moralku. Me dava Vodafone vzdy telefon za korunu po dvou letech v souvislosti s prodlouzenim na dalsi dva roky a mam jiz ted pisemne slibeny novy iP4 za korunu. Ale pravda, docela se cukal. Nejdrive mi nabidnul nejaky kram od Nokie, to jsem odmitl, pak mi rekl, ze mi da cokoliv za 15.000,- podle vyberu a kdyz jsem jim rekl, ze jestli je to cena bez DPH, tak ze je to vicemene cena hodne blizka cene noveho iP, tak nakonec po delsi diskusi na to kyvli....Chce to v kazdem pripade individualne jednat a tlacit na ne.
dodulo píše:kedze vlakno uz o WWDC je zamknute a nejdem kvoli tomu zakladat nove spytam sa tu aj ked to bude trosku OT, v com mava Jobs robenu prezentaciu MAC nemam tak preto sa pytam je to iWork?alebo v com. Lebo tie efekty sa mi velmi pacia
Golf píše:...Jinak mě pobavila zmínka na mobilmanii o tom, že čtyřka iP nedosáhla na první místo v jejich "papírovém žebříčku" hodnocení, prostě řada strohých čísel je víc, než vlastní uživatel
House_MD píše:OT Qwuiddo: vem si na pomoc Julka
Golf píše:když je papírově silnější přístroj v reálném provozu pomalejší, než jiný papírově slabší, tak je tohle srovnání kde? Tam kde končí záda a začíná něco úplně jiného... A o uživatelské přívětivosti ani nemluvím
Svoje HTC HD2 bych za toto nevymenil. Jako vzdycky za hodne penez malo muziky.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé