iPhone 4

vše co vás napadne

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Uživatelský avatar milan2022 | stř čer 09, 2010 9:24 am

Re: iPhone 4

alebo si cely keynote mozete stiahnut z itunes

http://itunes.apple.com/us/podcast/appl ... d275834665

Video je v rozliseni 640x360

Obrázek
Technology
01.01.1970 01:00
Velikost:
Cena: US$
Hodnoceni:
od lidí
QR code
Powered by iPhone.cz
Senior uživatel
Senior uživatel

Saddako | stř čer 09, 2010 10:12 am

Na webu jsou jiz fotky porizene (udajne) pomoci iPhone 4 (http://iphonemania.mobilmania.cz/Podive ... i-iPhone-4). Nevidel jste nekdo odkaz na video tocene pomoci iP4 ?
Motto: Udělat cokoli blbuvzdorným je zhola nemožné, neboť blbci jsou ohromně vynalézaví

iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - TM - 13.3
iMac 27" 3.0GHz/8GB/256GB SSD (2019) CTO - 10.15.3
Macbook 12" 1.2GHz/8GB/256GB (2017) - 10.15.3
iPhone guru
iPhone guru

Uživatelský avatar gbr8 | stř čer 09, 2010 10:34 am

pri takych svetelnych podmienkach, co vidno na tych fotkach podla mna aj 3GS spravi skoro take kvalitne fotky. Co hovorite?
iPhone 4, FW 7.0.4, O2 SK; no JB

Macbook pro 2011
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Uživatelský avatar House_MD | stř čer 09, 2010 10:55 am

ty fotky jsou pěkné, ale všechny jsou focené krásně na sluníčku...
Jinak, nový iPhone se mi líbí, koupím si ho, asi kvůli němu půjdu i pracovat :mrgreen: Teď už i ta bílá vypadá normálně a ne tak divně jako předtím... Doufám, že u Vodafonu na mě budou hodní s cenou :-)
Nejhorší je, když je chudoba způsobena neschopností a leností.
Starý pes fóra :)

Qwuiddo | stř čer 09, 2010 10:59 am

ty fotky jsou podle me trosku upravne :-), co si budem povidat :-)

Jinak taky doufam, ze vodafone bude priznivy, otec má par telefonu od nich na firmu strasne dlouho, odhadem 10 let a uz parkrat (naposledy cca rok a pul zpatky) mu dali telefon za kačku ...

Uživatelský avatar murder | stř čer 09, 2010 11:20 am

Colpeas píše::cry: :cry: mně končí smlouva u O2 až v prosinci... Já to N.E.V.Y.D.R.Ž.Í.M.

Nemusíš čekat až na konec smlouvu ti prodlouží 6 měsíců před koncem...
Obrázek
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Juramac | stř čer 09, 2010 11:23 am

No, zalezi nejen na tom, jak dlouho a kolik cisel kdo ma , ale take na tom, kolik utrati a jakou ma platebni moralku. Me dava Vodafone vzdy telefon za korunu po dvou letech v souvislosti s prodlouzenim na dalsi dva roky a mam jiz ted pisemne slibeny novy iP4 za korunu. Ale pravda, docela se cukal. Nejdrive mi nabidnul nejaky kram od Nokie, to jsem odmitl, pak mi rekl, ze mi da cokoliv za 15.000,- podle vyberu a kdyz jsem jim rekl, ze jestli je to cena bez DPH, tak ze je to vicemene cena hodne blizka cene noveho iP, tak nakonec po delsi diskusi na to kyvli.... :) Chce to v kazdem pripade individualne jednat a tlacit na ne.
Naposledy upravil Juramac dne stř čer 09, 2010 11:24 am, celkově upraveno 1

Uživatelský avatar JackieTran | stř čer 09, 2010 11:23 am

Qwuiddo píše:ty fotky jsou podle me trosku upravne :-), co si budem povidat :-)

Jinak taky doufam, ze vodafone bude priznivy, otec má par telefonu od nich na firmu strasne dlouho, odhadem 10 let a uz parkrat (naposledy cca rok a pul zpatky) mu dali telefon za kačku ...

No,to Juramac ma dostat od Vodafonu iPhone 4 za kacku :( ,to chci taky.

Qwuiddo | stř čer 09, 2010 11:33 am

Juramac píše:No, zalezi nejen na tom, jak dlouho a kolik cisel kdo ma , ale take na tom, kolik utrati a jakou ma platebni moralku. Me dava Vodafone vzdy telefon za korunu po dvou letech v souvislosti s prodlouzenim na dalsi dva roky a mam jiz ted pisemne slibeny novy iP4 za korunu. Ale pravda, docela se cukal. Nejdrive mi nabidnul nejaky kram od Nokie, to jsem odmitl, pak mi rekl, ze mi da cokoliv za 15.000,- podle vyberu a kdyz jsem jim rekl, ze jestli je to cena bez DPH, tak ze je to vicemene cena hodne blizka cene noveho iP, tak nakonec po delsi diskusi na to kyvli.... :) Chce to v kazdem pripade individualne jednat a tlacit na ne.

A to jsi byl přímo ve Vodafone obchodě a jednal s nimi osobně nebo elektronicky?

Uživatelský avatar House_MD | stř čer 09, 2010 11:48 am

nejlepší je infolinka, moje zkušenost

Qwuiddo | stř čer 09, 2010 11:53 am

To můžu jen potvrdit, už jsem od o2 dostal tolik benefitů pod pohrůžkou, že odcházím jinam :-) ... Ale v tomhle případě bych chtěl spíš apelovat na to, že jsem jejich desetiletý zákázník s několika vysokými paušaly, které platím vždy včas atd ...

Uživatelský avatar iphonik4 | stř čer 09, 2010 1:45 pm

Proč tu diskutujete o operátorech, když je to topic o iPhone 4.

Na YT už je krátké video na úvod iP4 a jeho výrobě a technologiích. NÁDHERA :!:

Zobrazit video na http://youtu.be/pJYoj3HVTd4
Kód do fóra: [youtube]pJYoj3HVTd4[/youtube]

Návod na vkladanie videa do príspevkov
- iPhone 11 Pro Max
- Apple Watch Series 4
- MacBook Pro 15" i7 2017 Touch Bar
- iPhone 2G 8GB 3.1.3 JB
iPhone expert
iPhone expert

Juramac | stř čer 09, 2010 1:54 pm

Protoze ho koupis zpravidla u operatoru.... :)

Qwuiddo: Jednal jsem po telefonu s prodejcem, ktery se sam ozval ohledne prodlouzeni smlouvy. No a pak jsme si sjednali schuzku u kafe a tam jsme to dohodli.

Uživatelský avatar House_MD | stř čer 09, 2010 1:57 pm

OT Qwuiddo: vem si na pomoc Julka :mrgreen:

Uživatelský avatar Golf | stř čer 09, 2010 2:12 pm

iphonik4 > sám se divíš, a přitom sem dáváš odkaz na "krátké" video na YouTube, které je normálně dostupné přímo na stránkách Applu...

Vůbec se někdy divím těm výtvorům tady, hlavně těm nespokojeným. Připadá mi to, že je tu víc odborníků než přímo v samotném Applu :mrgreen:

Jinak mě pobavila zmínka na mobilmanii o tom, že čtyřka iP nedosáhla na první místo v jejich "papírovém žebříčku" hodnocení, prostě řada strohých čísel je víc, než vlastní uživatel :wink:
Lidstvo vyhyne na vlastní blbost. Příspěvky některých uživatelů na (nejen) tomto fóru jsou toho jasným důkazem...

iPhone X
MBA 2014 13" i5 8GB RAM
iPad Air 3 64GB LTE
Powerbeats Pro
Apple TV 2G + 4G
AW4 44
Mac mini 2018

Uživatelský avatar McJobs | stř čer 09, 2010 2:25 pm

Ja som hlavne zvedavy na porovnanie displejov so Samsungom Galaxy S, ktory použiva samsungacky Super AMOLED... Ten Super AMOLED som mal možnosť vidieť a je to proste nadhera (dokonala čierna, takmer kolme pozorovacie uhly, vyborna viditeľnosť na Slnku atď...). Super AMOLED určite predčí IPS z iPhone 4 v čiernej a celkovym podanim farieb, ale rad si počkam na nejake porovnania...
 Mac OS X 10.6.8 Snow Leopard. Best OS X Yet.
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Uživatelský avatar iphonik4 | stř čer 09, 2010 2:29 pm

golf: přečti si předchozí přispěvky, jak dělají video z Applu problém v QT, RP,... Navíc je jednoduší a hlavně rychlejší si to video přehrát přimo z fóra, než to stahovat nebo přehrávat na Apple.com :!: :wink:
Peterson: no to máš pravdu, vypadá skvěle, ale iPhone má daleko vétší rozlišení, nehledě na to, že do Samsungu jen kvůli dispu nepůjdu.
- iPhone 11 Pro Max
- Apple Watch Series 4
- iPhone 2G 8GB 3.1.3 JB
iPhone expert
iPhone expert

andrejkovo1 | stř čer 09, 2010 2:32 pm

dodulo píše:kedze vlakno uz o WWDC je zamknute a nejdem kvoli tomu zakladat nove spytam sa tu aj ked to bude trosku OT, v com mava Jobs robenu prezentaciu MAC nemam tak preto sa pytam je to iWork? :) alebo v com. Lebo tie efekty sa mi velmi pacia :)

dodulo ano je to iWork - konkretne program Keynote , ale neviem v tom robiť eŠte :D

cely mac je užasny , pages , keynote , iMovie , iWeb - skvelé programy :)

Uživatelský avatar Golf | stř čer 09, 2010 2:47 pm

iphonik4 > OT: v tom případě mi tam zmínka o tom, že to video je to samé jako oficiální u Apple, chybí... A problém nebude v tom, jak to video dělají, problém bude úplně jinde. Mezi počítačem a židlí, respektive ve stavu, v jakém ten počítač je a kdo ho do takového stavu dostal :mrgreen:
Lidstvo vyhyne na vlastní blbost. Příspěvky některých uživatelů na (nejen) tomto fóru jsou toho jasným důkazem...

iPhone X
MBA 2014 13" i5 8GB RAM
iPad Air 3 64GB LTE
Powerbeats Pro
Apple TV 2G + 4G
AW4 44
Mac mini 2018

ls8 | stř čer 09, 2010 2:48 pm

Golf píše:...Jinak mě pobavila zmínka na mobilmanii o tom, že čtyřka iP nedosáhla na první místo v jejich "papírovém žebříčku" hodnocení, prostě řada strohých čísel je víc, než vlastní uživatel :wink:

To víš, nemá to 15Mpix foťák a 3Mpix kameru na videohovory. Ale chybějící FM radio mě celkem štve taky.
It's what you do in the dark that puts you in the light.

Uživatelský avatar Golf | stř čer 09, 2010 3:08 pm

To je fakt, "15 je víc než 5" :wink: To mě učili už v první třídě :mrgreen: To FM je ale škoda, ale není to rozhodující... HTC si kvůli tomu znovu už ale nekoupím :!:

A vím, že v reálu bude iP4 vypadat podstatně líp, než na obrázcích, po reálném "chycení" do ruky a prvním vyzkoušení asi kdekomu spadne čelist... Sám to vidím jenom na rozdílu 3G a 3GS (jenom v rychlosti odezvy), tohle ale je zase o další kus dál.

iPhone X
MBA 2014 13" i5 8GB RAM
iPad Air 3 64GB LTE
Powerbeats Pro
Apple TV 2G + 4G
AW4 44
Mac mini 2018

Uživatelský avatar ygy | stř čer 09, 2010 3:09 pm

načo ti je rádio ?
kedy by si to počúval ?
v aute rádio máš. doma rádio máš a predpokladám že v práci tatiež. ..
na núdzové prípady máš aplikáciu pandora ...

neilz | stř čer 09, 2010 3:13 pm

jo to radio me taky dost stve :(
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Lord1382 | stř čer 09, 2010 3:14 pm

Možná to s tím radiem myslel ironicky... Souhlasím, že srovnávat telefony jenom podle nějakých papírových tabůlek je ubohé, protože v realu to je stejně na nic.
iPhone 7 Plus Black 128GB non JB.
iPhone 5 black 32GB non JB.
iPad 4 black WiFi 32GB non JB.
Host
Host

Uživatelský avatar Golf | stř čer 09, 2010 3:21 pm

ygy > A co spolupráce autorádia s navigací? Pokud nemáš AD2P nebo Car Kit, tak nemáš ani navigační hlášky (to co kolikrát leze přímo z iP se ani tak brát nedá). A pokud jsi byl na rádiu ne přes 3G, tak se zase nikdo nedovolal. Těch příkladů najdeš dost, je to individuální... Určitě bych to takhle nestavěl :wink: Hlavě je to záležitost, která telefon neprodraží a nejseš vůbec závislý na datech. O autorádio tady asi tak moc nejde. Prostě FM je jinde standart, žádný luxus, běžná funkce. Nenadchne, ale ani neurazí.

Lord1382 > a o tom to je, když je papírově silnější přístroj v reálném provozu pomalejší, než jiný papírově slabší, tak je tohle srovnání kde? Tam kde končí záda a začíná něco úplně jiného... A o uživatelské přívětivosti ani nemluvím :wink:
Naposledy upravil Golf dne stř čer 09, 2010 3:24 pm, celkově upraveno 1

iPhone X
MBA 2014 13" i5 8GB RAM
iPad Air 3 64GB LTE
Powerbeats Pro
Apple TV 2G + 4G
AW4 44
Mac mini 2018

neilz | stř čer 09, 2010 3:22 pm

na mobilmanii bych vubec nekoukal tam to funguje tak ze mas 12ti megapixelovej fotak na kterym nepoznas ani vrata od hangaru na letadla diky kvalite ale protze ma nejvic pixelu tak je proste lepsi nez profesionalni zrcadlovka s 8mi za 30 litru
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Hnykda | stř čer 09, 2010 3:23 pm

Tohle ale neni o reálu :) . Je to jejich server s jejich pravidly. Jejich pravidla jsou založena na jediném možném podkladu a to jsou změřitelné, hmatatelné parametry. Tak to neřešte :) . N900 je HW na prvním místě, jedno jestli právem nebo ne, ale ve skutečnosti je třeba někde níže. Dyť je to pochopitelné, jak chcete hodnotit držení v ruce, kvalitu zvuku, provázanost, sw... To je subjektivní, oni dělají objektivní žebříček... Není to ubohé.

Já se na něj taktéž těším, hl. až ho budu držet. Ta ocel bude určitě příjemná, a sklo má taky dobrou "přilnavost" k ruce. Bůh ví kdy se mi to poštěstí ;)

Uživatelský avatar Golf | stř čer 09, 2010 3:33 pm

Pokud to v tomhle ranku vydáváš za Bibli, tak to ubohé je. A neplatí to jenom v mobilech, je to realita i jinde (videa, TV, auta...). Když řekneš A, tak musíš vyjmenovat i zbytek abecedy... A jsme zase jinde...

iPhone X
MBA 2014 13" i5 8GB RAM
iPad Air 3 64GB LTE
Powerbeats Pro
Apple TV 2G + 4G
AW4 44
Mac mini 2018

Qwuiddo | stř čer 09, 2010 4:13 pm

House_MD píše:OT Qwuiddo: vem si na pomoc Julka :mrgreen:

To není špatný nápad :mrgreen: Dobrý den vzhledem k tomu, že jsem váš dlouholetý .... jo, a tohle je kamarád Julek :D.
Áno takže jedna čytřka pro Vás a 3GS jako dárek tady pro Vašeho kamaráda :D

ramasa | stř čer 09, 2010 4:29 pm

Ahoj nevím jestli tady už tento dotaz nepadl dřív. ale chtěl bych se zeptat těch angažovanějších: Jaké budou předpokládané ceny iPhonu 4 v ČR? Nevyrojily se už nějaké spekulace? Děkuji :-)

Uživatelský avatar dodulo | stř čer 09, 2010 4:35 pm

mozes predpokladat podobne ako u 3GS, kedze cena v USA bude rovnaka 199$ = 16GB a 299$ = 32GB s viazanostou u operatora. Takze sa da predpokladat, ze ceny noveho iPhonu sa budu pohybovat na takej urovni ako sa pohybovali pri 3GS.
iPhone 6S gold 64GB iOS 9.3.5 - no jailbreak
iPhone 4S white 16GB iOS 7.1.2 - no jailbreak

2MATRIX | stř čer 09, 2010 4:46 pm

Golf píše:když je papírově silnější přístroj v reálném provozu pomalejší, než jiný papírově slabší, tak je tohle srovnání kde? Tam kde končí záda a začíná něco úplně jiného... A o uživatelské přívětivosti ani nemluvím :wink:

Presne mám doma novú Xperiu X10 tá ma 1Ghz čip,OS Android 1.6,je hned na prvý pohlad pomalšia ako 3GS,v menu je hned rozdiel ked scrllujem je vydiet jemné trhanie a to aj inde!Niekde už je neprijatelné,v načitaní stranky rovnaká ale to je všetko to ovladanie webu je maximalna katastrofa než som sa prihlasil na učet mi to trvalo asi 2 minuty za ten čas by som mal na iphone 10 stranok pozretých,v YouTube je asi lepšia,rychlejšie ma načitané vydeo a na velkom displeji ho plynulo prehra ale iPhone vede,ale je ten Android druhý najlepší system
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Uživatelský avatar iphonik4 | stř čer 09, 2010 5:52 pm

2MATRIX: Tohle, ale také souvisí se spoluprácí procesoru s OS, SE nedělá Android, čili nění přimo pro X10, kdežto Apple si svoje OS dělá sám a má to dokonale sladěné s procesorem a proto i slabší procák ti OS rozjede velmi slušně. Neboj, tohle pozoruji i u HTC s Androidem :wink: .
- iPhone 11 Pro Max
- Apple Watch Series 4
- iPhone 2G 8GB 3.1.3 JB
iPhone expert
iPhone expert

Spenat | stř čer 09, 2010 6:42 pm

neda sa vychadzat z recenzii ci clankov povacsine su to len subjektivne nazory ludi ktory su zatazeny na urcitu znacku alebo model a nie vzdy pekna reklama alebo spot hovori aj pravdu tot DOKAZ a ta cena predpokladam ako uz bolo spomynane ze sa bude pohybovat na urovni 3gs ked sa objavil na SR/CR najskor obrovsky boom a ceny nadhodnotene no postupom casu ceny sly dole aj vdaka tym ktory brali na pausal a nasledne predali

susty | stř čer 09, 2010 10:58 pm

Tak ohľadom tej n97 to musím potvrdiť, neskôr si to priznala aj samotná Nokia, veď vydala telefón s vyše 2500 softwarovými chybami, no môžem povedať, že po 8 mesiacoch opravovania fw už sa dá povedať, že funguje telefón decentne :D No ohľadom Applu je to niekde úplne inde. Čo sa týka fw vždy ho pekne odladia než ho pustia medzi ľudí ako oficiálny download. Asi najviac ma teší, že hneď ako si prinesiem domov novy iPhone 4, len ho proste pripojím k iTunes a 2 roky môjho života stráveného zoraďovaním si playlistov, apps a podobnych veci tohto druhu budú v priebehu pár minút v novom iPhone pripravene na používanie, tak ako reklamy na iMac :D

666salieri | čtv čer 10, 2010 1:41 am

iPhone 5 white
Host
Host

peeeto | čtv čer 10, 2010 5:43 am

iPhone 4

A čo ?! Keby aj bol,mne sa páči
Host
Host

Uživatelský avatar Metalgirl | čtv čer 10, 2010 5:51 am

Ale se mi líbí komentáře těch lidí tam. Ani jeden iPhona nemá, ale všichni jsou na iPhona odborníci.
Jsme rádi, že dodržujete PRAVIDLA fóra. Jsi zde nový? PAK ZAČNI ZDE.
Moderatorka fóra
Moderatorka fóra

Uživatelský avatar iphonik4 | čtv čer 10, 2010 6:40 am

Sweet22: přesně tak, tady je jeden z nich:
Svoje HTC HD2 bych za toto nevymenil. Jako vzdycky za hodne penez malo muziky.
:roll:
Jak může někdo dělat recenzi na něco, co ani nedržel v ruce a pouze podle tabulek, za tu příponu ".cz" se stydím, tohle snad můžou pouze češi! Já věřím pouze recenzím z časopisu Staff, který kritizuje pouze to, co opravdu vyzkoušel, ale naopak novinky, které pouze představuje podle tabulek a obrázků nekritizuje. iPhone 3GS byl podle nich "slušná dávka adrenalinu do srdce iP 3G", takže nadprůměrný smartphone.
- iPhone 11 Pro Max
- Apple Watch Series 4
- iPhone 2G 8GB 3.1.3 JB
iPhone expert
iPhone expert

Uživatelský avatar Carabei | čtv čer 10, 2010 7:15 am

Ten článek je neskutečnej, tolik chyb během jednoho článku, to jsem ještě neviděl, odborný článek to opravdu nebude, ale aspoň jsem se zasmál :mrgreen:
MacBook Pro Retina 15 10.10
iPhone 6 8.1.2, Etymotic hf5
iPad mini Retina 32GB 8.1.2

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required
PředchozíDalší

Zpět na Vše ostatní