Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
BlazingUFO píše:sice spomenutim jeho mena riskujem banan, ale pripomina mi to hulana :D
Když Pán Bůh stvořil Evu, tak ji položil vedle Adama.
Seběhla se zvířátka a okukovala, cože to vedle toho Adama leží? Vypadá to jako Adam a přesto to není Adam, jsou tu drobné rozdíly. Čáp byl nejzvědavější a tak přistoupil k podrobnější prohlídce. Kouká a konstatuje, že na hoře toho je víc než u Adama a dole zase méně a vypadá to zcela jinak. Neváhal a klovl. Vtom vystříkla krev, opice to chtěla zachránit a tak na tu ránu sedla. Když chtěla vstát, tak to nešlo, škubla sebou a zase neštěstí. Od těch dob má žena v oněch partiích srst, při prvním styku krvácí, čáp má červený zobák a opice holý zadek.
Je to básnička, ale já ji neznám.
Ano, ale pak se vzbudila a měla neskutečnou chuť na sex, jenomže po Adamovi ani vidu ani slechu, tak šla k řece a tam si chytla pstruha a tím si to udělala, takže jak to je stou srstí na ohanbí,opičím zadku a čapím zobáku již víme, ale jak doopravdy voněly ryby, to se už nikdy nedozvíme.
rony píše:<a> hele ty jsi metalistka?
<MetalGirl> No..
<a> a je pravda že jíte děti?
<MetalGirl> Jistě. A pokud nepřestaneš s těma pitomejma otázkama, tak budeš další!
<a> no dovol mě je 14!
http://www.lamer.cz/quote/62832
nasa tajna sluzba odchytila tento dialog na fore iphone.cz))
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé