edit: jinak developer nejsem..
Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
djlucas píše:....on je nejaky rozdil v tom jestli je FW na windows nebo na mac ? no pekna hloupost!! je to vsechno stejne!!!
78er píše:xslide píše:Jak probíhá ta registrace pro developery?
Po mě to chce, abych vytiskl a odeslal faxem nějakej papír?
Dělali jste to taky tak?
Na tomhle sem se zasekl a s hruzou zjistuji, ze proste legalne a bez nervu se zrejme developersky program v CR poridit neda, coz mi defakto potvrdili i lidi z DEV teamu, kteri ho z Apple dolovali v radech tydnu, nerku-li mesicu. Takze pokud to jde o betu, jedina moznost je americky ucet v iTunes a zaplatit pres gift card, jinak nevim.
ygy píše:chcel by som vidiet aj obraz
rony píše:chladas píše:ja porad nechapu poradne ten princip PUSH NOTIHIKACI![]()
V konecnom dosledku to funguje asi takto: Apple bude mat nejaky notifikacny server - iphone sa nan bude pravidelne prihlasovat a "stahovat" notifikacie ...
PaDoX píše:pe.kova: Posielanie súborov cez Bluetooth na iPhone OS 3.0 zatiaľ stále nefunguje.
pe.kova píše:další celkem asi důležitý dotaz, když pojedu do ciziny tak tam se mi můj operátor přepne na roaming, jak se to bude dát řešit s Push Notifikacemi, které potřebují stálé připojení k internetu, abych neplatil MEGA sumy?
djlucas píše:me zajima to kdyz si jej tam dam ten FW 3.0 tak jestli tam pobezi bez problemu aplikace delane na 2.2.. diky
janbei píše:Pro ty co chteji legalne zaplatit a stahnout develop verzi fw 3.0 :
Ja jsem postupoval tak, ze jsem si, dle navodu na tomto foru nekdy loni v lete, zridil US ucet na iTunes Store.
Pod timto uctem jsem se prihlasil na developer stranky Apple.
Vybral sluzbu kterou chci zaplatit - jmenuje se Standard program a je za 99 $
Zadal cislo me platebni karty a do hodiny jsem mel aktivacni klic na emailu ...
Dokoncil jsem registraci a bylo ...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé